Zeynep Özder

Türk dizi ve sinema oyuncusu

Zeynep Özder (d. 15 Ağustos 1980, Ankara), Türk dizi ve sinema oyuncusu.[1]

Zeynep Özder
Doğum15 Ağustos 1980 (43 yaşında)
Ankara, Türkiye
EğitimBilkent Üniversitesi, Müzik ve Gösteri Sanatları
Gazi Üniversitesi, Müzik Öğretmenliği, Yüksek Lisans ve Doktora
MeslekOyuncu
Etkin yıllar2009-günümüz
Evlilik
Mehmet Bilal (e. 2013)

Filmografisi değiştir

Televizyon
Yıl Yapım Rol Kanal
2009-2010 Samanyolu Eda Andaç atv
2010 Adanalı Maya Mertcan
2012 Koyu Kırmızı Mercan Star TV
2012-2013 Dila Hanım Hülya
2013-2014 İntikam Aslı Sağlam Kanal D
2015-2016 Eve Dönüş Pınar atv
2017 Payitaht Abdülhamid Fatma Pesend Hanım TRT 1
2018 4N1K İlk Aşk Ela Safak FOX
2019-2020 Benim Adım Melek Başak TRT 1
2021-2022 Alparslan: Büyük Selçuklu Begim Şehver Sultan
Sinema
Yıl Yapım Rol Yönetmen
2011 Bir Avuç Deniz Dilek Hanoğlu Leyla Yılmaz
2012 Sen Kimsin? Pelin Ozan Açıktan
2017 Sonsuz Aşk Berrin Ahmet Katıksız

Kaynakça değiştir

  1. ^ "Zeynep Özder Birde". www.biyografya.com. 4 Kasım 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Kasım 2021. 

Dış bağlantılar değiştir