Güzel Köylü bölümleri listesi

Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın yaptığı Güzel Köylü dizisinin bölüm listesidir.

SezonlarDüzenle

1. SezonDüzenle

Dizi
no
Sezon
no
Başlık Yönetmen Senarist Konuk
oyuncu(lar)
Yayın tarihi Rating
(Total - AB - ABC1)
11"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA25 Haziran 2014 (2014-06-25)5.06 - 5.28 - 5.14[2]
İstanbul'un keşmekeşinden bunalan Gül (Gizem Karaca) yeter artık deyip İstanbul’u terk edip Muğla’ya, Güzelköy’e yerleşiyor. Gül’ün İstanbul’u terk edişindeki tek neden elbette bu değil. Çünkü evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Kaan’ın (Mehmet Ali Nuroğlu) ihanetine uğradığını düşünüyor. Dünyası yıkılan Gül’e aynı gün Güzel Köy’den İstanbul’a gelen Cemal (Berk Cankat) tarafından bir mektup getiriliyor. Gül mektubu okuyunca Güzelköy’de yaşayan ve babaannesi olduğu iddia edilen bir kadından, Sultan Ana’nın (Zerrin Sümer) varlığından haberdar oluyor. Zaten İstanbul’dan kaçıp gitmek isteyen Gül’de, Cemal’in getirdiği mektup rehber oluyor. Tam bir kentli olarak yetişmiş olan Gül, köye geldiğinde kendisini yeni bir kaosun içerisinde buluyor. Çünkü Cemal, babası Hüsnü’nün (Ahmet Mümtaz Taylan) zoruyla evlendirilmek istediği köylü kızı Kamuran’a (Esin Civangil) nikâh masasında ‘Hayır’ diyor ve köy karışıyor. İstanbul’un karmaşasından kaçıp huzura gittiğini sanan Gül, daha da karmaşık bir yere geldiğini sanınca geri dönmek istiyor ancak bu sefer de İstanbullu sevgilisi Kaan’ın peşinden köye geldiğini görünce O’na inat köyde yaşamaya karar veriyor. Zamanla aslında köyün çok da güzel bir yer olduğunu anlayan Gül, köylü Cemal’e gönlünü kaptırınca olanlar oluyor. Cemal’in nikâh masasında hayır demesinin sebebinin de kendisi olduğunu öğrenince köyde dillere destan yepyeni bir aşk başlıyor.[1]
22"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA2 Temmuz 2014 (2014-07-02)9.02 - 7.52 - 9.06[4]
İstanbullu Gül’ü karşısında gören Cemal, Kamuran’a Nikâh masasında hayır deyince köy birbirine girer. Köyün iki ailesi Onbaşılarla Öküzcüler dünür olacaklarken birden düşman olurlar. Cemal için zor bir süreç başlar. Ancak Cemal, her türlü zorluğu göze alır. Çünkü hayallerini süsleyen kız artık o köydedir. Köydeki husumeti Sultan ana yatıştırır. Üstelik yılardır beklediği torununa kavuşmuştur. İstanbul’un kaosundan kaçan Gül ise köydeki kargaşadan dolayı hayal kırıklığına uğrar. Kafa dinlemeye geldiği bu yerde başına olmadık şeyler gelmektedir. Üstelik Sultan Ana’nın babaannesi olduğundan ciddi şüpheleri vardır. Cemal’in uğraşları ve ilgisi sonucu köye alışmaya çalışsa da başına gelenlerden dolayı İstanbul’a geri dönmeye karar verir.[3]
33"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA9 Temmuz 2014 (2014-07-09)8.61 - 6.06 - 7.90[6]
Kaan’ın köye yerleşmesiyle Gül için karmaşık günler başlar.Kaan kendini affettirmeye çalışsa da Gül ona dönmemeye kararlıdır. Üstelik yeni yeni tanıdığı Cemal’den de etkilenmeye başlamıştır.Çünkü Kaan’da kaybettiği birçok duyguyu Cemal de bulmaya başlamıştır.Kamuran’ın intiharından esinlenen Sultan ana evdeki ilaçların tümünü içip ortadan kaybolur. Gül başta olmak üzere bütün köy Sultan anayı bulmak için seferber olur.Bu karışıklık içinde Gül, Sultan ananın gerçek babannesi olduğu bilgisine ulaşır. Bu inanılmaz gelişmeyi İstanbul’daki ablası Nihal’e söyleyince Nihal, küçük kardeşleri Sude’yi de alıp Güzel Köy’e gelir.Köyün kadınları ile erkekleri arasında gerilim unsuru olacak bu durumdan en çok öküzlerin Hüsnü etkilenir. Çünkü Sultan ananın üç torunu olması demek yaşlı kadının mirasının üçe bölüneceği anlamına gelmektedir ve Hüsnü bunu hiç hesap etmemiştir.[5]
44"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA16 Temmuz 2014 (2014-07-16)7.44 - 5.71 - 7.62[8]
Güzel Köyün sakin yaşantısı Gül’ün İstanbul’dan gelen ablası ve kardeşiyle iyice karışır. Köydeki herkes, İstanbul’dan gelen ve köy hayatına uyum sağlamaya çalışan bu iki kız kardeşi konuşmaktadır. Öte yandan Hüsnü ve Yusuf için durum oldukça farklıdır. Sultanana’nın iki tane daha torunu çıkmış mirasçı sayısı artmıştır. Hüsnü bir kurnazlık yaparak, Gül’ün ahırda Cemal’le çalışmasını önerir. Böylelikle Gül ve Cemal iyice yakınlaşacak hatta evlilik yoluna gidip, mallar üzerinde hak sahibi olacaklardır.Öte yandan Kaan da köyde diş taraması başlatarak çalışmalarına başlamıştır. Gül’ün inadına karşı Kaan da inat ederek köyde kalmaktadır. Gül’ün kız kardeşleri Nihal ve Sude de Kaan ve Gül arasındaki oyuna dahil olarak Kaan ‘ı tanımıyormuş gibi yaparlar. Ancak bu durum başkaları tarafından yanlış anlaşılmalara neden olur.[7]
55"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA23 Temmuz 2014 (2014-07-23)4.73 - 4.72 - 5.17[10]
