NBA ribaund kralları listesi

Vikimedya liste maddesi

NBA ribaund kralları listesi NBA'de oynayan basketbolcuların sezon sonunda yakaladıkları en yüksek ribaund ortalamalarını içerir. Wilt Chamberlain, 11 sezon ribaund kralı olarak rekoru elinde bulundurmaktadır.

Sezonlara göreDüzenle

^ NBA'de hala aktif olan oyuncuları belirtir
* Basketball Hall of Fame'e seçilen oyuncuları belirtir
Oyuncu (X) Parantez içinde oyuncunun daha önce kaç kez sezon lideri olduğunu gösterir
G Gard F Forvet C Pivot
Sezon Oyuncu Poz. Takım Maç
sayısı
Hücum
ribaund
Savunma
ribaund
Toplam
ribaund
Maç başına
ribaund
Kaynak
1950-51 Schayes, DolphDolph Schayes* F/C Syracuse Nationals 66 5000000000000000000 5000000000000000000 1,080 16.36 [1][2]
1951-52 Foust, LarryLarry Foust C Fort Wayne Pistons 66 5000000000000000000 5000000000000000000 880 13.33 [1][3]
1951-52 Hutchins, MelMel Hutchins C Milwaukee Hawks 66 5000000000000000000 5000000000000000000 880 13.33 [1][4]
1952-53 Mikan, GeorgeGeorge Mikan* C Minneapolis Lakers 70 5000000000000000000 5000000000000000000 1.007 14.39 [1][5]
1953-54 Gallatin, HarryHarry Gallatin* F/C New York Knicks 72 5000000000000000000 5000000000000000000 1.098 15.25 [1][6]
1954-55 Johnston, NeilNeil Johnston* C Philadelphia Warriors 72 5000000000000000000 5000000000000000000 1.085 15.07 [1][7]
1955-56 Pettit, BobBob Pettit* C St. Louis Hawks 72 5000000000000000000 5000000000000000000 1.164 16.17 [1][8]
1956-57 Stokes, MauriceMaurice Stokes* F Rochester Royals 72 5000000000000000000 5000000000000000000 1.256 17.44 [1][9]
1957-58 Russell, BillBill Russell* C Boston Celtics 69 5000000000000000000 5000000000000000000 1.564 22.67 [1][10]
1958-59 Russell, BillBill Russell* (2) C Boston Celtics 70 5000000000000000000 5000000000000000000 1.612 23.03 [1][10]
1959-60 Chamberlain, WiltWilt Chamberlain*[a] C Philadelphia Warriors 72 5000000000000000000 5000000000000000000 1.941 26.96 [1][12]
1960-61 Chamberlain, WiltWilt Chamberlain* (2)[b] C Philadelphia Warriors 79 5000000000000000000 5000000000000000000 2.149 27.20 [1][12]
1961-62 Chamberlain, WiltWilt Chamberlain* (3) C Philadelphia Warriors 80 5000000000000000000 5000000000000000000 2.052 25.65 [1][12]
1962-63 Chamberlain, WiltWilt Chamberlain* (4) C San Francisco Warriors 80 5000000000000000000 5000000000000000000 1.946 24.32 [1][12]
1963-64 Russell, BillBill Russell* (3) C Boston Celtics 78 5000000000000000000 5000000000000000000 1.930 24.74 [1][10]
1964-65 Russell, BillBill Russell* (4) C Boston Celtics 78 5000000000000000000 5000000000000000000 1.878 24.08 [1][10]
1965-66 Chamberlain, WiltWilt Chamberlain* (5) C Philadelphia 76ers 79 5000000000000000000 5000000000000000000 1.943 24.59 [1][12]
1966-67 Chamberlain, WiltWilt Chamberlain* (6) C Philadelphia 76ers 81 5000000000000000000 5000000000000000000 1.957 24.16 [1][12]
1967-68 Chamberlain, WiltWilt Chamberlain* (7) C Philadelphia 76ers 82 5000000000000000000 5000000000000000000 1.952 23.80 [1][12]
1968-69 Chamberlain, WiltWilt Chamberlain* (8) C Los Angeles Lakers 81 5000000000000000000 5000000000000000000 1.712 21.14 [1][12]
1969-70 Hayes, ElvinElvin Hayes* C San Diego Rockets 82 5000000000000000000 5000000000000000000 1.386 16.90 [1][14][15]
