Ana menüyü aç

Sia şarkıları listesi

Vikimedya liste maddesi
Sia Seattle'daki konserinde, 2011.

1997'de ilk stüdyo albümü OnlySee yayımlandı fakat ticari başarıya ulaşamadı. Ardından 2001'de Healing Is Difficult adını verdiği ikinci stüdyo albümünü yayımladı[1] ve albümden üç single çıktı: "Taken for Granted", "Little Man" ve "Drink to Get Drunk". Çıkış single'ı "Taken for Granted" Birleşik Krallık'ta başarı yakalayarak UK Singles Chart listesinde 10 numaraya yükseldi.[2] 2004 yılında üçüncü albümü Colour the Small One yayımlandı ve "Don't Bring Me Down", "Breath Me", "Where I Belong" ve "Numb" adlı single'lar bu albümden çıktı. Colour the Small One albümündeki en başarılı single "Breath Me" oldu ve Danimarka'da 19 numaraya, Birleşik Krallık'ta 71 numaraya, Fransa'da ise 81 numaraya yükseldi. 2008 yılında Sia dördüncü stüdyo albümü Some People Have Real Problems'ı yayımladı. Albüm Avustralya Kayıt Endüstrisi Birliği'nden (ARIA) altın sertifika aldı.[3] Bu albümden de "Day Too Soon", "The Girl You Lost to Cocaine", "Soon We'll Be Found" ve "Buttons" adlı dört single çıktı. Beşinci stüydo albümü We Are Born ise 2010'da yayımlandı ve ARIA'dan altın sertifika aldı.[3] "You've Changed", "Clap Your Hands", "Bring Night" ve "I'm Here" adlı single'ları da bu albümden yayımlandı. 2011'de Sia, listelerde ilk ona giren single'larda yer aldı. David Guetta'nın "Titanium" ve Flo Rida'nın "Wild Ones" adlı parçalarına eşlik etti. 2013'te Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak filminin soundtrack albümünde "Elastic Heart" adlı şarkıyla yer aldı. Bir yıl sonra altıncı stüdyo albümü 1000 Forms of Fear'ı yayımladı. Sia'nın en başarılı albümü oldu ve Avustralya, Kanada ve Birleşik Devletler'de müzik listelerinde zirveye yükseldi. Avustralya'da platin, Fransa'da altın sertifika aldı.[4][5] Albümün çıkış şarkısı "Chandelier" ilk hit single'ı oldu ve birçok ülkede ilk on arasına girdi. 1000 Forms of Fear'dan "Big Girls Cry", "Elastic Heart" ve "Fire Meet Gasoline" adlı diğer single'ları da çıktı.

Yedinci stüdyo albümü This Is Acting 29 Ocak 2016'da yayımlanarak ikinci liste başı albümü oldu. Avustralya'da zirveye çıktı ve Kanada, Birleşik Krallık ve Birleşik Devletler'de ilk on arasına girdi. "Alive" ve "Cheap Thrills" adlı single'ları da listelerde ilk on arasına girdi. Ardından solo artist olarak en büyük başarısı oldu ve Avrupa ülkelerinde ilk beş arasına girerken Billboard Hot 100 listesinde ilk zirvesini yaşadı.

Yayımlanan şarkılarıDüzenle

İçindekiler
A •B •C •D •E •F •G •H •I •J •K •L •M •N •O •P •R •S •T •U •W •Y
Simgeler
  Single olarak yayımlandığını gösterir
Şarkının başka bir albümde alternatif versiyonu olduğunu gösterir
*
Single'ın B yüzü olduğunu gösterir
 
David Guetta ve Sia, Listen Again adlı albümde "Bang My Head" ve The Whisperer" adlı şarkılarda beraber çalıştı.
Ad Sanatçı(lar) Yazar(lar) Albüm Yıl Kay.
"A Situation" Sia Jesse Flavell OnlySee 1997 [6]
"Academia" Sia Sia Furler
Dan Carey
Some People Have Real Problems 2008 [7]
"Alive" [8]   Sia Sia Furler
Adele Adkins
Tobias Jesso Jr.
