GLONASS uyduları listesi

Vikimedya liste maddesi

Mayıs 2019 itibarıyla GLONASS ve öncül sistemlerinin evrimi içerisinde 126'sı yörüngeye ulaşan ve 24'ü etkin olan seyir uyduları sayısı 138'e ulaşmıştır.

Uydu çizelgesiDüzenle

GNSS Uydu Roket fırlatma üssü Fırlatılma tarihi
(UTC)
Uluslararası tanımlaması
(COSPAR)
Katalog Num.
(AFSC)
Tipi NSSDC
GLONASS Kosmos 1413 Baykonur 12.10.1982 1982-100A 13603 Uragan [1]
GLONASS Kosmos 1490 Baykonur 10.08.1983 1983-084A 14258 Uragan [2]
GLONASS Kosmos 1491 Baykonur 10.08.1983 1983-084B 14259 Uragan [3]
GLONASS Kosmos 1519 Baykonur 29.12.1983 1983-127A 14590 Uragan [4]
GLONASS Kosmos 1520 Baykonur 29.12.1983 1983-127B 14591 Uragan [5]
GLONASS Kosmos 1554 Baykonur 19.05.1984 1984-047A 14977 Uragan [6]
GLONASS Kosmos 1555 Baykonur 19.05.1984 1984-047B 14978 Uragan [7]
GLONASS Kosmos 1593 Baykonur 04.09.1984 1984-095A 15259 Uragan [8]
GLONASS Kosmos 1594 Baykonur 04.09.1984 1984-095B 15260 Uragan [9]
GLONASS Kosmos 1650 Baykonur 17.05.1985 1985-037A 15697 Uragan [10]
GLONASS Kosmos 1651 Baykonur 17.05.1985 1985-037B 15698 Uragan [11]
GLONASS Kosmos 1710 Baykonur 24.12.1985 1985-118A 16396 Uragan [12]
GLONASS Kosmos 1711 Baykonur 24.12.1985 1985-118B 16397 Uragan [13]
GLONASS Kosmos 1778 Baykonur 16.09.1986 1986-071A 16961 Uragan [14]
GLONASS Kosmos 1779 Baykonur 16.09.1986 1986-071B 16962 Uragan [15]
GLONASS Kosmos 1780 Baykonur 16.09.1986 1986-071C 16963 Uragan [16]
GLONASS Kosmos 1838 Baykonur 24.04.1987 1987-036A 17902 Uragan [17]
GLONASS Kosmos 1839 Baykonur 24.04.1987 1987-036B 17903 Uragan [18]
GLONASS Kosmos 1840 Baykonur 24.04.1987 1987-036C 17904 Uragan [19]
GLONASS Kosmos 1883 Baykonur 16.09.1987 1987-079A 18355 Uragan [20]
GLONASS Kosmos 1884 Baykonur 16.09.1987 1987-079B 18356 Uragan [21]
GLONASS Kosmos 1885 Baykonur 16.09.1987 1987-079C 18357 Uragan [22]
GLONASS Kosmos 1946 Baykonur 21.05.1988 1988-043A 19163 Uragan [23]
GLONASS Kosmos 1947 / GLONASS 234 Baykonur 21.05.1988 1988-043B 19164 Uragan [24]
GLONASS Kosmos 1948 / GLONASS 233 Baykonur 21.05.1988 1988-043C 19165 Uragan [25]
GLONASS Kosmos 1970 Baykonur 16.09.1988 1988-085A 19501 Uragan [26]
GLONASS Kosmos 1971 Baykonur 16.09.1988 1988-085B 19502 Uragan [27]
GLONASS Kosmos 1972 Baykonur 16.09.1988 1988-085C 19503 Uragan [28]
GLONASS Kosmos 1987 Baykonur 10.01.1989 1989-001A 19749 Uragan [29]
GLONASS Kosmos 1988 / GLONASS 240 Baykonur 10.01.1989 1989-001B 19750 Uragan [30]
GLONASS Kosmos 2022 Baykonur 31.05.1989 1989-039A 20024 Uragan [31]
GLONASS Kosmos 2023 Baykonur 31.05.1989 1989-039B 20025 Uragan [32]
GLONASS Kosmos 2079 / GLONASS 242 Baykonur 19.05.1990 1990-045A 20619 Uragan [33]
GLONASS Kosmos 2080 / GLONASS 228 Baykonur 19.05.1990 1990-045B 20620 Uragan [34]
GLONASS Kosmos 2081 / GLONASS 229 Baykonur 19.05.1990 1990-045C 20621 Uragan [35]
GLONASS Kosmos 2109 / GLONASS 247 Baykonur 08.12.1990 1990-110A 21006 Uragan [36]
GLONASS Kosmos 2110 / GLONASS 248 Baykonur 08.12.1990 1990-110B 21007 Uragan [37]
GLONASS Kosmos 2111 / GLONASS 249 Baykonur 08.12.1990 1990-110C 21008 Uragan [38]
GLONASS Kosmos 2139 / GLONASS 750 Baykonur 04.04.1991 1991-025A 21216 Uragan [39]
GLONASS Kosmos 2140 / GLONASS 753 Baykonur 04.04.1991 1991-025B 21217 Uragan [40]
GLONASS Kosmos 2141 / GLONASS 754 Baykonur 04.04.1991 1991-025C 21218 Uragan [41]
GLONASS Kosmos 2177 / GLONASS 768 Baykonur 29.01.1992 1992-005A 21853 Uragan [42]
