Selin Demiratar

Türk oyuncu

Selin Demiratar (d. 20 Mart 1983, Erzincan, Türkiye), Türk oyuncudur.

Selin Demiratar
Doğum 20 Mart 1983 (1983-03-20) (38 yaşında)
Erzincan, Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2001-günümüz
Evlilik
Mehmet Ali Çebi (e. 2020)
Resmî site selindemiratar.com.tr

Babasının mesleği nedeniyle pek çok şehirde yaşamak zorunda kaldı. 16 yaşında oyunculuk serüvenine Koçum Benim dizisiyle başladı. Kısa bir süre içerisinde yeteneği fark edilen oyuncu, üniversite hayatını Mimar Sinan Üniversitesinde tamamladı. 1999 yılı Miss Globe Türkiye birincisi ve Dünya üçüncüsü oldu.[1] 28 Haziran 2020 tarihinde iş adamı Mehmet Ali Çebi ile Beykoz'da kısıtlı sayıda davetliyle yapılan düğünle evlendi.[2]

FilmografiDüzenle

Yıl Film-dizi Rol Notlar
2001 90-60-90 Burcu TV dizisi
2002-2004 Koçum Benim Eylül
2002 Abdülhamit Düşerken Ayşe Sultan Sinema filmi
2003-2004 Lise Defteri Güney Esen TV dizisi
2004 Sular Durulmuyor
2005-2007 Acı Hayat Nermin
2005 Şaşkın Pelin Sinema filmi
2007 O Kadın Yeşim
2008 Dur Yolcu Ayşe TV dizisi
Gazi Tuna
2008-2010 Adanalı İdil
2011 Haneler Kendisi
Şüphe İpek
2012 Patlak Sokaklar: Gerzomat Jennifer Sinema filmi
2012-2014 Huzur Sokağı Feyza TV dizisi

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle