Sufjan Stevens

Sufjan Stevens (d. 1 Temmuz 1975) Amerikalı şarkıcı, söz yazarı. İlk albümü olan A Sun Came'i 2000 yılında, üvey babasıyla birlikte Asthmatic Kitty etiketinde çıkardı. Stevens, 2017 çıkışlı Beni Adınla Çağır filmi için yaptığı "Mystery of Love" adlı şarkı ile 90. Akademi Ödülleri'nde En İyi Özgün Şarkı kategorisinde aday oldu.[1]

Sufjan Stevens
Genel bilgiler
Doğum 1 Temmuz 1975 (1975-07-01) (47 yaşında)
Detroit, Michigan, ABD
Tarzlar
Meslekler
  • Müzisyen
  • şarkıcı
  • söz yazarı
Çalgılar
Etkin yıllar 1995 –günümüz
Müzik şirketi
İlişkili hareketler
Resmî site music.sufjan.com

DiskografiDüzenle

  • A Sun Came (2000)
  • Enjoy Your Rabbit (2001)
  • Michigan (2003)
  • Seven Swans (2004)
  • Illinois (2005)
  • The Age of Adz (2010)
  • Carrie & Lowell (2015)
  • Planetarium (2017)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Coggan, Devan (23 January 2018). "Oscar nominations 2018: See the full list". Entertainment Weekly. 23 January 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 January 2018. 

Dış bağlantılarDüzenle