Hakan Salınmış

Türk oyuncu

Hakan Salınmış (d. 3 Nisan 1964), Türk oyuncu.

Hakan Salınmış
Doğum 3 Nisan 1964 (1964-04-03) (55 yaşında)
Ankara, Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1993-günümüz

FilmografiDüzenle

Sinema
Yıl Başlık Rol Notlar
2001 Fidan Hanım'a Ne Oldu Sadık Televizyon filmi
2004 Hırsız Var! Avukat Turgut Şaşmazel
2006 Çinliler Geliyor Hakkı
2009 Adab-ı Muaşeret Hüdaverdi
2009 Kıskanmak Hayrettin
2011 Sen Kimsin?
2014 Göl Zamanı Bayram
2014 Bana Masal Anlatma Hoca
2015 Kara Bela Palyaço
2015 Münafık
2015 Zilin Sesi Şahap
2016 Güzel İkili Televizyon filmi
2016 Kocan Kadar Konuş: Diriliş Tuncay
2016 Seni Seven Ölsün İdris
2017 Sen Kiminle Dans Ediyorsun? Mehmet
2018 Hedefim Sensin Temel Kaptan
2021 Bayi Toplantısı
Televizyon
Yıl Başlık Rol Notlar
1993-96 Ferhunde Hanımlar Mehmet
1998 Çiçeği Büyütmek
2000 Bizim Evin Halleri Civan Civelek
2003 Kasabanın İncisi Çil Mahmut
2003 Pilli Bebek Müdür Mini dizi
2003 Ablam Böyle İstedi Hulki
2004 Sevinçli Haller
2005 Kadın Her Zaman Haklıdır
2006 Hisarbuselik Hacı Yalvaç
2006 Yalancı Yarim Sami
2006 Aliye Hadi
2008 Son Ağa Orhan
2009-12 Deniz Yıldızı Ahmet
2010-13 Çocuklar Duymasın Bora
2013 Sevdaluk Hayati Özbalcı
2014-15 Şeref Meselesi Hakkı
2015-16 Muhteşem Yüzyıl Kösem Lala Mehmet Paşa
2016-17 Vatanım Sensin Eşref
2017 Aslan Ailem Vedat
2019 Tek Yürek Belediye başkanı
2019 Jet Sosyete Yalçın 45. bölüm
2019 Ramo Süleyman[1] 2. bölüm


  • Kutular (2013)
  • İmparatorluk Kuranlar Yahut Şümürz (2016)

ÖdülleriDüzenle

Yıl Ödül Kategori Yapım Sonuç Kaynak
2013 Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu Kutular Kazandı [2]
2016 Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu İmparatorluk Kuranlar Yahut Şümürz Adaylık [3][4]

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle