Burak Yamantürk

Türk dizi oyuncusu

Burak Yamantürk (23 Aralık 1983; İzmit, Kocaeli), Türk oyuncu.

Burak Yamantürk
Doğum 23 Aralık 1983 (1983-12-23) (36 yaşında)
Kocaeli, Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2010-günümüz

FilmografiDüzenle

Sinema
Yıl Adı Rol Not
2010 Ayhan Hanım Vizyona girmedi
2014 Böcek
Televizyon
Yıl Adı Rol Not
2012 Veda Kemal
2013-14 Tatar Ramazan Elmas Mercan
2014 Hayat Yolunda Op. Dr. Selim Savaş
Yasak Nejat
2015 Acı Aşk Mehmet 8. bölümden itibaren
2017 İçimdeki Fırtına Fırat
2017 Kayıt Dışı Arda
2019 Sevgili Geçmiş Kenan Soykan

Dış bağlantılarDüzenle