GLONASS Kosmos 2178 / GLONASS 769 Baykonur 29.01.1992 1992-005B 21854 Uragan [43]
GLONASS Kosmos 2179 / GLONASS 771 Baykonur 29.01.1992 1992-005C 21855 Uragan [44]
GLONASS Kosmos 2206 / GLONASS 774 Baykonur 30.07.1992 1992-047A 22056 Uragan [45]
GLONASS Kosmos 2204 / GLONASS 756 Baykonur 30.07.1992 1992-047B 22057 Uragan [46]
GLONASS Kosmos 2205 / GLONASS 772 Baykonur 30.07.1992 1992-047C 22058 Uragan [47]
GLONASS Kosmos 2234 / GLONASS 773 Baykonur 17.02.1993 1993-010A 22512 Uragan [48]
GLONASS Kosmos 2236 / GLONASS 757 Baykonur 17.02.1993 1993-010B 22513 Uragan [49]
GLONASS Kosmos 2235 / GLONASS 759 Baykonur 17.02.1993 1993-010C 22514 Uragan [50]
GLONASS Kosmos 2276 / GLONASS 760 Baykonur 11.04.1994 1994-021A 23043 Uragan [51]
GLONASS Kosmos 2277 / GLONASS 761 Baykonur 11.04.1994 1994-021B 23044 Uragan [52]
GLONASS Kosmos 2275 / GLONASS 758 Baykonur 11.04.1994 1994-021C 23045 Uragan [53]
GLONASS Kosmos 2287 / GLONASS 767 Baykonur 11.08.1994 1994-050A 23203 Uragan [54]
GLONASS Kosmos 2289 / GLONASS 775 Baykonur 11.08.1994 1994-050B 23204 Uragan [55]
GLONASS Kosmos 2288 / GLONASS 770 Baykonur 11.08.1994 1994-050C 23205 Uragan [56]
GLONASS Kosmos 2295 / GLONASS 763 Baykonur 20.11.1994 1994-076A 23396 Uragan [57]
GLONASS Kosmos 2296 / GLONASS 764 Baykonur 20.11.1994 1994-076B 23397 Uragan [58]
GLONASS Kosmos 2294 / GLONASS 762 Baykonur 20.11.1994 1994-076C 23398 Uragan [59]
GLONASS Kosmos 2307 / GLONASS 765 Baykonur 07.03.1995 1995-009A 23511 Uragan [60]
GLONASS Kosmos 2308 / GLONASS 766 Baykonur 07.03.1995 1995-009B 23512 Uragan [61]
GLONASS Kosmos 2309 / GLONASS 777 Baykonur 07.03.1995 1995-009C 23513 Uragan [62]
GLONASS Kosmos 2316 / GLONASS 780 Baykonur 24.07.1995 1995-037A 23620 Uragan [63]
GLONASS Kosmos 2317 / GLONASS 781 Baykonur 24.07.1995 1995-037B 23621 Uragan [64]
GLONASS Kosmos 2318 / GLONASS 785 Baykonur 24.07.1995 1995-037C 23622 Uragan [65]
GLONASS Kosmos 2325 / GLONASS 782 Baykonur 14.12.1995 1995-068A 23734 Uragan [66]
GLONASS Kosmos 2324 / GLONASS 778 Baykonur 14.12.1995 1995-068B 23735 Uragan [67]
GLONASS Kosmos 2323 / GLONASS 776 Baykonur 14.12.1995 1995-068C 23736 Uragan [68]
GLONASS Kosmos 2362 / GLONASS 779 Baykonur 30.12.1998 1998-077A 25593 Uragan [69]
GLONASS Kosmos 2363 / GLONASS 784 Baykonur 30.12.1998 1998-077B 25594 Uragan [70]
GLONASS Kosmos 2364 / GLONASS 786 Baykonur 30.12.1998 1998-077C 25595 Uragan [71]
GLONASS Kosmos 2375 / GLONASS 787 Baykonur 13.10.2000 2000-063A 26564 Uragan [72]
GLONASS Kosmos 2376 / GLONASS 788 Baykonur 13.10.2000 2000-063B 26565 Uragan [73]
GLONASS Kosmos 2374 / GLONASS 783 Baykonur 13.10.2000 2000-063C 26566 Uragan [74]
GLONASS Kosmos 2382 / GLONASS 711 Baykonur 01.12.2001 2001-053A 26987 Uragan [75]
GLONASS Kosmos 2381 / GLONASS 789 Baykonur 01.12.2001 2001-053B 26988 Uragan [76]
GLONASS Kosmos 2380 / GLONASS 790 Baykonur 01.12.2001 2001-053C 26989 Uragan [77]
GLONASS Kosmos 2394 / GLONASS 791 Baykonur 25.12.2002 2002-060A 27617 Uragan [78]
GLONASS Kosmos 2396 / GLONASS 793 Baykonur 25.12.2002 2002-060B 27618 Uragan [79]
GLONASS Kosmos 2395 / GLONASS 792 Baykonur 25.12.2002 2002-060C 27619 Uragan [80]
GLONASS Kosmos 2404 / GLONASS 701 Baykonur 10.12.2003 2003-056A 28112 Uragan-M [81]
GLONASS Kosmos 2402 / GLONASS 794 Baykonur 10.12.2003 2003-056B 28113 Uragan [82]
GLONASS Kosmos 2403 / GLONASS 795 Baykonur 10.12.2003 2003-056C 28114 Uragan [83]
GLONASS Kosmos 2413 / GLONASS 796 Baykonur 26.12.2004 2004-053A 28508 Uragan [84]