1970-71 Chamberlain, WiltWilt Chamberlain* (9) C Los Angeles Lakers 82 5000000000000000000 5000000000000000000 1.493 18.21 [1][12][16]
1971-72 Chamberlain, WiltWilt Chamberlain* (10) C Los Angeles Lakers 82 5000000000000000000 5000000000000000000 1.572 19.17 [1][12][17]
1972-73 Chamberlain, WiltWilt Chamberlain* (11) C Los Angeles Lakers 82 5000000000000000000 5000000000000000000 1.526 18.61 [1][12][18]
1973-74 Hayes, ElvinElvin Hayes* (2) F Capital Bullets 81 7002354000000000000354 70031109000000000001.109 1.463 18.06 [1][15][19]
1974-75 Unseld, WesWes Unseld*[c] C/F Washington Bullets 73 7002318000000000000318 7002759000000000000759 1.077 14.75 [1][20][21]
1975-76 Abdul-Jabbar, KareemKareem Abdul-Jabbar* C Los Angeles Lakers 82 7002272000000000000272 70031111000000000001.111 1.383 16.87 [1][22][23]
1976-77 Walton, BillBill Walton*[d] C/F Portland Trail Blazers 65 7002211000000000000211 7002723000000000000723 934 14.37 [1][24][25]
1977-78 Robinson, TruckTruck Robinson C/F New Orleans Jazz 82 7002298000000000000298 7002990000000000000990 1.288 15.71 [1][26][27]
1978-79 Malone, MosesMoses Malone* C Houston Rockets 82 7002587000000000000587 7002857000000000000857 1.444 17.61 [1][28][29]
1979-80 Nater, SwenSwen Nater C San Diego Clippers 81 7002352000000000000352 7002864000000000000864 1.216 15.01 [1][30][31]
1980-81 Malone, MosesMoses Malone* (2) C Houston Rockets 80 7002474000000000000474 7002706000000000000706 1.180 14.75 [1][29][32]
1981-82 Malone, MosesMoses Malone* (3) C Houston Rockets 81 7002558000000000000558 7002630000000000000630 1.188 14.67 [1][29][33]
1982-83 Malone, MosesMoses Malone* (4) C Philadelphia 76ers 78 7002445000000000000445 7002749000000000000749 1.194 15.31 [1][29][34]
1983-84 Malone, MosesMoses Malone* (5)[e] C Philadelphia 76ers 71 7002352000000000000352 7002598000000000000598 950 13.38 [1][29][35]
1984-85 Malone, MosesMoses Malone* (6) C Philadelphia 76ers 79 7002385000000000000385 7002646000000000000646 1.031 13.05 [1][29][36]
1985-86 Laimbeer, BillBill Laimbeer C Detroit Pistons 82 7002305000000000000305 7002770000000000000770 1.075 13.11 [1][37][38]
1986-87 Barkley, CharlesCharles Barkley*[f] F Philadelphia 76ers 68 7002390000000000000390 7002604000000000000604 994 14.62 [1][39][40]
1987-88 Cage, MichaelMichael Cage[g] F/C Los Angeles Clippers 72 7002371000000000000371 7002567000000000000567 938 13.03 [1][41][42]
1988-89 Olajuwon, HakeemHakeem Olajuwon*[h] C Houston Rockets 82 7002338000000000000338 7002767000000000000767 1.105 13.48 [1][46][47]
1989-90 Olajuwon, HakeemHakeem Olajuwon* (2) C Houston Rockets 82 7002299000000000000299 7002850000000000000850 1.149 14.01 [1][47][48]
1990-91 Robinson, DavidDavid Robinson* C San Antonio Spurs 82 7002335000000000000335 7002728000000000000728 1.063 12.96 [1][49][50]
1991-92 Rodman, DennisDennis Rodman* F Detroit Pistons 82 7002523000000000000523 70031007000000000001.007 1.530 18.66 [1][51][52]
1992-93 Rodman, DennisDennis Rodman* (2) F Detroit Pistons 62 7002367000000000000367 7002765000000000000765 1.132 18.26 [1][52][53]
1993-94 Rodman, DennisDennis Rodman* (3) F San Antonio Spurs 79 7002453000000000000453 7002914000000000000914 1.367 17.30 [1][52][54]
