Rumble Militia

Rumble Militia, 1985'te bir Yunan bir Türk ve iki Alman tarafından Almanya'nın Bremen kentinde kurulmuş anarşist bir thrash metal/crossover grubudur. Grup Nazizme ve faşizme karşı lirikleriyle tanınmaktadır.

DiskografiDüzenle

  • 1986: Treason (Demo)
  • 1987: Fuck Off Commercial (LP)
  • 1988: En Nombre Del Ley (EP)
  • 1990: Mirror of Fortune / Full of Danger (Single)
  • 1990: They Give You The Blessing (LP)
  • 1991: Destroy Fascism (LP, best of)
  • 1991: Stop Violence And Madness (LP)
  • 1993: Wieviel Hass wollt ihr noch? (EP)
  • 1994: Hate Me (LP)
  • 1998: Decade Of Chaos And Destruction (LP)

ÜyelerDüzenle

  • Vokal, gitar: Efstathios "Staffi" Agoropoulos
  • Gitar: Hakan "Hacki" Onuk
  • Bass: Alex
  • Davul: Jörg Uken

Dış bağlantılarDüzenle