Merve Çağıran

Türk Oyuncu

Merve Çağıran (d. 1992, Balıkesir)[1], Türk Oyuncu 35,5 sanat merkezi'nde eğitim almıştır.[1] 2010 yılında Tek Türkiye adlı dizi ile oyunculuk kariyerine adım attı.[2] Farklı projelerde yer alan oyuncu, 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile asıl çıkışını yapmıştır.

Merve Çağıran
Doğum 1 Ocak 1992 (1992-01-01) (28 yaşında)
Balıkesir
Milliyet  Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2010-günümüz

FilmografisiDüzenle

Televizyon
Yıl Adı Rol
2010 Tek Türkiye Sevda
2012 Farklı Desenler Vicdan
2013 Ekip 1 - Nizama Adanmış Ruhlar Aleyna
2013 - 2014 Şefkat Tepe Dicle
2013 - 2014 Ötesiz İnsanlar Hazal
2014 Hıyanet Sarmalı Beyza
2014 Kaçak Gelinler Güneş
2014 - 2015 Küçük Gelin Havin
2015 Tatlı Küçük Yalancılar Janset
2016 - 2017 Aşk Laftan Anlamaz İpek
2017 Kalp Atışı Dr.İpek Erdem
2018 - 2019 Çarpışma Meral
2019 - 2020 Çocuk Akça Yılmaz
Sinema
Yıl Adı Rol
2016 İkimizin Yerine Sevil
İnternet
Yıl Adı Rol
2017 Fi Ceren

KaynakçaDüzenle

  1. ^ a b "Merve Çağıran ile özel röportaj ! - ayşe karaduman - Radikal Blog". Radikal. 27 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2016. 
  2. ^ "Tek Türkiye 4. Sezon ~ Sinematurk.com". 6 Haziran 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2016.