Gül ve Cemal’i birbirlerine yakınlaşmış halde gören Kaan Köydeki işlerini bir an önce bitirip İstanbul’a dönmeye karar verir. Öte yandan Kamuran da Cemal konusunda iyice bunalıma girmiştir. Gül, Kaan’ı Cemal’le aralarında bir şey olmadığına ikna etmeye çalışır. Ancak Kaan kararlıdır ve köyden gidecektir. Gül ve Cemal’in ahırda uygunsuz durumda yakalandığı haberi Sultanana’ya gelir ve Sultanana Gül’e Cemal’den uzak durmasını tembihler. Cemal, Gül’ün dengi değildir. Gül Cemal’den uzaklaşır. Cemal bu uzaklaşmaya anlam veremez.Gül’ün ablasına iyice tutulan Niyazi’yi sakinleştirmek için Hikmet’in verdiği sakinleştirici sudan içen Niyazi ve Hüsnü ağlama krizine girerler. Hüsnü hiç istemediği halde duygusal bir pozisyona bürünüp her şeye evet der. Bu durum Hüsnü’nün etrafındakilerce kullanılmaya başlar.[9]
66"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA30 Temmuz 2014 (2014-07-30)4.45 - 3.60 - 3.89[12]
Cemal’in bilek güreşinde Kaan’ın karşısında bayılarak yenilgiye uğraması Gül’ü oldukça etkilemiştir. Gül, Cemal’e karşı haksızlık ettiğini düşünerek tekrar onunla çalışmaya karar verir. Kaan’ı da Cemal’in bayılmasına neden olduğu için suçlar. Oysa Cemal’in bayılmasında Kaan’ın hiçbir etkisi yoktur. Bu tamamen Kamuran ve ablasının hazırladığı bir oyundur.Cemal ve Gül tekrar birlikte çalışmaya başlarlar. Üstelik birlikte çalışma sonucunda olumlu etkiler almış, süt verimini arttırmışlardır. Bu durum köyde kıskançlıklara neden olurken Gül ve Cemal’in de yakınlaşmasına neden olur. Ancak Kaan da Gül’ü yalnız bırakmaz.[11]
77"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA6 Ağustos 2014 (2014-08-06)6.56 - 6.00 - 6.46[14]
Gül ve Cemal’in ineklere klasik müzik dinletmesi sonucunu vermiş, hayvanlardaki süt verimliliği artmıştır. Ancak bu klasik müzik olayı köylülerde alay konusu olmuştur. Yusuf’un oyunlarıyla inekler sütten kesilince Hüsnü her şeyin sorumlusu olarak klasik müziği dolayısıyla da Gül’ü suçlar. Gül ve Cemal ise bu olayı Sultanana’ya duyurmamak için ellerinden geleni yaparlar. Ancak dişçiden korkup kaçan ve Cemal’in ahırında sabahlayan Kamuran bütün olanları duyar ve babası Yusuf’a anlatır. Yusuf da bu fırsatı sonuna kadar kullanarak Cemal, Hüsnü ve Gül’den intikamını alır.[13]
88"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA13 Ağustos 2014 (2014-08-13)6.71 - 5.00 - 6.33[16]
Sultanana’nın inekleri fabrikaya yollama kararı Gül’ün iyice moralini bozar ve olanlardan kendisini sorumlu tutmasına neden olur. Cemal, Gül’den Sultanana’yı ikna etmesi için zaman ister. Bu arada veterinerle sorunu çözmeye çalışacaktır. Bütün köylü Cemal’in bu durumunu kendilerine dert eder ve kendilerince bir çözüm arama yoluna girerler. Gül, Cemal’in ve ailsinin işsiz kalmasından dolayı oldukça üzgündür. Öte yandan Hüsnü, Kamuran’ın ahını aldıkları için bütün bunların başına geldiğini düşünmektedir. Bu yüzden Cemal’e Kamuran’dan helallik alması için baskı yapar. Kaan ise Gül’ün kendisine karşı olan tavrından dolayı köyde kalmaya ve organik tarım işine girmeye karar verir. Bunun için de arazi ararken Sultanana’nın bir sürpriziyle karşılaşır. Bu sürpriz Gül’ün hiç hoşuna gitmeyecektir.[15]
99"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA20 Ağustos 2014 (2014-08-20)6.87 - 5.66 - 6.51[18]
Cemal, Kamuran’dan helallik almak için konuşurken Kamuran’a O’nu sevdiğini söyler. Kamuran bu sevgiyi farklı algılayınca sevinçten havalara uçar. Üstelik bu konuşmayı Nihal de duymuştur ve Gül’e anlatır. Bunun üzerine Cemal’le konuşmak isteyen Gül, Cemal’le buluşarak harabelere gider. Cemal’in Gül’e açılması, O’na aşık olduğunu söylemesi an meselesidir. Bu işi kolaylaştırmak için Niyazi ve Sıddık onlara bir oyun oynarlar. Bu oyun neticesinde Gül ve Cemal geceyi birlikte geçirmek zorunda kalırlar. Kaan ise Köyden arazi almaya karar verir. Köylüler Kaan’a tarlalarını satmak için sıraya girerler. Ancak Sultanana bu işi bozar ve hatırı sayılı bir araziyi Kaan’a verir. Kaan bu arazide organik tarım yapacaktır. Bu mesele en çok Gül’ün canını sıkar, çünkü Kaan köyde organik tarım yaparak iyice köye yerleşecektir.[17]
1010"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA27 Ağustos 2014 (2014-08-27)7.44 - 6.77 - 7.10[20]
Birlikte geçirdikleri gece sonrasında Gül ve Cemal’in ilişkisi iyice alevlenmiştir.Gül Güzel Köy’ün güzellikleri karşısında her geçen gün büyülenmektedir. Sultanana, Gül’e köye bir faydası dokunmadığını söyleyerek kızınca Gül ve Cemal köyün kalkınması için birlikte çalışmaya karar verirler. Bu konuyla ilgili köyde bir heyet kurup kültür cenneti olan Güzel Köy’ü kültür turizmine açıp tur getirmeye karar verirler. Köylü de turla gelenelere kendi ürettiği malları satarak kendi ekonomisini canlandıracaktır. Bu konuda Gül’e en büyük desteği Kaan verir. Kaan’ın İstanbul’da oldukça geniş bir çevresi vardır ve bu çevreden yararlanabileceklerdir. Gül her ne kadar Kaan’ı bu kurul da istemese de köyün ileri gelenleri Kaan’ın da olması konusunda ısrar ederler.Cemal, Gül’ün de kendisine karşı bir şeyler hissettiğinden artık emindir. Gül’e onu sevdiğini söyleyip açılacakken hiç beklenmedik bir şey olur. Muhtar Niyazi ve Kahveci Sıddık Kaan ve Gül arasında eskiden gelen bir ilişkinin varlığını anlamıştır.[19]
1111"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA3 Eylül 2014 (2014-09-03)5.61 - 4.59 - 5.57[22]
Gül ve Kaan arasında eskiye dayalı bir ilişki olup olmadığını anlamaya çalışan Niyazi ve Sıddık bu konuyu araştırmaya karar verirler. Bu arada da Cemal'in Gül'e "seni seviyorum" demesini engellemeye çalışmaktadırlar. Gül ise Cemal'le aralarındaki yakınlaşma neticesinde Cemal'i Kamuran'dan kıskanmaya başlar. Cemal bu kıskançlıkların farkına varır. Öte yandan Kaan köye iyice yerleşmekte. Köye yapılacak olan organik pazar için İstanbul'dan turlar ayarlamaktadır. Gül, Kaan'dan kaçtıkça Kaan Gül'ün peşini bırakmaz. Kamuran ise Hikmet'in yaptığı suyu içince bayılmıştır.Ayıldığında hastanelik olan Kamuran'ın ve Nihal'in aklına inanılmaz bir plan gelir. Bu plan neticesinde Cemal'le bağlarını güçlendirecek ve Konya'dan görücü gelmesini engelleyecektir. Sultanana ise iyice Niyazi'ye sarmış, düğün hazırlıklarını tam gaz sürdürmeye başlamıştır.[21]
1212"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA10 Eylül 2014 (2014-09-10)6.19 - 5.41 - 6.08[24]
Gül'ün hayatı Cemal'in Gül'e sevdiğini söylemesiyle değişmeye başlamıştır. Gül kendisine bile itiraf edemediği duygularını Cemal'le paylaşmış, nihayet aradığı mutluluğu bulmaya başlamıştır. Cemal de sevgisine karşılık bulduğu için oldukça mutludur. Gül ve Cemal birlikte birçok işi başarmakta ve köylülerden takdir toplamaktadır. Köyde organik pazarın açılışı yapılır. Sultanana, kendini Niyazi'nin eş durumununa iyice kaptırmış, Niyazi ile birlikte açılış kurdelesini keserken herkesin içerisinde Niyazi'ye oldukça zor anlar yaşatır. Öte yandan Kaan, Gül ve Cemal arasındaki yakınlaşmayı fark etmiş ve bu nedenden dolayı kendini Gül'e kanıtlamak için elinden geleni yapmaya başlamıştır. Her şeyden habersiz mutluluğun doruğundaki Gül, hem Cemal'den hem de Kaan'dan hiç beklenmedik bir sürpriz yaşayacaktır.[23]
1313"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA17 Eylül 2014 (2014-09-17)6.38 - 5.25 - 5.86[26]
Gül'ün Cemal'den aldığı evlenme teklifi kafasını karıştırır. Cemal'e göre seven iki insanın evlenmesi oldukça doğalken Gül henüz evlilik fikrine sıcak bakmamaktadır. Üstelik geçmişinde Kaan'la evlilik konusunda kötü bir tecrübe yaşamıştır. Gül bir türlü karar veremez. Cemal'le çok mutludur ancak evlilik konusunda kesin karar verememektedir. Öte yandan hafiye gibi çalışan Kamuran'ın, Kaan ve Gül'ün önceden birbirlerini tanıdıklarını ve bir ilişki yaşadıklarını öğrenmesi an meselesidir. Bu konuda Cristina'yı kullanır. Niyazi ise oldukça zor durumdadır. Sultanana Niyazi'ye sadece nişan yüzüğünü takmakla kalmaz hayatını kabusa çevirir.[25]
1414"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA24 Eylül 2014 (2014-09-24)5.83 - 4.75 - 5.56[28]
Gül aylardır kendisini aldattığını sandığı Kaan'ın aslında bir yanlış anlaşılma kurbanı olduğunu Cristina'dan öğrenir. Bu arada da Cemal'e henüz evliliğe hazır olmadığını söyler. Cemal aldığı cevaptan ötürü yıkılır ve Gül'e karşı tavır alır. Gül'ün Kaan'a yaptığı haksızlık yüzünden kafası karışmıştır. Gül, Cristina ile Kaan konusunu konuşurken Kamuran bu konuşmaya tanık olur. Gül ve Kaan Kamuran'a duyduklarını kimseye anlatmamasını rica etseler de Cemal'den dolayı oldukça mutsuz olan Kamuran, tanık olduğu bu konuşmayı kullanmaya karar verir ve ablası Nurten'le bir plan yapar. Öte yandan oğlu Cemal'in evlilik teklifine Gül'den olumsuz yanıt aldığını öğrenen Hüsnü, Niyazi ile birlikte bir plan içerisine girer. Hüsnü ve Niyazi'nin yaptıkları plan Cemal ve Gül için beklenmedik bir sürpriz olur.[27]
1515"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA1 Ekim 2014 (2014-10-01)6.35 - 5.51 - 5.69[30]
Gül ve Kaan'ın daha önceden ilişkisi olduğunu öğrenen Cemal kendisini aldatılmış hisseder. Neticede onca zamandır aynı köyün içerisinde birbirlerini tanımıyormuş gibi davranan Gül ve Kaan, Cemal'in gözünün içine baka baka yalan söylemişlerdir. Gül, Cemal'in kendisine olan tavrının Kaan'dan kaynaklandığını anlayınca Cemal'den özür dilemenin yollarını arar. Bir yandan da Kamuran'ın yaptıklarının hesabını sormaya çalışır. Ancak Kaan, Kamuran'a inanır ve Gül'e Kamuran'ın bu konuda masum olduğunu söyler. Gül ise bütün olanların Kamuran tarafından tezgahlandığını kanıtlamaya çalışır. Öte yandan Kaan Cemal'le yüzleşerek Gül ile olan ilişkisi hakkında konuşmak ister ancak beklenmedik olaylarla karşı karşıya gelir.[29]
1616"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA8 Ekim 2014 (2014-10-08)5.00 - 4.36 - 4.81[32]
Gül, Kaan'dan dolayı Cemal'le tartışmıştır. Üstelik Cemal'i suçlamıştır. Ancak Cemal'e haksızlık yaptığını anlayınca geri dönülmez bir yola girdiğini anlar ve ne yapacağını bilemez. Öte yandan Cemal ise Gül'ün kendisini hiç tanımadığını düşünmektedir. Üstelik Gül, Cemal'e karşı hırçınlaşmaya başlamıştır. Gül, Kamuran'ın kışkırtmasıyla ciddi anlamda bir kavgaya karışır. Buna tanık olan Cemal ise bu kez Gül'e karşı tavır alır. Gül ve Cemal gitgide uzaklaşmaya başlamıştır. Bu arada Kaan'ın yaralanması da Kaan ve Gül'ün yakınlaşmasına neden olur. Bu yakınlaşma Gül açısından arkadaşçadır ancak Kaan bunu yanlış anlar ve umutlanır.Cemal ise artık köyde duramayacağını anlar ve köyü terk etmeye karar verir. Bundan haberi olan Gül, Cemal'i durdurmak için harekete geçer.[31]