1994-95 Rodman, DennisDennis Rodman* (4)[i] F San Antonio Spurs 49 7002274000000000000274 7002549000000000000549 823 16.80 [1][52][55]
1995-96 Rodman, DennisDennis Rodman* (5)[j] F Chicago Bulls 64 7002356000000000000356 7002596000000000000596 952 14.88 [1][52][56]
1996-97 Rodman, DennisDennis Rodman* (6)[k] F Chicago Bulls 55 7002320000000000000320 7002563000000000000563 883 16.05 [1][52][57]
1997-98 Rodman, DennisDennis Rodman* (7) F Chicago Bulls 80 7002421000000000000421 7002780000000000000780 1.201 15.01 [1][52][58]
1998-99[l] Webber, ChrisChris Webber[m] F/C Sacramento Kings 42 7002149000000000000149 7002396000000000000396 545 12.98 [1][61][62]
1999-00 Mutombo, DikembeDikembe Mutombo* C Atlanta Hawks 82 7002304000000000000304 7002853000000000000853 1.157 14.11 [1][63][64]
2000-01 Mutombo, DikembeDikembe Mutombo* (2)[n] C Atlanta Hawks
Philadelphia 76ers
75 7002307000000000000307 7002708000000000000708 1.015 13.53 [1][64][65]
2001-02 Wallace, BenBen Wallace[o] C/F Detroit Pistons 80 7002318000000000000318 7002721000000000000721 1.039 12.99 [1][66][67]
2002-03 Wallace, BenBen Wallace (2) C/F Detroit Pistons 73 7002293000000000000293 7002833000000000000833 1.126 15.42 [1][67][68]
2003-04 Garnett, KevinKevin Garnett F/C Minnesota Timberwolves 82 7002245000000000000245 7002894000000000000894 1.139 13.89 [1][69][70]
2004-05 Garnett, KevinKevin Garnett (2) F/C Minnesota Timberwolves 82 7002247000000000000247 7002861000000000000861 1.108 13.51 [1][70][71]
2005-06 Garnett, KevinKevin Garnett (3)[p] F/C Minnesota Timberwolves 76 7002214000000000000214 7002752000000000000752 966 12.71 [1][70][72]
2006-07 Garnett, KevinKevin Garnett (4)[q] F/C Minnesota Timberwolves 76 7002183000000000000183 7002792000000000000792 975 12.83 [1][70][73]
2007-08 Howard, DwightDwight Howard^ C Orlando Magic 82 7002279000000000000279 7002882000000000000882 1.161 14.16 [1][74][75]
2008-09 Howard, DwightDwight Howard^ (2) C Orlando Magic 79 7002336000000000000336 7002757000000000000757 1.093 13.84 [1][75]
2009-10 Howard, DwightDwight Howard^ (3) C Orlando Magic 82 7002284000000000000284 7002798000000000000798 1.082 13.20 [1][75]
2010-11 Love, KevinKevin Love^ F/C Minnesota Timberwolves 73 7002330000000000000330 7002782000000000000782 1.112 15.23 [1][76]
2011-12[r] Howard, DwightDwight Howard^ (4) C Orlando Magic 54 7002200000000000000200 7002585000000000000585 785 14.54 [1][75]
2012-13 Howard, DwightDwight Howard^ (5)[s] C Los Angeles Lakers 76 7002251000000000000251 7002694000000000000694 945 12.43 [1][75][78]
2013-14 Jordan, DeAndreDeAndre Jordan^ C Los Angeles Clippers 82 7002331000000000000331 7002783000000000000783 1.114 13.59 [79]
2014-15 Jordan, DeAndreDeAndre Jordan^ (2) C Los Angeles Clippers 82 7002397000000000000397 7002829000000000000829 1.226 14.95 [80]
2015-16 Drummond, AndreAndre Drummond^ C Detroit Pistons 81 7002395000000000000395 7002803000000000000803 1.198 14.79 [81]
2016-17 Whiteside, HassanHassan Whiteside^ C Miami Heat 77 293 7002795000000000000795 1.088 14.13 [82]
2017-18 Drummond, AndreAndre Drummond^ (2) C Detroit Pistons 78 399 7002848000000000000848 1.247 15.99 [81]
2018-19 Drummond, AndreAndre Drummond^ (3) C Detroit Pistons 79 423 7002809000000000000809 1.232 15.59 [81]