GLONASS Kosmos 2411 / GLONASS 712 Baykonur 26.12.2004 2004-053B 28509 Uragan-M [85]
GLONASS Kosmos 2412 / GLONASS 797 Baykonur 26.12.2004 2004-053C 28510 Uragan [86]
GLONASS Kosmos 2419 / GLONASS 714 Baykonur 25.12.2005 2005-050A 28915 Uragan-M [87]
GLONASS Kosmos 2418 / GLONASS 713 Baykonur 25.12.2005 2005-050B 28916 Uragan-M [88]
GLONASS Kosmos 2417 / GLONASS 798 Baykonur 25.12.2005 2005-050C 28917 Uragan [89]
GLONASS Kosmos 2425 / GLONASS 716 Baykonur 25.12.2006 2006-062A 29670 Uragan-M [90]
GLONASS Kosmos 2426 / GLONASS 717 Baykonur 25.12.2006 2006-062B 29671 Uragan-M [91]
GLONASS Kosmos 2424 / GLONASS 715 Baykonur 25.12.2006 2006-062C 29672 Uragan-M [92]
GLONASS Kosmos 2433 / GLONASS 720 Baykonur 26.10.2007 2007-052A 32275 Uragan-M [93]
GLONASS Kosmos 2432 / GLONASS 719 Baykonur 26.10.2007 2007-052B 32276 Uragan-M [94]
GLONASS Kosmos 2431 / GLONASS 718 Baykonur 26.10.2007 2007-052C 32277 Uragan-M [95]
GLONASS Kosmos 2434 / GLONASS 721 Baykonur 25.12.2007 2007-065A 32393 Uragan-M [96]
GLONASS Kosmos 2435 / GLONASS 722 Baykonur 25.12.2007 2007-065B 32394 Uragan-M [97]
GLONASS Kosmos 2436 / GLONASS 723 Baykonur 25.12.2007 2007-065C 32395 Uragan-M [98]
GLONASS Kosmos 2442 / GLONASS 724 Baykonur 25.09.2008 2008-046A 33378 Uragan-M [99]
GLONASS Kosmos 2443 / GLONASS 725 Baykonur 25.09.2008 2008-046B 33379 Uragan-M [100]
GLONASS Kosmos 2444 / GLONASS 726 Baykonur 25.09.2008 2008-046C 33380 Uragan-M [101]
GLONASS Kosmos 2447 / GLONASS 727 Baykonur 25.12.2008 2008-067A 33466 Uragan-M [102]
GLONASS Kosmos 2449 / GLONASS 729 Baykonur 25.12.2008 2008-067B 33467 Uragan-M [103]
GLONASS Kosmos 2448 / GLONASS 728 Baykonur 25.12.2008 2008-067C 33468 Uragan-M [104]
GLONASS Kosmos 2456 / GLONASS 730 Baykonur 14.12.2009 2009-070A 36111 Uragan-M [105]
GLONASS Kosmos 2457 / GLONASS 733 Baykonur 14.12.2009 2009-070B 36112 Uragan-M [106]
GLONASS Kosmos 2458 / GLONASS 734 Baykonur 14.12.2009 2009-070C 36113 Uragan-M [107]
GLONASS Kosmos 2459 / GLONASS 731 Baykonur 01.03.2010 2010-007A 36400 Uragan-M [108]
GLONASS Kosmos 2461 / GLONASS 735 Baykonur 01.03.2010 2010-007B 36401 Uragan-M [109]
GLONASS Kosmos 2460 / GLONASS 732 Baykonur 01.03.2010 2010-007C 36402 Uragan-M [110]
GLONASS Kosmos 2466 / GLONASS 738 Baykonur 02.09.2010 2010-041A 37137 Uragan-M [111]
GLONASS Kosmos 2465 / GLONASS 737 Baykonur 02.09.2010 2010-041B 37138 Uragan-M [112]
GLONASS Kosmos 2464 / GLONASS 736 Baykonur 02.09.2010 2010-041C 37139 Uragan-M [113]
GLONASS Kosmos 2471 / GLONASS 701 Plesetsk 26.02.2011 2011-009A 37372 Uragan-K [114]
GLONASS Kosmos 2474 / GLONASS 742 Plesetsk 02.10.2011 2011-055A 37829 Uragan-M [115]
GLONASS Kosmos 2475 / GLONASS 743 Baykonur 04.11.2011 2011-064A 37867 Uragan-M [116]
GLONASS Kosmos 2476 / GLONASS 744 Baykonur 04.11.2011 2011-064B 37868 Uragan-M [117]
GLONASS Kosmos 2477 / GLONASS 745 Baykonur 04.11.2011 2011-064C 37869 Uragan-M [118]
GLONASS Kosmos 2478 / GLONASS 746 Plesetsk 28.11.2011 2011-071A 37938 Uragan-M [119]
GLONASS Kosmos 2485 / GLONASS 747 Plesetsk 26.04.2013 2013-019A 39155 Uragan-M [120]
GLONASS Kosmos 2491 / GLONASS 754 Plesetsk 23.03.2014 2014-012A 39620 Uragan-M [121]
GLONASS Kosmos 2500 / GLONASS 755 Plesetsk 14.06.2014 2014-032A 40001 Uragan-M [121]
GLONASS Kosmos 2501 / GLONASS 702K Plesetsk 30.11.2014 2014-075A 40315 Uragan-K1 [121]
GLONASS Kosmos 2514 / GLONASS 751 Plesetsk 07.02.2016 2016-008A 41330 Uragan-M [122]
