Nura

Alman rapçi

Nura Habib Omer (Arapçaنورا حبيب عمر, 24 Aralık 1988[1], Kuveyt), Arap kökenli Alman rapçi ve söz yazarı.[2]

Nura
Nura - Openair Frauenfeld 2019 06.jpg
Doğum Nura Habib Omer
24 Aralık 1988 (1988-12-24) (32 yaşında)
Kuveyt
Meslek
  • Rapçi
  • söz yazarı
Müzikal kariyeri
Tarzlar

DiskografisiDüzenle

Albüm:

  • 2019: Habibi

Şarkılar:

  • 2017: Auf der Kippe
  • 2018: Babebabe
  • 2018: Fokus
  • 2018: Chaya
  • 2018: Nackt
  • 2019: SOS
  • 2019: Was ich meine
  • 2019: Sativa
  • 2019: Radio
  • 2019: Fortnite
  • 2019: Kein Bock
  • 2019: Interluder
  • 2019: Ohne Sinn
  • 2019: Habibi
  • 2019: Keiner hat gefragt
  • 2019: Wuppertal
  • 2019: Laut
  • 2019: Babe
  • 2019: Comfort Zone

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Nura im Interview" (Almanca). 28 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Nisan 2020. 
  2. ^ "5 Fakten über die Frauen-Rapper von SXTN" (Almanca). 11 Nisan 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Nisan 2020.