Birden fazla kez kazananlarDüzenle

Sıra Oyuncu Takım Kazanma sayısı Yıl
1 Wilt Chamberlain Philadelphia Warriors/San Francisco Warriors (4) / Philadelphia 76ers (3) / Los Angeles Lakers (4) 11 1960, 1961, 1962, 1963, 1966, 1967, 1968, 1969, 1971, 1972, 1973
2 Dennis Rodman Detroit Pistons (2) / San Antonio Spurs (2) / Chicago Bulls (3) 7 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998
3 Moses Malone Houston Rockets (3) / Philadelphia 76ers (3) 6 1979, 1981, 1982, 1983, 1984, 1985
4 Dwight Howard Orlando Magic (4) / Los Angeles Lakers (1) 5 2008, 2009, 2010, 2012, 2013
5 Kevin Garnett Minnesota Timberwolves 4 2004, 2005, 2006, 2007
Bill Russell Boston Celtics 1958, 1959, 1964, 1965
7 Andre Drummond Detroit Pistons 3 2016, 2018, 2019
8 Elvin Hayes San Diego Rockets (1) / Capital Bullets (1) 2 1970, 1974
DeAndre Jordan Los Angeles Clippers 2014, 2015
Dikembe Mutombo Atlanta Hawks (1) / Philadelphia 76ers (1) 2000, 2001
Hakeem Olajuwon Houston Rockets 1989, 1990
Ben Wallace Detroit Pistons 2002, 2003

