Kyra Dutt

Kyra Dutt bir model ve aktris.

GeçmişiDüzenle

Eğitimini La Martiniere Calcutta'da tamamladı. Sonra 15 yaşında modelliğe başladı ve Hindistan'daki Mumbai'ye taşındı. Thumsup, Yakın Çekim, HCL Laptop, Vahşi Taş Deo[1] gibi firmalar için müzikler ve reklam filmleri yaptı.

KariyerDüzenle

Popüler bir model olarak, Kyra Kingfisher ve Mercedes gibi markalarda çalışmıştır. Şimdi kariyerini modellikten oyunculuğa çeviriyor.

Kingfisher Takvim  Kyra Dutt'ı 2015'te Bollywood'unu arka arkaya sahneye çıkardı. Onun ilk filmi Takvim Kızları olacak. Yönetmeni Madhur Bhandarkar ve Üreticisi Mangal Murti Films. Arkasından Ken Ghosh[2]'un yönettiği "XXX" filminde oynayacak.

O Ayrıca 2014'te Blockbuster filmi olan Race Gurram .[3] için Boochade Boochade şarkısını oynamıştır.

AktivizmDüzenle

2012'de, Dutt sung ve Peace Song adında iki şarkı yazdı. Peace song'u De Paix Yatra diye adlandırılan barış yayma olayına ilk adım atmak için yazdı.

FilmografiDüzenle

Yıl Film Rol Dil Notlar
2009 Yılın roket Singh: Satıcı Aparna Hintçe
2010 Baana Kaathadi Tamil Özel görünüm
2011 Udhayan Tamil Özel görünüm
Mankatha Tamil Özel görünüm
Mere Brother Ki Dulhan Hintçe Özel görünüm
2012 Thadaiyara Thaakka Tamil Özel görünüm
Eppadi Manasukkul Vanthai Tamil Özel görünüm
2014 Race Gurram Telugu Özel görünüm
2015 Takvim Kızları Sharon Pinto Hintçe
2016 XXX Hintçe Oyuncu[4]
Zülfikar Bengalce Oyuncu

DiskografiDüzenle

ŞarkılarıDüzenle

No. Şarkı Etiket Tarih 
1 Parti Hayvanları T-Serisi 9 Mayıs 2016[5][6]

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Sid's new Bong girl". telegraphindia.com. The Telegraph. Erişim tarihi: 10 Temmuz 2015. 
  2. ^ "Ekta Kapoor introduces nudity clause, Kyra Dutt first to sign". 
  3. ^ "Boochade Boochade Song". youtube.com. Lakshmi Narasimha Productions. 3 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Temmuz 2015. 
  4. ^ "Kyra Dutt first actress to sign Ekta's nudity clause". TOI. 25 Nisan 2015. 28 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Ocak 2016. 
  5. ^ ""Shake a leg with the 'Party Animals'"". 26 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2016. 
  6. ^ ""PARTY ANIMALS"". 10 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2016.