Jill Hennessy

Jillian Noel Hennessy (d. 25 Kasım 1968; Edmonton, Alberta), Kanadalı aktris.

Jill Hennessy Toronto Uluslararası Film Festivali'nde (2010)

Oyunculuğa 1988'de başlamış genelde dram tarzı filmlerde yer almıştır.

2009 yılında ilk ve tek solı Ghost In My Head isimli müzik albümünü yayınlamıştır.

FilmografiDüzenle

 
Jill Hennessy 'nin almış olduğu bir ödül
  • 1988: Dead Ringers
  • 1993: RoboCop 3
  • 1993: Trip nach Tunis
  • 1993–1996: Law & Order
  • 1994: The Paper
  • 1996: Kiss & Tell
  • 1996: I Shot Andy Warhol
  • 1997: America’s Most Wanted
  • 1997: A Smile Like Yours
  • 1998: Weekend Getaway
  • 1999: Komodo
  • 1999: Molly
  • 1999: Chutney Popcorn
  • 1999: Two Ninas
  • 1999: The Florentine
  • 1999: Dead Broke
  • 2000: Autumn in New York
  • 2000: Nuremberg
  • 2000: The Acting Class
  • 2000: Row Your Boat
  • 2001: Exit Wounds
  • 2001: Jackie, Ethel, Joan: The Women of Camelot
  • 2001–2007: Crossing Jordan
  • 2002: Pipe Dream
  • 2002: Love in the Time of Money
  • 2007: Wild Hogs
  • 2008: Lymelife

DiskografiDüzenle

  • 2009: Ghost In My Head