KaynakçaDüzenle

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh bi bj bk bl "2013-14 Official NBA Guide" (PDF). nba.com. 6 Kasım 2013. 13 Ekim 2016 tarihinde kaynağından (PDF) arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Aralık 2013. 
  2. ^ "Dolph Schayes Stats". basketball-reference.com. 
  3. ^ "Larry Foust Stats". basketball-reference.com. 
  4. ^ "Mel Hutchins Stats". basketball-reference.com. 
  5. ^ "George Mikan Stats". basketball-reference.com. 
  6. ^ "Harry Gallatin Stats". basketball-reference.com. 
  7. ^ "Neil Johnston Stats". basketball-reference.com. 
  8. ^ "Bob Pettit Stats". basketball-reference.com. 
  9. ^ "Maurice Stokes Stats". basketball-reference.com. 
  10. ^ a b c d "Bill Russell Stats". basketball-reference.com. 
  11. ^ a b Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; chamberlain_record isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  12. ^ a b c d e f g h i j k "Wilt Chamberlain Stats". basketball-reference.com. 
  13. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; chamberlain_bio isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  14. ^ "League Leaders: Rebounds – 1969-70". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  15. ^ a b "Elvin Hayes Stats". basketball-reference.com. 
  16. ^ "League Leaders: Rebounds – 1970-71". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  17. ^ "League Leaders: Rebounds – 1971-72". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  18. ^ "League Leaders: Rebounds – 1972-73". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  19. ^ "League Leaders: Rebounds – 1973-74". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  20. ^ a b "League Leaders: Rebounds – 1974-75". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  21. ^ "Wes Unseld Stats". basketball-reference.com. 
  22. ^ "League Leaders: Rebounds – 1975-76". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  23. ^ "Kareem Abdul-Jabbar Stats". basketball-reference.com. 
  24. ^ a b "League Leaders: Rebounds – 1976-77". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  25. ^ "Bill Walton Stats". basketball-reference.com. 
  26. ^ "League Leaders: Rebounds – 1977-78". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  27. ^ "Truck Robinson Stats". basketball-reference.com. 
  28. ^ "League Leaders: Rebounds – 1978-79". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  29. ^ a b c d e f "Moses Malone Stats". basketball-reference.com. 
  30. ^ "League Leaders: Rebounds – 1979-80". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  31. ^ "Swen Nater Stats". basketball-reference.com. 
  32. ^ "League Leaders: Rebounds – 1980-81". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  33. ^ "League Leaders: Rebounds – 1981-82". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  34. ^ "League Leaders: Rebounds – 1982-83". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  35. ^ a b "League Leaders: Rebounds – 1983-84". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  36. ^ "League Leaders: Rebounds – 1984-85". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  37. ^ "League Leaders: Rebounds – 1985-86". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  38. ^ "Bill Laimbeer Stats". basketball-reference.com. 
  39. ^ a b "League Leaders: Rebounds – 1986-87". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  40. ^ "Charles Barkley Stats". basketball-reference.com. 
  41. ^ a b "League Leaders: Rebounds – 1987-88". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  42. ^ "Michael Cage Stats". basketball-reference.com. 
  43. ^ "Hakeem Olajuwon Bio: 1992-93". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 16 Mayıs 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Haziran 2008. 
  44. ^ Dufresne, Chris (11 Mart 1991). "Hakeem Still Can Be Called 'the Dream'". Los Angeles Times. s. 2. 
  45. ^ Olajuwon and Knobler. pg. 207
  46. ^ "League Leaders: Rebounds – 1988-89". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  47. ^ a b "Hakeem Olajuwon Stats". basketball-reference.com. 
  48. ^ "League Leaders: Rebounds – 1989-90". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  49. ^ "League Leaders: Rebounds – 1990-91". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  50. ^ "David Robinson Stats". basketball-reference.com. 
  51. ^ "League Leaders: Rebounds – 1991-92". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  52. ^ a b c d e f g "Dennis Rodman Stats". basketball-reference.com. 
  53. ^ "League Leaders: Rebounds – 1992-93". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  54. ^ "League Leaders: Rebounds – 1993-94". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  55. ^ a b "League Leaders: Rebounds – 1994-95". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  56. ^ a b "League Leaders: Rebounds – 1995-96". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  57. ^ a b "League Leaders: Rebounds – 1996-97". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 21 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  58. ^ "League Leaders: Rebounds – 1997-98". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 21 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  59. ^ Beck, Howard (14 Şubat 2009). "N.B.A. and Union Are Discussing New Labor Deal". The New York Times. 8 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2009. 
  60. ^ a b Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; ratereq isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  61. ^ a b "League Leaders: Rebounds – 1998-99". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 21 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  62. ^ "Chris Webber Stats". basketball-reference.com. 
  63. ^ "League Leaders: Rebounds – 1999-2000". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  64. ^ a b "Dikembe Mutombo Stats". basketball-reference.com. 
  65. ^ a b "League Leaders: Rebounds – 2000-01". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 21 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  66. ^ a b "League Leaders: Rebounds – 2001-02". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 21 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  67. ^ a b "Ben Wallace Stats". basketball-reference.com. 
  68. ^ "League Leaders: Rebounds – 2002-03". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2010. 
  69. ^ "League Leaders: Rebounds – 2003-04". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2010. 
  70. ^ a b c d "Kevin Garnett Stats". basketball-reference.com. 
  71. ^ "League Leaders: Rebounds – 2004-05". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 21 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2010. 
  72. ^ a b "League Leaders: Rebounds – 2005-06". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 21 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2010. 
  73. ^ a b "League Leaders: Rebounds – 2006-07". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2010. 
  74. ^ "League Leaders: Rebounds – 2007-08". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2010. 
  75. ^ a b c d e "Dwight Howard Stats". basketball-reference.com. 
  76. ^ "Kevin Love Stats". basketball-reference.com. 
  77. ^ Beck, Howard (28 Kasım 2011). "Two Exhibition Games for N.B.A. Teams". The New York Times. Erişim tarihi: 28 Kasım 2011. 
  78. ^ a b "2012-13 Rebounding Leaders: Rebounds Per Game". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 23 Ocak 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Nisan 2013. 
  79. ^ "DeAndre Jordan Stats". basketball-reference.com. 
  80. ^ "DeAndre Jordan Stats". basketball-reference.com. 
  81. ^ a b c "Andre Drummond Stats". basketball-reference.com. 
  82. ^ "Hassan Whiteside Stats". basketball-reference.com. 


Kaynak hatası: <ref> "lower-alpha" adında grup ana etiketi bulunuyor, ancak <references group="lower-alpha"/> etiketinin karşılığı bulunamadı. (Bkz: Kaynak gösterme)