Ana menüyü aç

Emine Sevtap Çapan (d. 28 Nisan 1970, İstanbul), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

1995 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Sevtap Çapan, sahneye ilk adımını atışı, Şehir Tiyatroları'nda 1994 - 1995 sezonunda "Savaş ve Barış" oyununda rol aldığı "Natasha" karakteriyle olmuştur. Kurum bünyesinde birçok oyunda oynayan sanatçı, ayrıca sinema ve dizi filmlerde de rol almış, MSM'de eğitmenlik yapmıştır.

Rol aldığı tiyatro oyunlarıDüzenle

FilmografisiDüzenle

  • Evimin Erkeği - 2007
  • Zeytin Dalı - 2005
  • Affet Beni - 2005
  • Beşinci Boyut - 2005
  • Mühürlü Güller - 2003
  • Sırlar Dünyası - 2002
  • Gelinlik Kız - 2000
  • Kuşatma Altında Aşk - 1997
  • Kara Melek - 1996
  • KİTAP : Aktris Sevtap Çapan - Biyoğrafi 2016

Dış bağlantılarDüzenle