Ana menüyü aç

Burak Yamantürk

Türk dizi oyuncusu

Burak Yamantürk (23 Aralık 1983; İzmit, Kocaeli), Türk oyuncu.

Burak Yamantürk
Doğum 23 Aralık 1983 (1983-12-23) (35 yaşında)
Türkiye Kocaeli, Türkiye
Milliyet Türk
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2010-günümüz

FilmografiDüzenle

Sinema
Yıl Adı Rol Not
2010 Ayhan Hanım Vizyona girmedi
2014 Böcek
Televizyon
Yıl Adı Rol Not
2012 Veda Kemal
2013-14 Tatar Ramazan Elmas Mercan
2014 Hayat Yolunda Op. Dr. Selim Savaş
Yasak Nejat
2015 Acı Aşk Mehmet 8. bölümden itibaren
2017 İçimdeki Fırtına Fırat
2017 Kayıt Dışı Arda
2019- Sevgili Geçmiş

Dış bağlantılarDüzenle