This Is Acting 2016 [9]
"Asrep Onosim" Sia Sia Furler
Jesse Flavell
OnlySee 1997 [6]
"Bang My Head" [10]   David Guetta ile Sia veFetty Wap David Guetta
Giorgio Tuinfort
Marcus van Wattum
Christian Karlsson
Sia Furler
Vincent Pontare
Magnus Lidehäll
Listen Again 2014 [11]
"Battle Cry" [12]   Angel Haze ile Sia Angel Haze
Sia Furler
Greg Kurstin
Dirty Gold 2013 [13]
"Be Good to Me" Sia Sia Furler
Jesse Graham
Simon Katz
We Are Born 2010 [14]
"Beautiful Calm Driving" Sia Sia Furler
Samuel Dixon
Some People Have Real Problems 2008 [7]
"Beautiful Pain" Eminem ile Sia Marshall Mathers
Emile Haynie
Sia Furler
Luis Resto
The Marshall Mathers LP 2 2013 [15]
"Beautiful People" Wiz Khalifa ile Sia Yok Albüm dışı single 2013 [16]
"Beautiful Reality" Sia Jesse Flavell OnlySee 1997 [6]
"Big Girl, Little Girl" Sia Sia Furler
Henry Binns
We Are Born 2010 [14]
"Big Girls Cry" [17]   Sia Sia Furler
Christopher Braide
1000 Forms of Fear 2014 [18]
"Bird Set Free" [19]   Sia Sia Furler
Greg Kurstin
This Is Acting 2016 [9]
"Blackbrid" Sia John Lennon
Paul McCartney
Beat Bugs - Music From the Original Series: Season 1, V.2 2016 [20]
"Blame It on the Radio" Sia Yok The Girl You Lost to Cocaine * 2008 [21]
"Blow It All Away" Sia Sia Furler
Blair MacKichan
Felix Howard
Kevin Armstrong
Healing Is Difficult 2001 [1]
"Breathe Me" [22]   Sia Sia Furler
Dan Carey
Colour the Small One 2004 [23]
"Bring It to Me" Sia Yok Soon We'll Be Found * 2008 [24]
"Bring Night"[25]   Sia Sia Furler
Lauren Flax
We Are Born 2010 [14]
"Broken Biscuit" Sia Sia Furler
Chad Fischer
Colour the Small One 2003 [23]
"Broken Glass" Sia Sia Furler
Jesse Shatkin
Jasper Leak
This Is Acting 2016 [9]
"The Bully" Sia Sia Furler
Bek David Campbel
Jimmy Hogarth
Colour the Small One 2004 [23]
"Burn the Pages" Sia Sia Furler
Greg Kurstin
1000 Forms of Fear 2014 [18]
"Butterflies" Sia Sia Furler
Jimmy Hogarth
Kevin Cormack
Colour the Small One 2004 [23]
"Buttons" [26]   Sia Sia Furler
Samuel Dixon
Some People Have Real Problems 2008 [7]
"California Dreamin'" Sia John Phillips
Michelle Phillips
San Andreas - Original Motion Picture Soundtrack 2015 [27]
"Cares at the Door" Sia Yok Some People Have Real Problems 2008 [7]
"Cellophane" Sia Sia Furler
Greg Kurstin
1000 Forms of Fear 2014 [18]
"Chandelier" [28]   Sia Sia Furler
Jesse Shatkin
1000 Forms of Fear 2014 [18]
"Cheap Thrills" [29]   Sia ile Sean Paul Sia Furler
Greg Kurstin
This Is Acting 2016 [9]
"The Church of What's Happening Now" Sia Sia Furler
Samuel Dixon
Colour the Small One 2016 [23]
"Clap Your Hands" [30]   Sia Sia Furler
Samuel Dixon
We Are Born 2010 [14]
"Cloud" Sia Sia Furler
Samuel Dixon
We Are Born 2010 [14]
"The Co-Dependent" Sia Sia Furler
Greg Kurstin
We Are Born 2010 [14]
"Day Too Soon" [31]   Sia Sia Furler
Samuel Dixon
Some People Have Real Problems 2008 [7]
"Death by Chocolate" Sia Sia Furler
Greg Kurstin
Some People Have Real Problems 2008 [7]
"Déjà Vu" [32]   Giorgio Moroder ile Sia Giorgio Moroder
Sia Furler
Déjà Vu 2015 [33]
"Destiny" [34]   Zero 7 ile Sia ve Sophie Barker Sia Furler
Sophie Barker
Henry Binns
Sam Hardaker
Simple Things 2001 [35]
"Distractions" Zero 7 ile Sia Yok Simple Things 2001 [35]
"Don't Bring Me Down" [36]   Sia Sia Furler
Blair MacKichan
Colour the Small One 2003 [23]
"Don't Get Me Started" Sia Sia Furler
Jesse Flavell
OnlySee 1997 [6]
"Dressed in Black" Sia Sia Furler
Greg Kurstin
Grant Michaels
1000 Forms of Fear 2014 [18]
"Drink to Get Drunk" [37]   Sia ve DifferentGear Sia Furler
Sam Frank
Healing Is Difficult 2001 [1]
"Elastic Heart" [38]   Sia ile The Weeknd ve Diplo Sia Furler
Thomas Wesley
Pentz
Andrew Swanson
Abel Tesfaye
1000 Forms of Fear and The Hunger Games: Catching Fire – Original Motion Picture Soundtrack 2014 [18]
"Electric Bird" Sia Sia Furler
Henry Binns
Some People Have Real Problems 2008 [7]
"Eye of the Needle" Sia Sia Furler
Christopher Braide
1000 Forms of Fear 2014 [18]
"Fair Game" Sia Sia Furler
Greg Kurstin
1000 Forms of Fear 2014 [18]
"Fear" Sia Sia Furler Healing Is Difficult 2001 [1]
"The Fight" Sia Sia Furler
Dan Carey
We Are Born 2010 [14]
"Fire Meet Gasoline" [39]   Sia Sia Furler
Sam Dixon
Greg Kurstin
1000 Forms of Fear 2014 [18]
"Fist Fighting a Sandstorm" Sia Sia Furler
Jesse Shatkin
This Is Acting 2016 [9]
"Footprints" Sia Sia Furler
Tyler Williams
Josh Valle
Nikhil Seetharam
This Is Acting 2016 [9]
"Free the Animal" Sia Sia Furler
Jasper Leak
Greg Kurstin
1000 Forms of Fear 2014 [18]
"Get Me" Sia Sia Furler
Sam Frank
Healing Is Difficult 2001 [1]
"Golden" [40]   Travie McCoy ile Sia Travie McCoy
Sia Furler
Thomas Wesley
Rough Water 2015 [41]
"The Girl You Lost to Cocaine" [42]   Sia Sia Furler
Rob Allum
Phil Marten
Eddie Myer
Some People Have Real Problems 2008 [7]
"Guts Over Fear" [43]   Eminem ile Sia Eminem
Luis Resto
Emile Haynie
John Hill
Sia Furler
Shady XV 2014 [44]
"Healing is Difficult" Sia Sia Furler
Sam Frank
Healing Is Difficult 2001 [1]
"Hold Me Down" Sia Sia Furler
Dan Carey
We Are Born 2010 [14]
"Hostage" Sia Sia Furler
Nick Valensi
1000 Forms of Fear 2014 [18]
"House on Fire" Sia Sia Furler
Jack Antonoff
This Is Acting 2016 [9]
"Hurting Me Now" Sia Sia Furler
Greg Kurstin
We Are Born 2010 [14]
"I Don't Want to Want You" Sia Sia Furler
Jesse Flavell
OnlySee 1997 [6]
"I Go to Sleep" Sia Ray Davies Some People Have Real Problems 2008 [7]
"I Love It" [45]   Hilltop Hoods ile Sia Matthew Lambert
Daniel Smith
Ben John Hare
A. Schefrin
Sia Furler
Drinking from the Sun 2012 [46]
"I'll Forget You" Lior ile Sia Yok Corner of an Endless Road 2008 [47]
"I'm in Here" Sia Sia Furler
Samuel Dixon
We Are Born 2010 [14]
"I'm Not Important to You" Sia Sia Furler
Sam Frank
Healing Is Difficult 2001 [1]
"Insidiously" Sia Sia Furler
Sam Frank
Healing Is Difficult 2001 [1]
"Je te pardonne" Maître Gims ile Sia Maître Gims
Renaud Rebillaud
Sia Furler
Mon cœur avait raison 2015 [48]
"Judge Me" Sia Sia Furler
Sam Frank
Healing Is Difficult 2001 [1]
"Kill and Run" Sia Sia Furler
Chris Braide