GLONASS Kosmos 2516 / GLONASS 753 Plesetsk 29.05.2016 2016-032A 41554 Uragan-M [123][124]
GLONASS Kosmos 2522 / Uragan-M 752 Plesetsk 22.09.2017 2017-055A 42939 Uragan-M [125]
GLONASS Kosmos 2527 / Uragan-M 756 Plesetsk 17.06.2018 2018-053A 43508 Uragan-M [126]
GLONASS Kosmos 2529 / Uragan-M 757 Plesetsk 03.11.2018 2018-086A 43687 Uragan-M [127]
GLONASS Kosmos 2534 / Uragan-M 758 Plesetsk 27.05.2019 2019-030A 44299 Uragan-M [128]

Güncellenme tarihi: 18 Haziran 2019

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Cosmos 1413, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  2. ^ Cosmos 1490, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  3. ^ Cosmos 1491, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  4. ^ Cosmos 1519, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  5. ^ Cosmos 1520, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  6. ^ Cosmos 1554, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  7. ^ Cosmos 1555, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  8. ^ Cosmos 1593, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  9. ^ Cosmos 1594, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  10. ^ Cosmos 1650, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  11. ^ Cosmos 1651, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  12. ^ Cosmos 1710, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  13. ^ Cosmos 1711, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  14. ^ Cosmos 1778, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  15. ^ Cosmos 1779, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  16. ^ Cosmos 1780, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  17. ^ Cosmos 1838, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  18. ^ Cosmos 1839, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  19. ^ Cosmos 1840, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  20. ^ Cosmos 1883, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  21. ^ Cosmos 1884, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  22. ^ Cosmos 1885, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  23. ^ Cosmos 1946, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  24. ^ Cosmos 1947, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  25. ^ Cosmos 1948, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  26. ^ Cosmos 1970, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  27. ^ Cosmos 1971, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  28. ^ Cosmos 1972, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  29. ^ Cosmos 1987, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  30. ^ Cosmos 1988, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  31. ^ Cosmos 2022, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  32. ^ Cosmos 2023, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  33. ^ Cosmos 2079, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  34. ^ Cosmos 2080, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  35. ^ Cosmos 2081, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  36. ^ Cosmos 2109, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  37. ^ Cosmos 2110, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  38. ^ Cosmos 2111, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  39. ^ Cosmos 2139, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  40. ^ Cosmos 