Berrin Koper

Berrin Koper (d.9 Haziran 1953, İstanbul), Türk oyuncu.

Berrin Koper
Doğum 9 Haziran 1953 (1953-06-09) (68 yaşında)
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1982-günümüz
Evlilik Macit Koper
Çocuk(lar) Gün Koper

Macit Koper ile evliliğinden 1986 yılında oğlu Gün Koper dünyaya gelmiştir.

FilmografiDüzenle

Sinema
Yıl Adı Rol Not
1982 Hakkâri'de Bir Mevsim Asya
1983 Şekerpare Afet
1987 Afife Jale
Dolunay İnci
Rumuz Goncagül Gazeteci Deniz
1988 Sevgi Payı Suna Video
1991 Bir Kadın
2002 Karşılaşma Filiz
Televizyon
Yıl Adı Rol Not
1989 Kanun Savaşçıları
1997-2001 Baba Evi Oya
2001 Babam ve Biz
2003 Hayat Bilgisi Konuk oyuncu

Dış bağlantılarDüzenle