The Great Gatspy – Original Motion Picture Soundtrack 2013 [49]
"Lentil" Sia Sia Furler
Samuel Dixon
Some People Have Real Problems 2008 [7]
"Like a River Runs" Bleachers ile Sia Yok Terrible Thrills, Vol. 2 2015 [50]
"Little Black Sandals" Sia Sia Furler
Dan Carey
Some People Have Real Problems 2008 [7]
"Little Man" [51]   Sia Sia Furler
Sam Frank
Healing Is Difficult 2001 [1]
"Lucky" Sia Yok Don't Bring Me Down * 2003 [52]
"Lullaby" Sia Sia Furler
Samuel Dixon
Some People Have Real Problems 2008 [7]
"Madlove" Sia Sia Furler OnlySee 1997 [6]
"Moon" Sia Sia Furler
Samuel Dixon
Jimmy Hogarth
Colour the Small One 2004 [23]
"Moonquake Lake" Sia ve Beck Yok Annie (2014) – Original Motion Picture Soundtrack 2014 [53]
"Move Your Body" Sia Sia Furler
Greg Kurstin
Daniel Møldrup
This Is Acting 2016 [9]
"My Love" Sia Yok The Twilight Saga: Eclipse – Original Motion Picture Soundtrack 2010 [54]
"Natale's Song" Sia Sia Furler
Samuel Dixon
Colour the Small One 2004 [23]
"Never Gonna Leave Me" Sia Sia Furler
Greg Kurstin
We Are Born 2010 [14]
"Numb" [55]   Sia Sia Furler
Felix Howard
James McMillan
Colour the Small One 2004 [23]
"Oh Father" Sia Madonna Ciccone
Patrick Leonard
We Are Born 2010 [14]
"One Million Bullets" Sia Sia Furler
Jesse Shatkin
This Is Acting 2016 [9]
"One More Shot" Sia Jesse Flavell OnlySee 1997 [6]
"OnlySee" Sia Jesse Flavell OnlySee 1997 [6]
"Opportunity" Sia Yok Annie (2014) – Original Motion Picture Soundtrack 2014 [53]
"Pictures" [56]   Sia Sia Furler
Dan Carey
Lady Croissant 2007 [57]
"Playground" Sia Sia Furler
Samuel Dixon
Felix Bloxsom
Some People Have Real Problems 2008 [7]
"Reaper" Sia Sia Furler
Kanye West
Noah Goldstein
Charles Misodi Njapa
Dom $olo
This Is Acting 2016 [9]
"Rewrite" Sia Sia Furler
Samuel Dixon
Colour the Small One 2004 [23]
"Salted Wounds" Sia Brian West
Gerald Eaton
Sia Furler
Oliver Kraus
Fifty Shades of Grey – Original Motion Picture Soundtrack 2015 [58]
"Shadow" Sia Jesse Flavell OnlySee 1997 [6]
"Sea Shells" Sia Sia Furler
Larry Goldings
Colour the Small One 2004 [23]
"She Wolf (Falling to Pieces)" [59]   David Guetta ile Sia David Guetta
Chris Braide
Sia Furler
Giorgio Tuinfort
Nothing but the Beat 2.0 2011 [60]
"So Bored" Sia Yok Don't Bring Me Down * 2003 [52]
"Sober and Unkissed" Sia Sia Furler Healing Is Difficult 2001 [1]
"Somersault"[61]   Zero 7 ile Sia Yok When It Falls 2004 [62]
"Soon" Sia Sia Furler
Jesse Flavell
OnlySee 1997 [6]
"Soon We'll Be Found" [24]   Sia Sia Furler
Rick Nowels
Some People Have Real Problems 2008 [7]
"Space Between" Sia Sia Furler
Chris Braide
This Is Acting 2016 [9]
"Stop Trying" Sia Sia Furler
Greg Kurstin
We Are Born 2008 [14]
"Stories" Sia Sia Furler
Jesse Flavell
OnlySee 1997 [6]
"Straight for the Knife" Sia Sia Furler
Justin Parker
1000 Forms of Fear 2014 [18]
"Summer Rain" Sia Sia Furler
Jesse Shatkin
This Is Acting 2016 [9]
"Sunday" Sia Sia Furler
Samuel Dixon
Colour the Small One 2004 [23]
"Sweet Design" Sia Sia Furler
Chris Braide
This Is Acting 2016 [9]