1717"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA15 Ekim 2014 (2014-10-15)5.87 - 4.84 - 4.94[34]
Cemal doğduğu toprakları, köyünü Gül için terk etmek üzere otobüse bindiğinde beklemediği bir sürprizle karşılaşır ve otobüsten inerek köye geri dönmek zorunda kalır. Ancak Cemal gitme fikrinden henüz vazgeçmemiş, ertelemiştir. Gül'ün bunca zaman Kaan'la geçmişteki ilişkisini gizlemesi Cemal'de derin yaralar bırakmıştır. Gül, Cemal'in köyü terk etmemesi için elinden geleni yapar. Gururunu ayaklar altına alarak adeta Cemal'e gitmemesi için yalvarır.Öte yandan Sultanana'nın Kaan ve Gül arasındaki ilişkiyi öğrenmesi de Gül açısından farklı bir durum yaratmıştır. Bu durumu Nihal kendi yöntemleriyle çözünce de ortalık daha da karışır. Nihal, Kaan'ın kendi nişanlısı olduğunu söyler. Sultanana ise bu duruma pek sevinir ve Nihal ile Kaan'ı evlendirme çabalarına girer.[33]
1818"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA22 Ekim 2014 (2014-10-22)5.85 - 4.69 - 5.58[36]
Cemal gitmeye kararlıdır. Babasının sözleri onu bu kararından döndürür ancak köyde herkes Cemal'in gittiğini düşünür. Gül ise Cemal'e gitmemesi için yaptığı çabalardan dolayı oldukça incinmiştir. Bundan dolayı da gurur yapar. Cemal geri döndüğünde Gül'ün aşkı yerine kırılmış gururunu bulur. Gül Cemal'den bunun acısını çıkartmaya çalışır. Bu durum en çok Kaan'ın işine yaramıştır. Gül ile arkadaş olarak tekrar yakınlaşmaya başlar. Öte yandan Cemal'in Gül'ü sevdiğini Cemal'in annesinden duyan Kamuran köyü terk etme kararı alır. Kazandığı paralarla ve küçük bir bohçayla köyü terk eden Kamuran'ın ilk macerası paralarını çaldırmak olur. Beş parasız kalan Kamuran ne yapacağını bilmez halde sokaklarda dolaşırken karşısına hiç beklemediği birisi çıkar.[35]
1919"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA29 Ekim 2014 (2014-10-29)7.60 - 5.79 - 6.55[38]
Cemal ve arkadaşları Kamuran'ı kurtarmak için Muğla'ya giderler. Ancak Gül tarafından takip edildiklerininden haberleri yoktur. Gül Cemal'in kendisini ektiğini düşünmektedir. Sonuna kadar Cemal'leri takip eder. Cemal'ler ise Kamuran'ı kurtarmak için bir plan yaparlar ve bu planın ortasına Gül yıldırım gibi düşer. Gül'ün gelişiyle ortalık karışır. Gül her şeyi yanlış anlayarak ortalığı birbirine katar.Gül'e göre Cemal, kendisini Gül'e affettirmek zorundadır. Cemal ise kendisinin bir suçu olmadığını anlatmaya çalışır. Ancak Kamuran meselesini de gizlemek istemektedir. O gece olanlar tüm köylüden gizlenecektir. Ancak Gül'ün o geceyle ilgili şüpheleri devam etmektedir. Ve bunu konuyu araştırmaya devam eder.[37]
2020"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA5 Kasım 2014 (2014-11-05)6.65 - 4.72 - 5.90[40]
Cemal, Gül'ün akşam yemeğine Kaan'ı ve kendisini aynı anda çağırdığını ve idare ettiğini öğrenince mekanı terk eder. Gül Cemal'in kendisini bırakıp gittiğini öğrenince Cemal'e ulaşmak için Cemal'in evine gider. Ancak ayakta duracak hali yoktur ve Hüsnü'nün kollarına yığılır. Cemal, Gül'ü evde görünce çok şaşırır. Hüsnü ve Dudu Gül'ü evden göndermemek ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Gül'e adeta bir prenses gibi davranırlar. Bu durum Gül'ün çok hoşuna gider. Ancak Hüsnü ve Dudu'nun Gül'ü evde tutmak için gösterdiği çabalar başlarına ummadık bir bela açar. Babasının Kamuran'ı Konya'ya gelin göndermesini istemeyen Nurten müthiş bir plan yapar. Kaan ve Kamuran'ın yakınlaşmasını sağlamak için Kamuran'ı Kaan'ın yanına gönderir. Kaan'dan da Kamuran'a yardımcı olması konusında ricada bulunur. Böylelikle Kaan ve Kamuran başbaşa vakit geçirerek birbirlerine yakınlaşacaktır. Ancak Kaan ve Kamuran'ın bu plandan haberi yoktur.[39]
2121"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciMerve Oflaz12 Kasım 2014 (2014-11-12)9.62 - 5.00 - 5.54[42]
Gül'ün yaptığı gafla Hüsnü, Kemal'i arka bahçede yakalar. Gül ne yaptığının farkına biraz geç varmıştır ve Kemal'in Hüsnü tarafından yakalanmasına neden olmuştur. Hüsnü bu kez Kemal'i affetmez ve eve kapatır. Yusuf agayı ve köy halkını çağırarak durumu anlatır ve ahali Kemal ve Hilal'in evlenmesine karar kılar. Ancak Hilal evlenmek istememektedir. Bu duruma neden olduğu için Gül kendini suçlu hisseder. Öte yandan Yusuf aga, oğlu Kemal'in Hüsnü'nün evinde bir odada kilitli kalmasına içerlemiş, Bünyamin'le birlikte Kemal'i Hüsnü'nün evinden kaçırıp düğünü engellemek için çabalamaktadır. Ancak Hüsnü bu düğün konusunda son derece kararlıdır. Gül ise Cemal'e kardeşinin evlenmek istemediğini anlatmaya çalışır. Ancak Hüsnü'nün kararlılığı konusunda Cemal ve Gül çaresiz kalır.[41]
