Nathalia Ramos

İspanyol oyuncu

Nathalia Norah Ramos Cohen[3] (d. 3 Temmuz 1992 Madrid, İspanya) İspanyol oyuncu. Anubis Evi'ndeki Nina Martin ve Bratz filmindeki Yasmin rolüyle tanınır. Anubis Evi'ndeki Nina Martin rolüyle hayranlarının büyük ilgisini çekmiştir.

Nathalia Ramos
Nathalia Ramos 2019 by Glenn Francis.jpg
Nathalia Ramos, 2019
Doğum 3 Temmuz 1992 (1992-07-03) (29 yaşında)
Madrid, İspanya [1][2]
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2005 - günümüz

FilmografiDüzenle

Film ve dizi
Yıl Ad Rol Tür Notlar
2005 Arrested Development Hope Loblaw Dizi Bölüm: Notapusy
2007 Bratz: The Movie Yasmin Film Başrol
2008 True Jackson, VP Dakota North Dizi Bölüm: Babysitting Dakota
2009 31 North 62 East Rachel Film Yardımcı rol
2011–2012 House of Anubis Nina Martin Dizi Baş rol (sezon 1-2), 106 bölüm
2013 I Dream of Dinner Kendisi Dizi Bölüm #1.1
2013 Dean Slater: Resident Advisor Hanna Film Baş rol
2013 The Damned Jill Reynolds Film Baş rol[4][5]
2014 Switched at Birth Gretchen Dizi 2 bölüm
2015 Seoul Searching Monika Film
2016 Wildflower Chloe Moray Film Baş rol[6]

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 3 Kasım 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Mayıs 2012. 
  2. ^ "Arşivlenmiş kopya". 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Mayıs 2012. 
  3. ^ "Twitter / nathalia73: @Sibuna_Love01 Nathalia Norah". Twitter.com. 1 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Kasım 2012. 
  4. ^ "The Damned 2014". Rotten Tomatoes. 10 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Ekim 2014. 
  5. ^ Catsoulis, Jeannette (28 Ağustos 2014). "Come to Granny. On Second Thought, Better Not". The New York Times. 6 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Ekim 2014. 
  6. ^ "Wildflower". 2 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ekim 2014.