Samaire Armstrong

Amerikalı sinema oyuncusu

Samaire Rhys Armstrong (/səˈmɪərə/ sə-MEER;[1] d. 31 Ekim 1980, Tokyo), Japonya doğumlu Amerikalı aktris ve model. Yer aldığı yapımlar arasında sinema filmleri; It's a Boy Girl Thing (2006), Just My Luck (2006) ve Stay Alive (2006), ile televizyon dizileri; The O.C. (2003) ve Resurrection (2014) sayılabilir.

Samaire Armstrong
Armstrong 2010'da
DoğumSamaire Rhys Armstrong
31 Ekim 1980 (43 yaşında)
Tokyo, Japonya
MeslekOyuncu, model
Etkin yıllar2000-günümüz
Çocuk(lar)1

Filmografi değiştir

Sinema değiştir

  • 2005: Peace, Love & Bikinis!
  • 2006: It's a Boy Girl Thing
  • 2006: Just My Luck
  • 2006: Stay Alive
  • 2008: Around June
  • 2010: The Last Harbor
  • 2013: 5 Souls
  • 2013: Concrete Blondes
  • 2015: Windsor Drive
  • 2017: Carter & June

- 2018: ‘’The Mentalist’’

Televizyon dizileri değiştir

  • 2003: The O.C.
  • 2014: Resurrection

Televizyon filmleri değiştir

  • 2003: Trash
  • 2006: Joe Does the Oscars
  • 2007: The Staircase Murders
  • 2012: Adopting Terror
  • 2013: My Santa
  • 2014: Heavenly Match

Videoları değiştir

  • 2002: Would I Lie to You?
  • 2003: DarkWolf
  • 2005: Daniel Powter: Bad Day

Kaynakça değiştir

  1. ^ "Samaire 1980 Armstrong Biography (1980-)". www.filmreference.com. 10 Ekim 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Ağustos 2020. 

Dış bağlantılar değiştir