Kınalı Kar bölümleri listesi

Vikimedya liste maddesi

Bu maddede, 2002-2004 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Kınalı Kar adlı dram türündeki Türk televizyon dizisinin bölümleri listesi yer almaktadır. Dizi, 3 sezon olup, toplam 90 bölümden oluşmaktadır.

Yayın takvimi değiştir

Sezon Yayın günü ve saati Sezon başlangıcı Sezon finali Çekilen bölüm sayısı Bölüm aralığı Yayın yılı TV kanalı
1. sezon Cumartesi 21.45 / 22.00[1] 21 Eylül 2002 21 Haziran 2003[1] 39[2] 1-39[2] 2002-2003 Kanal D
2. sezon Pazartesi 22.00[3] / 20.30[4] 15 Eylül 2003[3] 21 Haziran 2004[4] 38[5] 40-77[5] 2003-2004
3. sezon Cumartesi 22.00 / 23.10 18 Eylül 2004[6][7] 25 Aralık 2004 (Final) 13[8] 78-90[8] 2004

Bölümler değiştir

1. sezon (2002-2003) değiştir

Bölüm Sıra no. Yayımlanma tarihi Yönetmen Senaristler
1 1 21 Eylül 2002 Taner Akvardar Gamze Özer Özgür Evren Heptürk
2 2 28 Eylül 2002
3 3 5 Ekim 2002
4 4 12 Ekim 2002
5 5 19 Ekim 2002
6 6 26 Ekim 2002
7 7 2 Kasım 2002
8 8 9 Kasım 2002
9 9 16 Kasım 2002
10 10 23 Kasım 2002
11 11 30 Kasım 2002
12 12 7 Aralık 2002
13 13 14 Aralık 2002
14 14 21 Aralık 2002
15 15 28 Aralık 2002
16 16 11 Ocak 2003
17 17 18 Ocak 2003
18 18 25 Ocak 2003
19 19 1 Şubat 2003
20 20 8 Şubat 2003
21 21 15 Şubat 2003
22 22 22 Şubat 2003
23 23 1 Mart 2003
24 24 8 Mart 2003
25 25 15 Mart 2003
26 26 22 Mart 2003
27 27 29 Mart 2003
28 28 5 Nisan 2003
29 29 12 Nisan 2003
30 30 19 Nisan 2003
31 31 26 Nisan 2003
32 32 3 Mayıs 2003
33 33 10 Mayıs 2003
34 34 17 Mayıs 2003
35 35 24 Mayıs 2003
36 36 31 Mayıs 2003
37 37 7 Haziran 2003
38 38 14 Haziran 2003
39
(Sezon Finali)
39 21 Haziran 2003

2. sezon (2003-2004) değiştir

Bölüm Sıra no. Yayımlanma tarihi Yönetmen Senaristler
40 1 15 Eylül 2003 Taner Akvardar Gamze Özer Özgür Evren Heptürk
41 2 22 Eylül 2003
42 3 29 Eylül 2003
43 4 6 Ekim 2003
44 5 13 Ekim 2003
45 6 20 Ekim 2003
46 7 27 Ekim 2003
47 8 3 Kasım 2003
48 9 10 Kasım 2003
49 10 17 Kasım 2003
50 11 24 Kasım 2003
51 12 1 Aralık 2003
52 13 8 Aralık 2003
53 14 15 Aralık 2003
54 15 22 Aralık 2003
55 16 19 Ocak 2004
56 17 26 Ocak 2004
57 18 2 Şubat 2004
58 19 9 Şubat 2004
59 20 16 Şubat 2004
60 21 23 Şubat 2004
61 22 1 Mart 2004
62 23 8 Mart 2004
63 24 15 Mart 2004
64 25 22 Mart 2004
65 26 29 Mart 2004
66 27 5 Nisan 2004
67 28 12 Nisan 2004
68 29 19 Nisan 2004
69 30 26 Nisan 2004
70 31 3 Mayıs 2004
71 32 10 Mayıs 2004
72 33 17 Mayıs 2004
73 34 24 Mayıs 2004
74 35 31 Mayıs 2004
75 36 7 Haziran 2004
76 37 14 Haziran 2004
77
(Sezon Finali)
38 21 Haziran 2004

3. sezon (2004) değiştir

Bölüm Sıra no. Yayımlanma tarihi Yönetmen Senaristler
78 1 18 Eylül 2004 Taner Akvardar Gamze Özer Özgür Evren Heptürk
79 2 25 Eylül 2004
80 3 2 Ekim 2004
81 4 9 Ekim 2004
82 5 16 Ekim 2004
83 6 23 Ekim 2004
84 7 30 Ekim 2004
85 8 6 Kasım 2004
86 9 13 Kasım 2004
87 10 20 Kasım 2004
88 11 27 Kasım 2004
89 12 11 Aralık 2004
90
(Final)
13 25 Aralık 2004

Kaynakça değiştir

  1. ^ a b "Milliyet - 21 Haziran 2003 - MİLLİYET GAZETE ARŞİVİ". gazetearsivi.milliyet.com.tr. 4 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  2. ^ a b "Kınalı Kar'da muhteşem final..." www.kanald.com.tr. 28 Temmuz 2003 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Nisan 2022. 
  3. ^ a b "Milliyet - 15 Eylül 2003 - MİLLİYET GAZETE ARŞİVİ". gazetearsivi.milliyet.com.tr. 26 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  4. ^ a b "Milliyet - 21 Haziran 2004 - MİLLİYET GAZETE ARŞİVİ". gazetearsivi.milliyet.com.tr. 5 Mart 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  5. ^ a b "Kınalı Kar'da muhteşem final". www.kanald.com.tr. 13 Ağustos 2004 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Nisan 2022. 
  6. ^ "MEDYATAVA - 11.09.2004". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2023. 
  7. ^ "MEDYATAVA - 18.09.2004". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2023. 
  8. ^ a b "Kınalı Kar'dan muhteşem veda". www.kanald.com.tr. 30 Aralık 2004 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Nisan 2022.