Utku Ateş

Türk oyuncu

Utku Ateş (d. 19 Nisan 1990), Türk oyuncu. Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunudur.[1][2]

Utku Ateş
Doğum 19 Nisan 1990 (1990-04-19) (30 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Eğitim Bahçeşehir Üniversitesi
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2011-günümüz

FilmografiDüzenle

Sinema
Yıl Başlık Rol Notlar
2014 Pek Yakında Korsan DVD'ci
Televizyon
Yıl Başlık Rol Notlar
2014 Kurt Seyit ve Şura
2015 Çilek Kokusu Barış
2016 Aile İşi Kaan
2016-17 Poyraz Karayel Fatih
2017-18 Hayat Sırları Murat Başar
2018 Jet Sosyete Berk 7.-15. bölümler
2018 Ege'nin Hamsisi Rehber Sinan
2019 Erkenci Kuş Yiğit
Reklam
Yıl Şirket/Ürün Rol Notlar
2011 Vodafone
2013 Paşabahçe
2013 İstanbul Olimpiyat Adaylığı
2013 Turkcell[3]
2013 Beko
2013 Knorr
2014 Algida
2014 Madame Coco
2014 Halley
2014 P&G
2014 Ruffles

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Erkenci Kuş dizisinde Utku Ateş rüzgarı esecek! Peki Utku Ateş kimdir?". Boxer. 25 Ocak 2019. 11 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Mayıs 2019. 
  2. ^ "Erkenci Kuş dizisinin Yiğit'i Utku Ateş herkesi şaşırttı! Can Yaman ile Demet Özdemir..." A Haber. 23 Şubat 2019. Erişim tarihi: 11 Mayıs 2019. 
  3. ^ https://www.youtube.com/watch?v=oR3rZrOA9uM

Dış bağlantılarDüzenle