Özlem Tokaslan (d. 13 Kasım 1973, İzmir), Türk oyuncudur.

Özlem Tokaslan
Doğum13 Kasım 1973 (50 yaşında)
İzmir, Türkiye
Milliyet Türkiye
MeslekOyuncu
Evlilik
Haluk Sarıbaş (e. 2015)

Filmografisi değiştir

Televizyon
Yıl Yapım Rol Kanal
2009-2011 Ömre Bedel Raziye FOX
2011 Zehirli Sarmaşık Mahinur
2012-2014 Dila Hanım Hayriye Star TV /
Show TV
2014-2015 Güzel Köylü Dudu Alkan Star TV
2016-2017 No 309 Yıldız Sarıhan FOX
2017-2018 Ufak Tefek Cinayetler Avukat Sitare Star TV
2018-2019 Erkenci Kuş Mevkibe Aydın
2021 Kanunsuz Topraklar Saniye FOX
2022 Kusursuz Kiracı Hamiyet
2023- Aldatmak İlknur Gülsoy atv
İnternet
Yıl Yapım Rol Platform
2021 Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? Sürme Netflix
2023 Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî tabii
2024 Kuvvetli Bir Alkış Netflix
Sinema
Yıl Yapım Rol Notlar
2012 Yabancı
2016 Dedemin Fişi Üzerlik
Görümce Sonay
2017 Bütün Saadetler Mümkündür Bakıcı

Dış bağlantılar değiştir