Oğuzhan Yıldız

Oğuzhan Yıldız (d. 13 Ekim 1983, İstanbul) Türk dizi ve sinema oyuncusu.[2]

Oğuzhan Yıldız
Doğum 13 Ekim 1983 (1983-10-13) (37 yaşında)[1]
İstanbul,Türkiye
Meslek Oyuncu, Yapımcı, Senarist

FilmografiDüzenle

Televizyon
Yıl Dizi Rol
2003 Hayat Bilgisi Ercüment
2004 Büyük Buluşma Ahmet
2005 Beşinci Boyut İlhan
2006 Tadımız Kaçmasın Gazeteci
2007 Hepsi1 Mert
2007 Vazgeç Gönlüm Merdan
2008 Kendi Okulumuza Doğru Ömer Hoca
2009 Doludizgin Yıllar Yalçın
2011 Farklı Boyut Örnek tablo:
Film
Yıl Film Rol
2007 Çılgın Dersane İddia Selim
2007 Çılgın Dersane Kampta İddia Selim
2008 Ayakta Kal
2012 El-Cin
2013 Dursun Çavuş Ökkeş
2013 Size Deniz Getireceğim
2015 Adı İnsan
2017 Aç Kapıyı Çok Fenayım

[3]

Dış bağlantılarDüzenle

KaynakçaDüzenle