"Sweet Potato" Sia Sia Furler
Kevin Cormack
Jimmy Hogarth
Colour the Small One 2004 [23]
"Take It to Heart" Sia Sia Furler
Jesse Flavell
OnlySee 1997 [6]
"Taken for Granted" [63]   Sia Sia Furler Healing Is Difficult 2001 [1]
"Titanium" [64]   David Guetta featuring Sia Sia Furler
David Guetta
Giorgio Tuinfort
Nick Van De Wall
Nothing but the Beat 2011 [60]
"Tripoutro" Sia Sia Furler OnlySee 1997 [6]
"Under the Milky Way" [65]   Sia Steve Kilbey
Karin Jansson
Albüm dışı single 2010 [65]
"Unforgettable" [66]   Sia Irving Gordon Finding Dory – Original Motion Picture Soundtrack 2016 [66]
"Unstoppable" Sia Sia Furler
Chris Braide
This Is Acting 2016 [9]
"Waving Goodbye" Sia Yok The Neon Demon – Original Motion Picture Soundtrack 2016 [67]
"Where I Belong" [68]   Sia Sia Furler
Samuel Dixon
Colour the Small One 2004 [23]
"The Whisperer" David Guetta featuring Sia David Guetta
Giorgio Tuinfort
Sia Furler
Listen Again 2014 [11]
"Wild Ones" [69]   Flo Rida featuring Sia Flo Rida
soFLY & Nius
Sia Furler
Axwell
Jacob Luttrell
Marcus Cooper
Niklaas Vogel-Kern
Wild Ones 2012 [70]
"Wild Ones Two" Jack Back featuring Sia, David Guetta, and Nicky Romero Flo Rida
soFLY & Nius
Sia Furler
Axwell
Jacob Luttrell
Marcus Cooper
Niklaas Vogel-Kern
Wild Ones 2012 [70]
"Wolves" [71]   Kanye West ile Sia ve Vic Mensa Kanye West
Sia Furler
Victor Mensah
Magnus August Høiberg
Alan Soucy Brinsmead
Noah Goldstein
Elon Rutberg
Cydel Young
Ryan McDermott
Mike Dean
Kirby Lauryen
Pat Reynolds
Caroline Shaw
The Life of Pablo 2016 [72]
"You Have Been Loved" Sia Sia Furler
Clifford Jones
Peter-John Vettese
Some People Have Real Problems 2008 [7]
"You're Never Fully Dressed Without a Smile" [73]   Sia Charles Strouse
Martin Charnin
Annie (2014) – Original Motion Picture Soundtrack 2014 [53]
"You've Changed" [74]   Sia Sia Furler
Lauren Flax
We Are Born 2010 [14]

KaynakçaDüzenle

  1. ^ a b c d e f g h i j k l "Healing Is Difficult by Sia". Amazon.co.uk. 3 Temmuz 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ocak 2015.  Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi: "HID" adı farklı içerikte birden fazla tanımlanmış. (Bkz: Kaynak gösterme)
  2. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; UK isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  3. ^ a b Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; autogenerated2 isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  4. ^ "ARIA Australian Top 50 Albums". Australian Recording Industry Association. 27 Nisan 2015. 10 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Nisan 2015. 
  5. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; fracert isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  6. ^ a b c d e f g h i j k l m "Onlysee / Sia Furler". National Library of Australia. 18 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Temmuz 2015. 
  7. ^ a b c d e f g h i j k l m n o "Some People Have Real Problems". AllMusic. 18 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Temmuz 2015. 
