Poppy Miller

Poppy Miller (d. 28 Şubat 1969), İngiliz oyuncu.[1] Miller'in yer aldığı yapımlar arasında sinema filmleri; Flood (2007) ve The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015), ile televizyon dizileri; Kingdom (2007) ve House of Anubis (2011).[2]

Poppy Miller
Doğum 28 Şubat 1969 (1969-02-28) (51 yaşında)
Norwich, İngiltere, Birleşik Krallık
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1996-günümüz

FilmografiDüzenle

SinemaDüzenle

  • 2007: Flood
  • 2012: What You Will
  • 2015: The Second Best Exotic Marigold Hotel

Televizyon dizileriDüzenle

  • 2000: Attachments
  • 2006: Goldplated
  • 2007: Kingdom
  • 2011: House of Anubis

Televizyon filmleriDüzenle

  • 2005: The Commander: Virus
  • 2005: The Commander: Blackdog
  • 2006: If I Had You

KaynakçaDüzenle

  1. ^ McPhee, Ryan (2 Ağustos 2017). "Original Harry Potter and the Cursed Child Trio to Reunite on Broadway; Additional Casting Announced | Playbill". Playbill (İngilizce). 22 Şubat 2019 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ağustos 2017. 
  2. ^ "Cursed Child reveals first look at Harry, Ginny and Albus Potter in character". Pottermore. 31 Mayıs 2016. 

Dış bağlantılarDüzenle