O.Torvald

Ukraynalı pop rock grubu

O.Torvald, Ukraynalı rock pop müzik grubu. Grup üyeleri Yevhen Halych, Denys Myzyuk, Mykola Rayda, Oleksandr Solokha ve Mykyta Vasylʹyev'den oluşmaktadır. O.Torvald 2008'de kaydedildi. O.Torvald, GBOB, Chervona Ruta, Tavria oyunları, Prosto Rock (Linkin Parkı ve Çöp ile), Zakhid, Krashche Misto UA (Evanescence ve The Rasmus'la birlikte), Ekolomyja ve festival gibi festivallere katıldı. 2017 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Ukrayna'yı "Time" adlı şarkıyla temsil edecektir.[1]

O.Torvald
Genel bilgiler
Başladığı yer Poltava, Ukrayna
Tarzlar
Etkin yıllar 2005-günümüz
Müzik şirketi Moon Records
Üyeler Yevhen Halych
Denys Myzyuk
Mykola Rayda
Oleksandr Solokha
Mykyta Vasylʹyev
Eski üyeler Oleksandr Nechyporenko
Andriy Lytvynok
Ihor Odaryuk
Volodymyr Yakovlev

ÜyelerDüzenle

  • Yevhen Halych — vocals, guitar (2005–present)
  • Denys Myzyuk – guitar, backing vocals (2005–present)
  • Oleksandr Solokha — drums (2011–present)
  • Mykyta Vasylʹyev — bass (2014–present)
  • Mykola Rayda — piano, DJ (2008–present)

DiskografiDüzenle

AlbümlerDüzenle

  1. 2008 – O.Torvald
  2. 2011 – В тобі (In you)
  3. 2012 – Акустичний (Acoustic)
  4. 2012 – Використовуй нас(EP)
  5. 2012 – Примат (Primate)
  6. 2014 – Ти Є (You are)
  7. 2016 – #нашiлюдивсюди (#ourpeopleareeverywhere)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Vasilyev, Mikhail (25 Şubat 2017). "UKRAINE: O.TORVALD WILL SING "TIME" AT EUROVISION 2017". wiwibloggs.com. Wiwibloggs. 26 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Şubat 2017. 

Dış bağlantılarDüzenle

Ödüller ve başarılar
Önce gelen:
"1944"
Jamala
Eurovision Şarkı Yarışması'nda Ukrayna
2017
Sonra gelen:
Sonra gelen yoktur.