Adam Hicks

Adam Paul Nielson Hicks (d. 28 Kasım 1992), Amerikalı oyuncu, rapçi, şarkıcı ve söz yazarı. How to Eat Fried Worms filminde ilk başrolünü oynadı. Disney XD dizisi "Zeke ve Luther"'da "Luther"ı ve daha sonra Disney Channel orijinal filmi "Limonata Ağzı"'nda "Wen"i oynadı. Jonas Los Angeles'ta'nın ikinci sezonuna konuk oyuncu oldu.Daha sonra ise disney channel in "Zeke and Luther" dizisinde baş karakterlerden biri olan Luther ı oynamıştır.Şu anda ise Disney XD'nin "Pair of Kings"'de Boz'u oynamaktadır. 'Limonata Ağzı' filmin de piyanist ve vokalisttir.

Adam Hicks
Adam Hicks.jpg
Adam Hicks (2011)
Doğum Adam Paul Nielson Hicks
28 Kasım 1992 (1992-11-28) (27 yaşında)
Las Vegas, Nevada, ABD
Etkin yıllar 2000–2018

FilmografiDüzenle

Film
Yıl Yapım Rol Notlar
2005 Down and Derby Brady Davis
The 12 Dogs of Christmas Mike Stevens
2006 The Shaggy Dog Quarterback Seslendirme
How to Eat Fried Worms Joseph "Joe" Guire
2008 Mostly Ghostly Colin Doyle
2015 Up on the Wooftop Toby Seslendirme
The Boy Next Door Jason Zimmer
2016 Little Savages Billy
2017 Windsor Clint
2018 Shifting Gears Jeremy Williamson
Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
2000–2002 Titus Dave Titus
2002 The Funkhousers Robbie Funkhouser Televizyon filmi
2002 That Was Then Joshua Harrison Bölüm: "Pilot"
2009–2012 Zeke & Luther Luther Waffles
2010 Jonas Dennis "DZ" Zimmer
2011 Lemonade Mouth Wendell "Wen" Gifford Televizyon filmi
2011 Peter Punk Luthisour "Luther" Waffles Bölüm: "El Duelo"
2011 PrankStars Kendisi Bölüm: "Game Showed Up"
2011 So Random Kendisi Bölüm: "Bridgit Mendler, Adam Hicks and Hayley Kiyoko"
2012–2013 Pair of Kings King Boz 22 bölüm
2012 Southland Mike Bölüm: "Legacy"
2013 CSI: Crime Scene Investigation Tyler Bölüm: "Helpless"
2015 Texas Rising Truett Fincham
2016–2017 Freakish Diesel Turner