İstanbul'daki liseler listesi

Vikimedya liste maddesi

İstanbul'daki liseler listesi, İstanbul ili sınırları içindeki lise veya dengi eğitim kurumunun ilçelere göre sıralanmış listesidir.

AdalarDüzenle

ArnavutköyDüzenle

AtaşehirDüzenle

AvcılarDüzenle

BağcılarDüzenle

BahçelievlerDüzenle

  • Bahçelievler Necip Fazıl Kısakürek Lisesi
  • Şehit Cengiz Sarıbaş Anadolu Lisesi
  • Adnan Menderes Anadolu Lisesi
  • Bahçelievler Anadolu Lisesi
  • Dede Korkut Anadolu Lisesi
  • Bahçelievler Cumhuriyet Anadolu Meslek Lisesi
  • İstanbul Sosyal Bilimler Lisesi
  • Kemal Hasoğlu Lisesi
  • Bahçelievler Türk Telekom Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Bahçelievler İMMİB Erkan Avcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • Ayazma Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Aydın Doğan Ticaret Meslek Lisesi
  • Bahçelievler Anadolu Sağlık Meslek Lisesi
  • Bahçelievler Çobançeşme Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Bahçelievler Ticaret Meslek Lisesi
  • Bahçelievler Şehit Osman Yıldız Ticaret Meslek Lisesi
  • Bahçelievler Füsun Yönder Anadolu Lisesi
  • Bahçelievler Kocasinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • Bahçelievler Mehmet Akif Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • Özel Gökkuşağı İlkokulu
  • Özel Gökkuşağı Ortaokulu
  • Özel Gökkuşağı Anadolu Lisesi
  • Özel Gökkuşağı Koleji (Cambridge IGCSE ve IB DP Programı)

BakırköyDüzenle

BaşakşehirDüzenle

BayrampaşaDüzenle

BeşiktaşDüzenle

BeykozDüzenle

BeylikdüzüDüzenle

BeyoğluDüzenle

BüyükçekmeceDüzenle

ÇatalcaDüzenle

ÇekmeköyDüzenle

  • Toki Anadolu Lisesi
  • Özden Cengiz Anadolu Lisesi
  • Güç Kardeşler Anadolu Lisesi
  • Mehmetçik Anadolu Lisesi
  • Alemdağ Tunç Çapa Anadolu Lisesi
  • Özel Sev Amerikan Koleji

EyüpsultanDüzenle

  • Eyüpsultan Anadolu Lisesi
  • Alibeyköy Mesleki ve Teknik Anadolu Şisesi
  • Alibeyköy Anadolu Lisesi
  • Rami Atatürk Anadolu Lisesi
  • Eyüp Ticaret Meslek Lisesi
  • Eyüp İMKB Ticaret Meslek Lisesi
  • Mareşal Fevzi Çakmak Ticaret Meslek Lisesi
  • Haydar Akçelik Ticaret Meslek Lisesi
  • Atatürk Anadolu Lisesi
  • Oğuz Canpolat Anadolu Lisesi

EsenlerDüzenle

  • İbrahim Turhan Anadolu Lisesi
  • Atışalanı Lisesi
  • Amiral Vehbi Ziya Dümer Anadolu Lisesi
  • Esenler İmam Hatip Lisesi
  • Esenler Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Esenler Kız Meslek Lisesi
  • Esenler Tuna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

EsenyurtDüzenle

  • Ali Kul Çok Programlı Lisesi
  • Esenyurt Anadolu Lisesi
  • Fatih Sultan Mehmet Lisesi
  • Halil Akkanat Çok Programlı Lisesi
  • Kıraç İMKB Anadolu Teknik Lisesi
  • Nakipoğlu İmam Hatip Lisesi
  • Nakipoğlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi
  • Özel Esenyurt Gökkuşağı İlkokulu
  • Özel Esenyurt Gökkuşağı Ortaokulu
  • Özel Esenyurt Gökkuşağı Anadolu Lisesi

FatihDüzenle

GaziosmanpaşaDüzenle

GüngörenDüzenle

  • Güngören Ticaret Meslek Lisesi [2]
  • Güngören Kız Teknik Ve Meslek Lisesi [3]
  • Güngören Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Güngören İMKB Ticaret Meslek Lisesi
  • Güngören İzzet Ünver Lisesi
  • Güngören İmam Hatip ve Anadolu Lisesi
  • Güngören Ticaret ve Anadolu Lisesi
  • Ergün Öner Mehmet Öner Anadolu Lisesi

KadıköyDüzenle

KâğıthaneDüzenle

KartalDüzenle

KüçükçekmeceDüzenle

MaltepeDüzenle

PendikDüzenle

  • Gülizar Zeki Obdan Anadolu Lisesi
  • Pendik Fatih Anadolu Lisesi
  • Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi
  • Pendik Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi
  • Pendik İstanbul Ticaret Odası Anadolu Ticaret Meslek Lisesi
  • Pendik Anadolu Lisesi
  • Halil Kaya Gedik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Pendik Türk Telekom Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Pendik Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Rauf Denktaş Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  • Gönüllü Hizmet Vakfı Mustafa Saffet Fen Lisesi
  • Melek Aknil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • Rasim Özdenören Anadolu Lisesi
  • Prof. Dr. Hulusi Behçet Anadolu Lisesi

SancaktepeDüzenle

SarıyerDüzenle

SilivriDüzenle

SultanbeyliDüzenle

SultangaziDüzenle

  • Habibler Anadolu Lisesi
  • Atatürk Lisesi
  • Cumhuriyet Anadolu Lisesi
  • Sultangazi Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  • Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Bahattin Yıldız Anadolu Lisesi
  • Sabri Ülker Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi
  • Hacı Ayşe Ateş Anadolu Lisesi

ŞileDüzenle

ŞişliDüzenle

TuzlaDüzenle

ÜmraniyeDüzenle

ÜsküdarDüzenle

ZeytinburnuDüzenle

KaynakçaDüzenle

  1. ^ http://bingulerdemlisesi.meb.k12.tr
  2. ^ "Güngören Ticaret Meslek Lisesi". meb.gov.tr. 3 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Aralık 2013. 
  3. ^ "Güngören Kız Teknik ve Meslek Lisesi". meb.gov.tr. 20 Temmuz 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Aralık 2013. 

Dış bağlantılarDüzenle