Marco Banderas

Marco Banderas (d. 13 Şubat 1967), Uruguay doğumlu İspanyol pornografik aktör. Kendisi akıcı olarak İspanyolca, Portekizce, İtalyanca, Katalanca ve İngilizce konuşabilmektedir.[4]

Marco Banderas
Marco Banderas 2010.jpg
Marco Banderas (10 Şubat 2010, Hollywood)
Doğum 13 Şubat 1967 (1967-02-13) (53 yaşında)[1]
Montevideo, Uruguay[2]
Takma adı Michael Duarte, Marco Banderos, Marco Duarte, Marco Duato, Marcos Banderas, Marco[1]
Eşi Lisa DeMarco (2001–günümüz)[3]
Boyu 1,88 m (6 ft 2 in)[2]
Kilosu 91 kg (201 lb)[2]
Film sayısı 1846 kez oyuncu olarak, 15 kez yönetmen olarak[1]
IMDb'de Marco Banderas
IAFD'de Marco Banderas
Adultfilmdatabase'de Marco Banderas

Özel HayatıDüzenle

1 Eylül 2001 tarihinde Lisa DeMarco ile evlenmiştir.

FilmografiDüzenle

  • Phat Ass Melting Pot (2011)
  • The Dark Side Of Marco Banderas 3 (2009)
  • Marcos Dirty Dreams 3 (2007)
  • Marcos Dirty Dreams (2007)
  • Ebony XXX 5 (2007)
  • Culos Gigantes 4 (2007)
  • Culos Gigantes 3 (2007)
  • Culos Gigantes 2 (2007)
  • The Dark Side Of Mrco Banderas 2 (2007)
  • Culos Gigantes 1 (2006)
  • P.o.v. For Your Eyes Only (2006)
  • The Dark Side Of Marco Banderas 1 (2006)
  • Thevena's Night Hero 69 (2006)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ a b c IAFD'de Marco Banderas
  2. ^ a b c Papi Chulo (2 Ocak 2008). "In Bed with Papi Chulo :: Marco Banderas" (İngilizce). The Papi Chulo Show. 26 Ocak 2016 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ocak 2014. 
  3. ^ Joanne Cachapero (4 Eylül 2007). "Marco Banderas And Lisa DeMarco Interview" (İngilizce). Eros Zine. Erişim tarihi: 21 Ocak 2014. 
  4. ^ Sergio Silva (31 Ekim 2013). "Del porno a la música" (İspanyolca). El Periódico de Catalunya. 15 Aralık 2014 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Ocak 2014. 

Dış bağlantılarDüzenle