2140, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  41. ^ Cosmos 2141, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  42. ^ Cosmos 2177, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  43. ^ Cosmos 2178, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  44. ^ Cosmos 2179, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  45. ^ Cosmos 2206, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  46. ^ Cosmos 2204, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  47. ^ Cosmos 2205, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  48. ^ Cosmos 2234, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  49. ^ Cosmos 2236, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  50. ^ Cosmos 2235, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  51. ^ Cosmos 2276, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  52. ^ Cosmos 2277, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  53. ^ Cosmos 2275, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  54. ^ Cosmos 2287, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  55. ^ Cosmos 2289, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  56. ^ Cosmos 2288, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  57. ^ Cosmos 2295, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  58. ^ Cosmos 2296, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  59. ^ Cosmos 2294, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  60. ^ Cosmos 2307, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  61. ^ Cosmos 2308, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  62. ^ Cosmos 2309, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  63. ^ Cosmos 2316, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  64. ^ Cosmos 2317, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  65. ^ Cosmos 2318, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  66. ^ Cosmos 2325, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  67. ^ Cosmos 2324, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  68. ^ Cosmos 2323, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  69. ^ Cosmos 2362, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  70. ^ Cosmos 2363, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  71. ^ Cosmos 2364, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  72. ^ Cosmos 2375, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  73. ^ Cosmos 2376, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  74. ^ Cosmos 2374, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  75. ^ Cosmos 2382, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  76. ^ Cosmos 2381, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  77. ^ Cosmos 2380, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  78. ^ Cosmos 2394, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  79. ^ Cosmos 2396, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  80. ^ Cosmos 2395, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  81. ^ Cosmos 2404, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  82. ^ Cosmos 2402, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  83. ^ Cosmos 2403, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  84. ^ Cosmos 2413, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  85. ^ Cosmos 2411, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  86. ^ Cosmos 2412, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  