Sara Rue

Amerikalı sinema oyuncusu

Sara Rue (d. 26 Ocak 1979), Amerikalı oyuncudur.[1] [2] Rol aldığı yapımlar arasında; Can't Hardly Wait (1998), A Slipping-Down Life (1999) ve Pearl Harbor (2001) sayılabilir.[3] [4] [5] [6]

Sara Rue
Rue Eylül 2010'da
DoğumSara Schlackman
26 Ocak 1979 (45 yaşında)
New York, New York, ABD.
MeslekOyuncu
Etkin yıllar1988-günümüz
Evlilik
Mischa Livingstone
(e. 2001; b. 2007)

Kevin Price
(e. 2011)
Çocuk(lar)2

Filmografi değiştir

Sinema değiştir

  • 1998: Can't Hardly Wait
  • 1999: A Slipping-Down Life
  • 2001: Pearl Harbor
  • 2001: Gypsy 83
  • 2008: Man Maid
  • 2010: For Christ's Sake
  • 2011: Dorfman in Love
  • 2013: Miss Dial
  • 2015: Dark Intentions

Televizyon dizileri değiştir

  • 1990: Grand
  • 1993: Phenom
  • 1995: Minor Adjustments
  • 1998: The Simple Life
  • 1999: Zoe, Duncan, Jack & Jane
  • 1999: Popular
  • 2002: Less Than Perfect
  • 2003: Bloopers
  • 2009: Eastwick
  • 2011: Shedding for the Wedding
  • 2011: Dream Crushers
  • 2012: Malibu Country
  • 2014: Celebrity Name Game
  • 2015: Impastor

Televizyon filmleri değiştir

  • 2003: This Time Around
  • 2006: Play Nice
  • 2008: Spaced
  • 2008: Nightmare at the End of the Hall
  • 2011: My Future Boyfriend
  • 2017: All for Love

Video filmler değiştir

  • 2002: Pearl Harbor: Production Diary

Kaynakça değiştir

  1. ^ "Sara Rue entry". Dorfmanthemovie.com. 27 Ekim 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2012. 
  2. ^ "Sara Rue To Co-Star In televizyon Land Comedy Pilot 'Impastor'". Deadline Hollywood. 2 Temmuz 2014. 23 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Ekim 2014. 
  3. ^ Pine, Dan (19 Temmuz 2012). "Gould, 'centered and grateful,' to accept award at festival". Jweekly.com. 16 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Temmuz 2016. Rue, like Gould, is Jewish, so spicing up their characters with Jewish inflections came easily to both. 
  4. ^ "Rue joins 'Rules of Engagement' cast". UPI. 11 Ekim 2010. 
  5. ^ Andreeva, Nellie (5 Aralık 2011). "The CW Buys Comedy Written By And Starring Sara Rue". Deadline Hollywood. 23 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Nisan 2019. 
  6. ^ Andreeva, Nellie (1 Mart 2012). "Leah Remini, Sara Rue join ABC comedies". Deadline Hollywood. 29 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Nisan 2019. 

Dış bağlantılar değiştir