Mamie Gummer

Mary Willa "Mamie" Gummer (d. 3 Ağustos 1983), Amerikalı oyuncudur. Oyunculuğa henüz 3 yaşında çocuk rollerinde 1986'da başlamıştır. Ünlü Amerikalı kadın oyuncu Meryl Streep ile heykeltıraş Don Gummer'ın kızıdır.

Mamie Gummer
Mamie Gummer at Heart Truth 2010.jpg
Mamie Gummer 2010'da
Doğum Mary Willa Gummer
3 Ağustos 1983 (1983-08-03) (37 yaşında)
New York, New York, ABD.
Milliyet Amerikalı
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1986–günümüz
Evlilik Benjamin Walker (2011–2013)
Akraba Meryl Streep (annesi), Don Gummer (babası)

FilmografiDüzenle

  • 1986: "I lust och nöd"
  • 1993: "Andarnas hus"
  • 2003: "Reservations"
  • 2006: "The Hoax"
  • 2007: "The Evening"
  • 2007: "Stop-Loss"
  • 2008: "John Adams"
  • 2009: "Coach"
  • 2010: "The Ward"
  • 2010: "Off the map"
  • 2012: "The Big C"
  • 2013: "The Lifeguard"

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle