Burak Yamantürk

Türk dizi oyuncusu

Burak Yamantürk (d. 23 Aralık 1983; İzmit), Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Burak Yamantürk
Doğum 23 Aralık 1983 (1983-12-23) (38 yaşında)
İzmit, Kocaeli, Türkiye
Milliyet  Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2010-günümüz
Evlilik
Çocuk(lar) 1

FilmografisiDüzenle

Sinema
Yıl Yapım Rol Notlar
2010 Ayhan Hanım Bahadır Başrol oyuncusu
2013 Böcek Burak Yardımcı oyuncu
2019 İyi Yemek Öldürür (Fine Dying) Arthur Kısa film
2022 Allah Yazdıysa Bozsun
Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
2012 Veda Kemal Yardımcı oyuncu
2013-2014 Tatar Ramazan Elmas Mercan Başrol oyuncusu
2014 Yasak Nejat
2014-2015 Hayat Yolunda Doktor Selim Savaş Yardımcı oyuncu
2016 Acı Aşk Mehmet Konuk oyuncu
2017 İçimdeki Fırtına Fırat Yardımcı oyuncu
2017 Kayıtdışı Arda
2019 Sevgili Geçmiş Kenan Soykan Başrol oyuncusu
2020 Ya İstiklal Ya Ölüm Hayati Yardımcı oyuncu
2021 Elbet Bir Gün Mehmet Kılıçlı Başrol oyuncusu
İnternet
Yıl Yapım Rol Notlar
2018 Dip Emre Yardımcı oyuncu
2022- Aslında Özgürsün Erkan Yardımcı oyuncu
2022- Kuş Uçuşu Selim Yardımcı oyuncu

Dış bağlantılarDüzenle