Carmen Chaplin

İngiliz oyuncu

Carmen Chaplin, (d. 1977; Londra) İngiliz oyuncu. Ünlü İngiliz komedi ustası Charlie Chaplin'in torunu film yönetmeni Michael Chaplin'in kızıdır.

Carmen Chaplin Cannes Film Festivali'nde (2013).

Filmografi (seçme)Düzenle

  • Ma saison préférée (1993) rolü : Khadija.
  • Highlander: la serie (TV) (1995) rolü : Maria Campalo.
  • Sabrina (1995) rolü : la amiga de Paris.
  • ¿Entiendes? (1999) rolü : Lili.
  • All About the Benjamins (2002) rolü : Ursula.
  • Day on fire (2006) rolü : Najia.

Dış bağlantılarDüzenle