Tarık Tarcan

Tarık Tarcan (d. 14 Nisan 1958, Bursa) Türk oyuncu, manken, spiker. Show TV'de zamanında sunduğu Çarkıfelek yarışma programı ile hatırlanır. Bir süre Star TV'de Bu Yarışmada En Büyük Yarışmaya ev sahipliği yaptı.

Tarık Tarcan
Doğum 14 Nisan 1958 (1958-04-14) (62 yaşında)
Osmangazi,Bursa,Türkiye
Meslek Sinema ve TV Oyuncusu, Sunucu

FilmografiDüzenle

  • Gurbet kadını" (2003) (mini) TV dizisi ... Kemal
  • "Zehirli Çiçek" (2000) TV
  • Affet bizi hocam (1998) TV dizisi .... Kemal
  • Sırtımdan vuruldum (1997) TV dizisi .... Erol
  • Gurur(1995-1996) tv dizisi
  • Işıklar Sönmesin (1995)...Yüzbaşı Murat
  • Sevginin gücü (1994) TV dizisi
  • Tatlı Betüş (1993) TV dizisi
  • Kıvılcım (1993) ...Tarık
  • Suçlu (1989)
  • Sapık Kadin (1988) Ahmet
  • Kadının adı yok (1988) .... Mehmet
  • Yaprak Dökümü (1988) (mini) TV dizisi .... Sevket
  • Hayat Kadını(1986) .... Ali
  • Aşk hikâyemiz (1986) .... Cengiz
  • Kupa kızı (1986)
  • Güzelim (1986)
  • Fahriye Abla (1984).... Mustafa

Dış bağlantılarDüzenle