  8. ^ Chau, Thomas (7 Eylül 2015). "Sia Reveals That She Originally Wrote Her Next Single for Adele". Popcrush. 16 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Eylül 2015. 
  9. ^ a b c d e f g h i j k l m n Phares, Heather. "This Is Acting". AllMusic. 31 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Şubat 2016. 
  10. ^ "David Guetta "Bang My Head" (featuring Sia & Fetty Wap) [Single Premiere]". josepvinaixa.com. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Ekim 2015. 
  11. ^ a b "Listen Again". AllMusic. 3 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Ağustos 2016. 
  12. ^ "Angel Haze teams up with Sia for new single 'Battle Cry' – listen". Digital Spy. 17 Ocak 2014. 21 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Haziran 2015. 
  13. ^ "Dirty Gold". AllMusic. 18 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Ağustos 2016. 
  14. ^ a b c d e f g h i j k l m n "We Are Born". AllMusic. 25 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Temmuz 2015. 
  15. ^ "The Marshall Mathers LP 2". AllMusic. 2 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Ağustos 2016. 
  16. ^ Cardiner, Brock (9 Mart 2015). "Listen to Wiz Khalifa's "Beautiful People" ft. Sia". Highs Nobility. 20 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ağustos 2016. 
  17. ^ "Big Girls Cry (2014)". Finland: 7digital. 20 Ocak 2015. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  18. ^ a b c d e f g h i j k l Lipshutz, Jason (14 Mayıs 2014). "Sia Announces '1000 Forms of Fear' Release Date & Track List". Billboard. Erişim tarihi: 31 Temmuz 2015. 
  19. ^ "Key releases - singles". Music Week. 10 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Temmuz 2016. 
  20. ^ "Beat Bugs (Music From the Original Series: Season 1, V.2)". iTunes. 10 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Ağustos 2016. 
  21. ^ "Sia: The Girl You Lost". www.discogs.com. 9 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Ağustos 2015. 
  22. ^ Knopper, Steve (20 Nisan 2014). "Sia Furler, the Socially Phobic Pop Star". The New York Times. 6 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Şubat 2015. 
  23. ^ a b c d e f g h i j k l m n Gasteier, Matthew (26 Ocak 2006). "Album Review: Sia – Colour the Small One". Prefix. Erişim tarihi: 31 Temmuz 2015.  Note: See "Tracklist" tab.
  24. ^ a b "Soon We'll Be Found – EP". iTunes Store (GB). 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Ocak 2015. 
  25. ^ "Bring Night - Single by Sia". itunes. 10 Eylül 2010. 6 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ağustos 2016. 
  26. ^ "Sia Buttons Promo". www.discogs.com. 8 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Haziran 2015. 
  27. ^ "San Andreas (Original Motion Picture Soundtrack) by Andrew Lockington". 1 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ağustos 2016. 
  28. ^ "Chandelier – Single". United States: iTunes Store (Apple Inc). 1 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  29. ^ "Cheap Thrills (feat. Sean Paul) - Single". 2 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Şubat 2016. 
  30. ^ Ambrecht, Wesley (6 April 2010). Top Ten Singles to Download Now. The Cornell Daily Sun.
  31. ^ "Sia – Day Too Soon CD". 15 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ağustos 2016. 
  32. ^ "Déjà Vu – Giorgio Moroder". iTunes. 14 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2015. 
  33. ^ "Déjà Vu". allmusic. 7 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Ağustos 2016. 
  34. ^ "Zero 7 – Destiny CD". 10 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ağustos 2016. 
  35. ^ a b "Simple Things". allmusic. 15 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Ağustos 2016. 
  36. ^ Pascuzzi, Carmine. "Sia – Colour the Small One". Mediasearch (Carmine Pascuzzi, Andrew Donald ). 4 Mart 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Temmuz 2013. 
  37. ^ "Sia Drink Get Drunk". www.amazon.com. Erişim tarihi: 4 Ağustos 2015. 
  38. ^ Zaleski, Annie (8 Temmuz 2014). "Accidental pop songwriter Sia doesn't quite reclaim solo career momemtum". The AV Club. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ocak 2015. 
