Mark Huberman

Mark Huberman (d. 1981), İrlandalı oyuncudur.

Mark Huberman
Doğum 1981 (40-41 yaşında)
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2000–günümüz

Mark Huberman 1981'de Dublin'de doğdu. Babası Harold İngiliz olup Londra'da doğmuş, annesi Sandra ise küçük bir İrlanda yerleşim birimi olan Wexford'ludur.[1]

Genelde dram-duygusal tarzda fimlerde yer alan oyuncunun ablası Amy Huberman'da tanınmış bir oyuncudur.

FilmografiDüzenle

Yılı Başlık Rolü Notlar
2000 Borstal Boy Mac Film
2001 Band of Brothers Lester 'Leo' Hashey Mini Series
2003 Bloom Haines Film
2004 Starfish Jack Film
2005 Boy Eats Girl Samson Film
2005 Pure Mule Conor TV dizisi
2005 Never Judge A Book Paramedic Short
2007 Sherlock Holmes and the Baker Street Irregulars Policeman Film
2007 The Garden of Ireland Dave Short
2007 The Running Mate Leiritheoir TV dizisi
2007 Comedy Showcase Rory McWilliams TV dizisi
2008 My Boy Jack Dying Soldier Film
2008 Shapes Will Short
2005 - 2008 The Clinic Kieran Miller TV dizisi
2008 School Run" Ray Madden TV dizisi
2009 The Good Doctor Alexander Short
2009 The Take Harry TV dizisi
2009 Val Falvey TD Fionnbar TV dizisi
2009 Mattie Ross Burke TV dizisi
2010 The Alarms: A Story in the Woods Greg
2010 When Harvey Met Bob David Hepworth Film
2011 Hidden Gate Officer TV dizisi
2011 Neverland Copper 2 Mini Series
2012 Shadow Dancer RUC Officer Film
2012 Vexed Ryan TV dizisi
2012 Moone Boy Mike TV dizisi
2013 Foyle's War MI5 Guard TV dizisi
2013 Dark Touch Joseph
2013 Ice Cream Girls PC Jack Bason Mini Series
2013 The Sea Jerome Film
2013 The Mario Rosenstock Show Various TV dizisi
2014 The First Wave Dad Short
2014 Frank Management Guru Film
2014 Noble David Somers Film
2016 A Dark Song Nell Hughes Film

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Amy and Bod's New Adventure". Irish Independent. 2 Aralık 2012. 24 Kasım 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ekim 2015. 

Dış bağlantılarDüzenle