87. ^ Cosmos 2419, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  88. ^ Cosmos 2418, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  89. ^ Cosmos 2417, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  90. ^ Cosmos 2425, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  91. ^ Cosmos 2426, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  92. ^ Cosmos 2424, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  93. ^ Cosmos 2433, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  94. ^ Cosmos 2432, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  95. ^ Cosmos 2431, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  96. ^ Cosmos 2434, NASA NSSDC, 6 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  97. ^ Cosmos 2435, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  98. ^ Cosmos 2436, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  99. ^ Cosmos 2442, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  100. ^ Cosmos 2443, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  101. ^ Cosmos 2444, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  102. ^ Cosmos 2447, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  103. ^ Cosmos 2449, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  104. ^ Cosmos 2449, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  105. ^ Cosmos 2456, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  106. ^ Cosmos 2457, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  107. ^ Cosmos 2458, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  108. ^ Cosmos 2459, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  109. ^ Cosmos 2461, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  110. ^ Cosmos 2460, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  111. ^ Cosmos 2466, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  112. ^ Cosmos 2465, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  113. ^ Cosmos 2464, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  114. ^ Cosmos 2471, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  115. ^ Cosmos 2474, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  116. ^ Cosmos 2475, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  117. ^ Cosmos 2476, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  118. ^ Cosmos 2477, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  119. ^ Cosmos 2478, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  120. ^ Cosmos 2485, NASA NSSDC, 5 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 5 Kasım 2013 
  121. ^ a b c Cosmos 2491, NASA NSSDC, 16 Nisan 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 15 Nisan 2014 
  122. ^ Cosmos 2514, NASA NSSDC 
  123. ^ Uragan-M, Gunter's Space Page, 14 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 16 Temmuz 2016 
  124. ^ Cosmos 2516, NASA NSSDC, 14 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 16 Temmuz 2016 
  125. ^ "COSMOS 2522 (GLONASS)". N2YO.com. 4 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Haziran 2019. 
  126. ^ "COSMOS 2527 (GLONASS)". N2YO.com. 8 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Haziran 2019. 
  127. ^ "COSMOS 2529 (GLONASS)". N2YO.com. 2 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Haziran 2019. 
  128. ^ "COSMOS 2534 (GLONASS)". N2YO.com. 9 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Haziran 2019. 

Dış bağlantılarDüzenle