Yohana Cobo (d. 12 Ocak 1985, Madrid), İspanyol sinema ve dizi oyuncusu. 2006 yapımı Dönüş filmindeki Paula rolüyle tanınmıştır. Oyuncu bu yapımla En İyi Kadın Oyuncu Cannes Film Festivali Ödülü'ne değer görülmüştür.[1]

Yohana Cobo
Yohana Cobos 2012.jpg
Doğum 12 Ocak 1985 (1985-01-12) (35 yaşında)
Madrid, İspanya
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1997-günümüz

FilmografiDüzenle

SinemaDüzenle

  • 1997 - Campeones
  • 2000 - Aunque tú no lo sepas
  • 2001 - Sin noticias de Dios
  • 2002 - Semana santa
  • 2003 - La Vida mancha
  • 2004 - Las Llaves de la independencia
  • 2004 - El Séptimo día
  • 2004 - Seres queridos
  • 2005 - Fin de curso
  • 2006 - Dönüş
  • 2006 - Arena en los bolsillos
  • 2009 - Tramontana'

TelevizyonDüzenle

  • El Comisario ("La Casa de las meriendas"; 2005)
  • Código fuego ("Despedidas"; 2003)
  • Hospital Central ("Decisiones"; 2002)
  • Hermanas (1998-99)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Festival de Cannes: Volver". festival-cannes.com. 22 Ağustos 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. 

Dış bağlantılarDüzenle