Aydan Taş

Türk oyuncu

Aydan Taş (d. 23 Şubat 1982, Hatay), Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur.

Aydan Taş
Doğum23 Şubat 1982 (42 yaşında)
Hatay, Türkiye
Eğitimİktisat Fakültesi, Eskişehir
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon
MeslekOyuncu

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat ve Karadeniz Teknik Üniversitesi mezunudur. Üniversite yıllarında okul tiyatrolarında oynayarak amatör olarak eğitim almıştır. Eski Çarıklar ve Pişti adlı oyunları yanı sıra Organize İşler, Bebeğim, Bir Demet Tiyatro ve Sınıf adlı dizilerde rol alarak oyunculuk tecrübesi edinmiştir.[1]

Filmografisi değiştir

Televizyon dizileri
Yıl Yapım Rol Notlar
1995 Bir Demet Tiyatro
2006 Bebeğim
2008 Sınıf
Çok Güzel Hareketler Bunlar
2011 Aşağı Yukarı Yemişlililer Aysun
2012 Krem Fadik
2013 Yalan Dünya Safiye Konuk
2014 Karadayı Aysel
2015 Tatlı Küçük Yalancılar Deli Kadın
2016 Hayat Şarkısı Nilay
2019 Hercai
2021 Sadakatsiz Didem[2]
Sinema
Yıl Yapım Rol Notlar
2005 Organize İşler
2009 Neşeli Hayat
Çok Filim Hareketler Bunlar
2014 Hadi İnşallah Kızıl

Tiyatro oyunları değiştir

Kaynakça değiştir

  1. ^ "Aydan Taş BKM Mutfak Profili". 3 Temmuz 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Mayıs 2009. 
  2. ^ "Sadakatsiz Didem Kimdir? Aydan Taş Sadakatsiz Kadrosunda". DiziCenter.net. 21 Mart 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2021. 

Dış bağlantılar değiştir