  39. ^ "Fire Meet Gasoline: Amazon.de: Musik". amazon.de. 
  40. ^ Bacle, Ariana (16 Haziran 2015). "Travie McCoy and Sia may have more collaborations coming out". Entertainment Weekly. Erişim tarihi: 1 Ağustos 2015. 
  41. ^ "Rough Watters". allmusic. 10 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ağustos 2016. 
  42. ^ "The Girl You Lost to Cocaine". 7digital (BE). 11 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  43. ^ "Eminem Announces 'Shady XV' With New Track 'Guts Over Fear' and New Compilation". Billboard.com. 15 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Haziran 2014. 
  44. ^ "SHADYXV Tracklist Revealed + New Merch Colorways Released". Shady Records. 27 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Kasım 2014. 
  45. ^ "Hilltop Hoods new single "I Love It" featuring Sia". Golden Era Records. 30 Mayıs 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Aralık 2011. 
  46. ^ "Drinking From the Sun". allmusic. 24 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ağustos 2016. 
  47. ^ "Corner of an Endless Road". allmusic. 10 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ağustos 2016. 
  48. ^ "Mon cœur avait raison". allmusic. 10 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ağustos 2016. 
  49. ^ "The Great Gatsby: Music from Baz Luhrmann's Film". allmusic. 16 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ağustos 2016. 
  50. ^ "Like a River Runs - EP by The Bleachers". itunes. 21 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ağustos 2016. 
  51. ^ "Contact Music - Sia". www.contactmusic.com. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Ağustos 2015. 
  52. ^ a b "Sia: Don't Bring Me Down (EP)". www.discogs.com. 11 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ağustos 2015. 
  53. ^ a b c "Annie Soundtrack". allmusic. 26 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ağustos 2016. 
  54. ^ "The Twilight Saga: Eclipse". allmusic. 11 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ağustos 2016. 
  55. ^ "Sia Numb (CD)". 6 Eylül 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ağustos 2016. 
  56. ^ "Pictures | Single". Sia Music. Archived from the original on 22 Ağustos 2010. 
  57. ^ "Lady Croissant". allmusic. 29 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ağustos 2016. 
  58. ^ "Fifty Shades of Grey". allmusic. 19 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ağustos 2016. 
  59. ^ "iTunes Store". 22 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Mart 2015. 
  60. ^ a b "Nothing But the Beat". allmusic. 24 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ağustos 2016. 
  61. ^ "Zero7 Featuring Sia – Somersault (CD)". discogs. 8 Eylül 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ağustos 2016. 
  62. ^ "When It Falls". allmusic. 22 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ağustos 2016. 
  63. ^ "Amazon.com: Sia: Taken for Granted Pt. 2: Music". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Mart 2015. 
  64. ^ "Titanium (Remixes) [feat. Sia] - David Guetta". iTunes US. 20 Ocak 2012. 14 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ağustos 2016. 
  65. ^ a b "Under the Milky Way". itunes. 12 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ağustos 2016. 
  66. ^ a b "Finding Dory". allmusic. 10 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ağustos 2016. 
  67. ^ "The Neon Demon". allmusic. 10 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ağustos 2016. 
  68. ^ "Sia:Where I Belong (single)". www.discogs.com. 3 Ekim 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Ağustos 2005. 
  69. ^ Gallo, Phil (25 Ekim 2013). "Sia: The Billboard Cover Story". Billboard. 6 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Eylül 2014. 
  70. ^ a b "Wild Ones". allmusic. 16 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ağustos 2016. 
  71. ^ Spanos, Brittany (12 Şubat 2015). "Kanye West Enlists Sia, Vic Mensa for Melancholic New Song 'Wolves'". Rolling Stone. Erişim tarihi: 13 Şubat 2015. 
  72. ^ "The Life of Pablo". allmusic. 1 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ağustos 2016. 
  73. ^ Zuckerman, Esther (22 Ekim 2014). "Movies Hear Sia's version of 'You're Never Fully Dressed Without a Smile' from 'Annie'". Entertainment Weekly. Erişim tarihi: 23 Ekim 2014. 
  74. ^ Lee, Christina (23 Haziran 2010). "We Are Born". Paste. 18 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Şubat 2015.