Marina Inoue

Marina Inoue (Japonca井上 麻里奈 Inoue Marina; 20 Ocak 1985 Tokyo, Japonya), Japon seslendirme sanatçısı ve şarkıcı.[1] Gakushuin Üniversitesi'nden mezun oldu[2].

Marina Inoue
井上 麻里奈
Doğum 20 Ocak 1985 (1985-01-20) (35 yaşında)
Tokyo, Japonya
Meslek Seslendirme sanatçısı, şarkıcı
Etkin yıllar 2004-günümüze
Ajans Sigma Seven

FilmografiDüzenle

2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019

KaynakçaDüzenle

  1. ^ a b c d e Nakagami, Yoshikatsu; Yoshida, Moichi; Onitsuka, Kanako; Nishimoto, Keiko (Eylül 2007). "Voice Actress Spotlight: Marina Inoue". Newtype USA. 6 (9). ss. 142–143. ISSN 1541-4817. 
  2. ^ "‪井上麻里奈のインタビューが出身大学の学習院大機関誌に掲載‬". ‪‪おた☆スケ‬‬. にゅーあきば. 13 Aralık 2011. 19 Nisan 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2019. 
  3. ^ "コミックハイ!" (Japonca). Comic High!. 27 Ekim 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Mart 2019. 
  4. ^ Doi, Hitoshi. "Inoue Marina roles". Seiyuu Database. 23 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Mart 2019. 

Dış bağlantılarDüzenle