Mamie Gummer

Amerikalı sinema oyuncusu

Mary Willa "Mamie" Gummer (d. 3 Ağustos 1983), Amerikalı oyuncudur. Oyunculuğa henüz 3 yaşında çocuk rollerinde 1986'da başlamıştır. Ünlü Amerikalı kadın oyuncu Meryl Streep ile heykeltıraş Don Gummer'ın kızıdır.

Mamie Gummer
Mamie Gummer 2010'da
DoğumMary Willa Gummer
3 Ağustos 1983 (40 yaşında)
New York, New York, ABD.
MilliyetAmerikalı
MeslekOyuncu
Etkin yıllar1986–günümüz
EvlilikBenjamin Walker (2011–2013)
AkrabaMeryl Streep (annesi), Don Gummer (babası)

Filmografi değiştir

  • 1986: "I lust och nöd"
  • 1993: "Andarnas hus"
  • 2003: "Reservations"
  • 2006: "The Hoax"
  • 2007: "The Evening"
  • 2007: "Stop-Loss"
  • 2008: "John Adams"
  • 2009: "Coach"
  • 2010: "The Ward"
  • 2010: "Off the map"
  • 2012: "The Big C"
  • 2013: "The Lifeguard"

Kaynakça değiştir

Dış bağlantılar değiştir