2222"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciMerve Oflaz19 Kasım 2014 (2014-11-19)7.08 - 4.82 - 6.07[44]
Kına gecesini rezil eden Yusuf ve Bünyamin, Kemal'i kaçırma planında başarısızlığa uğramışlardır. Hüsnü'ye yakalanırlar. Hüsnü ve ahali Yusuf ve Bünyamin'e karşı çıkarak Hüsnü'nün evinden gönderirler. Ancak Yusuf ve Bünyamin Kemal'i bu evlilik konusundan caydırmak için planlar kurmaya devam ederler. Köyde hummalı bir şekilde düğün hazırlıkları sürmektedir. Herkes bu düğün için hazırlanmaya başlar. Bu düğüne en çok özenenlerden birisi de Kamuran'dır. Kaan ise bir atak yaparak Gül'e düğünde giymesi için bir elbise hediye eder. Gül bu elbiseyi giymesinin yanlış anlaşılmaya neden olacağını söylese de Kaan bu konuda ısrar eder. Kaan'ın Gül'e düğün için elbise aldığına tanık olan Celal ve Ayten ise Cemal ve Kamuran'a bu konudan bahsederler. Kamuran, Kaan ve Cemal, Gül'ün düğünde hangi elbiseyi giyeceğini merakla beklemeye başlar.[43]
2323"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciMerve Oflaz26 Kasım 2014 (2014-11-26)7.51 - 5.72 - 6.54[46]
Düğün gecesinde Hilal'in nikâh masasındaki cevabı ortalığı iyice karıştırır. Yusuf ve Hüsnü iyice birbirlerine düşman olmuşlardır. Üstelik Hilal'in bu tavrı Gül tarafından verilen akılla gerçekleştirdiği de öğrenilince tüm dikkatler Gül'e doğru çevrilir. Gül ise Hilal'e bu aklı, Cemal'den esinlenerek vermiştir. Düğün gecesi Kamuran'daki değişim Gül'ün Kamuran'ı kıskanmasına neden olmuştur. Kamuran o gece, sadece Gül'ün değil birçok kişinin dikkatini çekmeyi de başarmıştır. Bunlardan biri de Kaan'dır. Kaan Kamuran'ın aslında güzel bir kız olduğunu ve sıkı bir eğitimle çok daha iyi olabileceğini düşünmektedir. Gül Cemal'i Niyazi'nin evinde kalan Seval konusunda iyice sıkıştırmaya başlamıştır. Cemal'in Gül'e bir şey söylememesi Gül'ün daha da meraklanmasına neden olur. Üstelik Seval'in Kamuran'la ilişkisi olduğunu öğrenen Gül'ün merakı daha da artar ve bu konuyu araştırmaya karar verir.[45]
2424"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciMerve Oflaz3 Aralık 2014 (2014-12-03)6.72 - 4.72 - 6.38[48]
Kamuran’ın yalanı Gül ve Cemal'i daha da birbirine yaklaştırır.Gül, Kamuran'ın yalanına inanmamıştır ancak yine de köydeki kızın Cemal'le ilişkisini öğrenmek konusunda kararlıdır. Kamuran'ın yalanı beklenenin aksine Gül ve Cemal'i daha da birbirine yaklaştırır.Üstelik Gül, Seval'in gerçek kimliğini öğrenip, Cemal'in O'nu neden sakladığını anlayınca Cemal'e bir kez daha aşık olur. Sultanana köyde iyice birbirine giren Onbaşılar ve Öküzcüler ailelerini barıştırmak için bir plan yapar. Hüsnü ve Yusuf bu plana karşı çıksa da Sultanana'nın kurnazlığı karşısında iki aile mecburen barışmak zorunda kalır. Bu barışta tabii ki komik durumlar vardır. Bünyamin sanayiden çıkardığı yepyeni görünümlü 'ateş parçası' ile köyde büyük bir sükse yapar. Nurten arabanın bu yeni halini hiç beğenmezken Nihal ise hayran olur. Bünyamin ve Nihal yeni görünümlü araçla gezmeye çıkınca başlarına hiç beklenmedik bir olay gelir. Üstelik Nurten Bünyamin’den huylanıp adeta iz sürmeye başlamıştır.[47]
2525"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciMerve Oflaz10 Aralık 2014 (2014-12-10)6.99 - 4.24 - 5.66[50]
Gül ve Cemal birbirlerine iyice yakınlaşmışlardır. Hatta Gül'ün Cemal ile evlilik konusundaki düşünceleri bile değişmiştir. Cemal'e kendi elleriyle yemekler yapmakta, evlilik konusuna iyice yaklaşmaktadır. Gül'ün bu halleri Cemal'in de hoşuna gitmektedir. Ancak Gazeteci Oya'nın Güzel köyle ilgili yaptığı haber, köye bomba gibi düşünce Gül ve Cemal'in evlilik planları bir anda gölgelenir. Çünkü Oya, arkadaşı olan Kaan'a iyilik yapmak amacıyla gazeteye Kaan ve Gül'ün aşkıyla ilgili bir haber yapmıştır. Bunu öğrenen köy halkı Gül'e karşı tavır yapar. Öte yandan gazete haberi neticesinde Cemal'leri arayan adamlar, Cemal'lerin peşine düşer ve Güzel Köy’e gelirler. Seval'i almak isteyen adamlar. Karşılarında Gül'ü bulunca Seval yerine Gül'ü kaçırırlar.[49]
2626"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA17 Aralık 2014 (2014-12-17)5.96 - 6.91 - 6.13[52]
Gül ve Nihal'i kaçıran adamlar Seval'i geri istemektedirler. Cemal ve diğerleri Seval'i vermek yerine bir plan yaparlar ve Seval yerine Seval kılığına giren Sıddık'ı adamlara vermeye kalkarlar. Ancak adamlar bunu anlar ve Sıddık'la Nihal'i tekrar kaçırırlar. Üstelik para çantası da boştur. Seval bu durumdan rahatsız olur ve adamlarla irtibata geçer. Öte yandan Kaan'ın Gül'ün eski nişanlısı olduğunu öğrenen Sultanana Kaan'a Gül'ü üzdüğü için hesap sorar. Ancak Kaan Gül'ün kendisini yanlış anladığını anlatır. Cemal'in ailesi de Gül'ün Kaan'ın eski nişanlısı olduğunu öğrenince Gül'e karşı tavır alırlar. Gül'ün Cemal'e olan ilgisinin geçici bir heves olduğuna inandırır. Bunun üzerine Sultanana Kaan ve Gül'ü barıştırmak için farklı yollara başvurur.[51]
2727"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA24 Aralık 2014 (2014-12-24)6.00 - 3.95 - 5.39[54]
Sultanana bir taşla iki kuş vurmayı planlamıştır. Öncelikle Hüsnü ve Yusuf arasındaki yıllardır süregelen husumeti bitirip onları barıştıracaktır. Sonrasında da Gül ve Kaan'ı tekrar bir araya getirecektir. Cemal'i Gül'den uzaklaştırmak için Hüsnü ve Yusuf'u kullanır. Sultanana, Hüsnü ve Yusuf'u Cemal ve Kamuran'ın evlendirilmesi konusunda ısrar eder. Üstelik bu evlilik gerçekleşirse Hüsnü'ye Yusuf'un tarlalarının yarısını Yusuf'a da Hüsnü'nün hayvanlarının yarısını verecektir. Ancak bu konuyu kimseye söylememelerini ister. Hüsnü ve Yusuf ise sevinçlerinden bu sırrı saklayamazlar. Bu sırrı öğrenen Gül ve Cemal de hemen harekete geçer. Cemal'in Hüsnü ve Yusuf'un oyununu bozacak müthiş bir planı vardır.[53]
2828"Yılbaşı Özel"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciSibel Can31 Aralık 2014 (2014-12-31)6.34 - 3.35 - 4.70[56]
Güzelköy'de yılbaşı balosu hazırlıkları son hız devam etmektedir. Herkesin yeni yıldan beklentisi vardır. Gül ve Cemal yeni yılın ilk günlerinde herkesten gizli nikâh kıyıp evlenmek için harekete geçerler. Ancak aksilikler peşlerini bırakmaz. Acele ederken Gül ayağını incitir ve nüfus cüzdanını bulamaz. Tekrar nüfus cüzdanı çıkarmak için resmî tatilin geçmesini bekleyeceklerdir. Köyde yılbaşı balosu yapılıyor. Güzelköy'de ilk kez bir yılbaşı balosu düzenlenecektir. Herkes bunun heyecanını yaşarken Güzelköy'e bir bomba düşer. Sibel Can bir konser için geldiği Muğla'da konserin iptal olduğunu öğrenir ve yılbaşı konserini Güzel Köy'de vermeye karar verir. Bunu duyan Hüsnü ve Yusuf da Kamuran ve Cemal için harekete geçer.[55]
2929"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA7 Ocak 2015 (2015-01-07)7.14 - 4.62 - 6.31[58]
Güzelköy'de yeni yılın ilk günü... Gül yılbaşı balosunda ayağını zorladığı için zorlanmaktadır. Kaan, Gül'ün doktora gitmesinin gerekli olduğunu söyler. Gül, iyi olduğunu ve Cemal'in kendisini iyleştirdiğini söyler ancak dayanamaz duruma gelince Cemal onu hastaneye götürmek zorunda kalır. Öte yandan ateş parçasını çekilişte Niyazi'ye kaptırdığı için Bünyamin’in psikolojisi bozulmuştur ve doktora gitmek ister.Bünyamin'i doktora götürme işi Kaan'a düşünce, Kaan ve Gül hastanede karşı karşıya gelir. Kamuran oyun peşinde!Hüsnü ve Yusuf'un Kamuran ile Cemal'i evlendirme planları sürerken, Kamuran'ın aklına bir oyun gelir. Kamuran bu oyun sayesinde Cemal'i köşeye sıkıştıracaktır. Cemal ise başına geleceklerden habersiz Gül ile evlenme planları yapmaktadır.[57]
3030"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA14 Ocak 2015 (2015-01-14)6.38 - 4.03 - 5.35[60]
Kamuran'ın Cemal'den hamile olduğunu söylemesi ortalığı karıştırır. Bu olayı herkesten saklamaya karar verirler. Ancak Kamuran dayanamaz ve sonuçta bütün köy Kamuran'ın Cemal'den hamile olduğunu öğrenir. Tabii ki bu durumda da Cemal'in bir an önce Kamuran'la evlenmesi gerekmektedir. Başından beri Kamuran'ın hamilelik olayının kurmaca olduğunu bilen Cemal buna kimseyi inandıramaz. Ailelere ve köye karşı mecburen Kamuran'la evleneceğini söyleyerek zaman kazanmaya çalışır. Gül'le anlaşarak ayrıldıklarını söylerler. Bu ayrılık haberi başta Kamuran ve Kaan olmak üzere birçok kişiyi mutlu eder. Kaan tekrar Gül'ün kalbini kazanmanın yollarını aramaktadır. Ancak Cemal ve Gül'ün planları bambaşkadır.[59]
3131"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA21 Ocak 2015 (2015-01-21)7.12 - 5.17 - 6.16[62]
Cemal ve Gül herkesten gizli evlenmek için tarih almışlardır. Ancak Yusuf ve Hüsnü de Kamuran ve Cemal için nikâh tarihi alma çabasına girer. Kamuran'ın hamile raporu nedeniyle nikâh tarihinin öne alınması Gül ve Cemal'in bütün planlarını altüst eder. Bu nikâhı engellemek için Kamuran'ın hamile olmadığını kanıtlamaları gerekecektir. Cemal bunun için bir plan yapar ancak Kamuran'ın inadı yüzünden geç kalır. Cemal ve Kamuran'ın nikâh tarihi gelmiş çatmış ve Cemal'in nikâh masasına gitmekten başka çaresi kalmamıştır. Nikâhtan bir gece önce yapılan bekarlığa veda partisi Cemal'in kurtuluşu için son şanstır.[61]
3232"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA28 Ocak 2015 (2015-01-28)7.50 - 4.29 - 5.90[64]
Cemal'in nikâhtan kaçma planı Kaan'ın vurulmasıyla suya düşer. Cemal Kaan'a yardım etmek amacıyla tekrar kamp alanına döner ve Kaan'ı hastaneye götürür. Kaan 'ın vurulduğunu ve Cemal'in kaçamadığını öğrenen Gül de soluğu hastanede alır. Cemal, nikâhtan kaçamamıştır. Ancak polis, Kaan'ın vurulma eyleminden dolayı Cemal'i ve kamp alanındaki herkesi gözaltına alınca Cemal nikâhtan kurtulacağını sanarak rahatlar. Cemal'in gözaltına alındığını öğrenen Kamuran ortalığı ayağa kaldırır. Yusuf ve Hüsnü'yü de devreye sokarak Cemal'i gözaltından kurtarmak için elinden geleni yapar ve bunda da başarılı olur. Cemal mecburen nikâh salonuna gider. Amacı Kamuran'a hayır demektir. Ancak nikâh salonunda kimsenin beklemediği bir olay olur.[63]
3333"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA4 Şubat 2015 (2015-02-04)7.32 - 5.27 - 5.87[66]
Kamuran'ın nikâhta"hayır" demesi herkesin üzerinde bir şok etkisi yapatır. Kimse Kamuran'ın Cemal'e neden hayır dediğini anlamaz. Kamuran'ın nikâhta hayır demesinin nedeninin Gül olduğunu sadece Cemal, Niyazi, Gül ve Kamuran bilmektedir. Herkes bu konuda bir fikir yürütür ve sonunda Kamuran'ın başka birisini sevdiği konusunda hemfikir olurlar. Üstelik bu kişinin Kaan olacağı konusunda da fikir birliğine varırlar. Kaan Kamuran için oldukça iyi bir kısmet olduğundan herkes tarafından destek görür. Kamuran'ın nikâhta "hayır" demesi Gül ve Cemal'e zaman kazandırmıştır. Kendi nikâhları için hazırlıklara hız veren Cemal ve Gül'ün hesap etmedikleri bir şey vardır. Sultanana ve Kaan Gül ve Cemal'in hala görüştüğünü düşünmektedir. Ve bunu ispat etmek için de Kaan, Gül ve Cemal'in peşine takılır. Cemal ve Gül ise her şeyden habersiz aşklarını yaşamaya devam etmektedir. Kendilerini bekleyen tehlikenin farkında değillerdir[65]
3434"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA11 Şubat 2015 (2015-02-11)6.84 - 5.00 - 5.79[68]
Cemal'in Gül'le ilişkisinin devam ettiği şüphesi Sultanana ve Kaan'da yoğun bir şekilde devam etmektedir. Kaan bunun için her şeyi göze alır ve Kamuran'la işbirliği yaparak Gül ve Cemal'i takip etmeye karar verir. Kamuran başta bunu kabul etmek istemez ancak Kaan'ın yalvarmaları neticesinde kabul eder. Kaan'ın Kamuran'a yalvarmalarını duyan Dudu bu yalvarmaları aşk yalvarmaları olarak algılayınca, köydekilere farklı aktarır ve Kaan ile Kamuran arasında bir ilişki olduğu şüphesi kesinlik kazanır. Kaan bütün bunlarla uğraşırken beklenmedik bir sürprizle karşılaşacağından habersiz Gül ve Cemal'i takip etmeye devam eder.[67]
3535"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciMeltem Ören18 Şubat 2015 (2015-02-18)6.99 - 5.13 - 5.83[70]

Cemal ve Gül ilişkilerini gizleme konusunda iyice kapana kısılmışlardır. Nikâh günü iyice yaklaşmıştır. Bir yandan Sultanana Gül'ü sıkıştırmaktadır. Bir yandan da Hüsnü ve Dudu, Cemal'i sıkıştırmaktadır. Bunlarla uğraşan Cemal ve Gül nikâh gününe kadar ilişkilerini gizlemek için ellerinden geleni yaparlar. Öte yandan Sultanana'ya gelen esrarengiz mektup herkesin ilgisini çekmiştir. Bu mektup Sultanana'nın psikolojisi bozulmuştur. Nihal, Gül ve Sude Sultanana'nın bu durumuna oldukça üzülmektedirler.

Kamuran ve Kaan'ında ilişki içerisinde olduğunu düşünen köy halkı, Kaan'ın İstanbul'dan gelen ablasını da Kamuran'ı görmek için geldiğini düşünürler. Oysa Kaan'ın ablası Banu, kardeşini düştüğü durumdan kurtarmak için gelmiştir. Ancak bunu yanlış anlayan Kamuran ve ailesi Banu'ya aşırı ilgi gösterir. Bu ilgi Banu'nun başına işler açacaktır.[69]
3636"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciMeltem Ören25 Şubat 2015 (2015-02-25)6.91 - 4.55 - 5.26[72]
Kaan’ın çabası boşa gidiyor! Gül ve Cemal’in nikâhı tüm köyü karıştırıyor. Cemal ve Gül'ün gizlice nikâh kıyacağını öğrenen Kaan ortalığı ayağa kaldırır ve Sultanana başta olmak üzere herkesi haberdar eder. Herkes bu nikâha engel olmak için nikâh dairesine doğru yol alır. Niyazi'nin yanında Sultanana olduğu için Cemal'e haber vermek için çeşitli yollar dener ancak bir türlü başarılı olamaz. Gül ve Cemal'in nikâhını engellemek için arabayla hız yapan Kaan ve Hüsnü'nün başı polislerle derde girer. Ancak Hüsnü, Yusuf'un aklına uyup polisten kaçınca polisler Hüsnü'lerin peşine düşer, en nihayetinde de nikâh salonunun önünde yakalanırlar. Öte yandan Gül ve Cemal binbir güçlük ve aksilik sonucunda hayalini kurdukları nikâhı hayalini kurdukları yerde başarırlar, sonunda evlenirler. Üstelik bundan çok az kişinin haberi olur.[71]
3737"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciMeltem Ören4 Mart 2015 (2015-03-04)6.06 - 4.30 - 5.12[74]
Cemal'in annesinin hastalığı Cemal ve Gül'ün planlarını altüst eder. Cemal evin inşaatını yarım bırakmak zorunda kalır. Bunu öğrenen Cemal'in arkadaşları Cemal'in evi bitirmesi için el birliğiyle Cemal'e yardım etme kararı alırlar. Köyde Cemal ve Gül'ün evlendiğini bilenlerin sayısı gittikçe artmakta, çember iyice daralmaya başlamıştır. Gül'ün ablası Nihal de Gül ve Cemal'in evlendiğini öğrenir. Üstelik Niyazi'nin de bu evliliği bildiğini öğrenince Niyazi'yle arasındaki ilişkiyi tekrar gözden geçirmeye karar verir. Kaan ise Gül ve Cemal'in gizlice evlendiklerine dair şüpheleri gün geçtikçe artmaktadır. Ablasının gördüklerini anlatması Kaan'ın şüphesini daha da arttırır. Ve bunu kanıtlamaya çalışmak için tüm fırsatları değerlendirir.[73]
3838"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciMeltem Ören11 Mart 2015 (2015-03-11)6.87 - 4.63 - 5.77[76]
Kaan, Cemal ve Gül'ün kendilerine yaptıkları ahşap evi görmüştür. Kaan bu ahşap evi Sultanana ve Hüsnü'ye söyler ve onları ahşap evin yerine götürür. Hüsnü, Sultanana ve Kaan evin yerine geldiklerinde büyük bir sürprizle karşılaşırlar. Gül ve Cemal evi taşımışlardır. Nihal'in Niyazi'ye kızıp köyden İstanbul'a dönme kararı Gül'ü altüst eder. Nihal ve Niyazi'yi barıştırmak için Cemal'le birlikte plan yapar. Onları bir yemekte bir araya getirmeye çalışır. Ancak bu kez Niyazi'de alttan almaz ve ipler iyice kopar. Öte yandan Kaan ve ablası Yusuf'un daveti üzerine akşam yemeğine giderler. Kamuran ve ailesi Kaan'ın kendisini isteyeceklerini düşünüp hazırlık yaparlar ancak yemekte beklenmedik olaylar meydana gelir.[75]
3939"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciArif Erkin18 Mart 2015 (2015-03-18)6.83 - 4.24 - 5.41[78]
Cemal ve Gül evliliklerini herkesten saklamaya devam etmektedirler. Ancak Cemal'in babası Hüsnü, Cemal ve Gül'ün arasındaki ilişkinin devam ettiğine dair şüphelenince konuyu Dudu'ya açar. Dudu ve Hüsnü, Cemal ve Gül'e haksızlık ettikleri konusunda hemfikir olurlar. Buna tanık olan Hilal durumu abisi Cemal'e açınca Cemal de babasına her şeyi itiraf eder, gizlice evlendiklerini söyler. Bunu duyan Hüsnü soluğu Sultanana'da alır. Hüsnü rahattır, muhtar olacağına emin olduğundan Sultanana'nın tehditlerine boyun eğmez. Sultanana haberi alınca Gül'ü evden kovar. Öte yandan Kamuran, Kaan tarafından istendiğini zannettiği gece olanlar yüzünden intikam planları yapar. Ve Kemal'i zor durumda bırakır. Kendi ördeğinin kesildiğini anlayan Sude ise Yusuf'ların evine gelerek olay çıkarır. Sultanana'nın bu olaydan dolayı kendilerinden tarlaları alacağını düşünen Yusuf ve Ailesi hiç beklemedikleri bir olayla karşılaşırlar.[77]
4040"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciArif Erkin25 Mart 2015 (2015-03-25)5.85 - 3.49 - 4.73[80]
Cemal ve Gül evliliklerini herkesten saklamaya devam etmektedirler. Ancak Cemal'in babası Hüsnü, Cemal ve Gül'ün arasındaki ilişkinin devam ettiğine dair şüphelenince konuyu Dudu'ya açar. Dudu ve Hüsnü, Cemal ve Gül'e haksızlık ettikleri konusunda hem fikir olurlar. Buna tanık olan Hilal durumu abisi Cemal'e açınca Cemal de babasına her şeyi itiraf eder, gizlice evlendiklerini söyler. Bunu duyan Hüsnü soluğu Sultanana'da alır. Hüsnü rahattır, muhtar olacağına emin olduğundan Sultanana'nın tehditlerine boyun eğmez. Sultanana haberi alınca Gül'ü evden kovar. Öte yandan Kamuran, Kaan tarafından istendiğini zannettiği gece olanlar yüzünden intikam planları yapar. Ve Kemal'i zor durumda bırakır. Kendi ördeğinin kesildiğini anlayan Sude ise Yusuf'ların evine gelerek olay çıkarır. Sultanana'nın bu olaydan dolayı kendilerinden tarlaları alacağını düşünen Yusuf ve Ailesi hiç beklemedikleri bir olayla karşılaşırlar.[79]
4141"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciArif Erkin1 Nisan 2015 (2015-04-01)6.48 - 4.24 - 4.85[82]
Kamuran Kaan’la evleneceği için karalar bağlıyor! Nurten ve Bünyamin bebek bekliyor. Kaan'ın Kamuran'ı istemesi ve Yusuf'un da hemen vermesi Kamuran'da şok etkisi yapmıştır. Tüm aile Kamuran adına sevinirken Kamuran karalar bağlamış Kaan'la evleneceği için üzülmektedir. Öte yandan Kaan'ın ablası Banu da Kaan'a Kamuran konusunda kızmaktadır. Kaan ise Kamuran'la evlenerek Gül'e neler kaçırdığını göstermek niyetindedir. Yusuf'ların evinde her şey güllük gülistanlıktır. Kamuran nihayet evlenecektir. Nurten hamiledir, Yusuf tarlaların yanı sıra hayvanlara da sahip olmuştur. Buna karşın Hüsnü'nün evinde ise her şey ters gitmektedir. Dudu'nun hastalığı ve Hüsnü'nün elinden hayvanların alınması, nazara yorulmaktadır. Öte yandan Nihal ve Niyazi'nin birbirlerini severken yanlış bir anlaşılma neticesinde hala küs olması, Cemal ve Gül'ü rahatsız eder. Ve onları barıştırmaya karar verirler. Bunun için de Cemal'in ilginç bir planı vardır.[81]
4242"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciArif Erkin8 Nisan 2015 (2015-04-08)5.69 - 3.59 - 4.16[84]
Niyazi ve Nihal barışınca Niyazi, Ankara'ya milletvekili adayı olarak gitmeken vazgeçer. Tekrar köyde muhtar olarak görevine devam edecektir. Niyazi'nin bu kararı Cemal'in ailesini oldukça zor duruma sokar. Çünkü Hüsnü muhtar olduğunu sanıp, Sultanana'ya iyice kafa tutmuştur. Gül ve Cemal, Cemal'in ailesini bu durumdan kurtarmak için Sultanana'yla bir kez daha konuşmaya karar verirler. Ancak Sultanana inadına devam eder, geri adım atmaz. Bu durumda Gül ve Cemal'i zor günler beklemektedir. Öte yandan Kamuran ve Kaan iyice evlilik havasına girmişlerdir. Kamuran ve Kaan, Gül'ü sinir etmek için ellerinden geleni yaparlar. Kamuran bir yandan da Gül ve Cemal'in yaşadığını evi merak edip gizlice eve bakmaya gidince olanlar olur. Kamuran evde Gül'ün kafasını karıştıracak bir delil bırakmıştır ve Gül o delili bulur.[83]
4343"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciArif Erkin15 Nisan 2015 (2015-04-15)5.05 - 3.55 - 4.41[86]
Gül, Kamuran'ın küpesini kendi yatak odasında bulunca oldukça sinirlenir. İşin aslını öğrenmeye çalışır. Cemal'in bu konuda suçsuz olduğuna düşünmektedir ancak Kamuran'ın küpesinin kendi yatak odasında ne işi olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Bu olayı birkaç kişiyle paylaşınca kafası iyice karışır. En sonunda küpenin neden kendi yatak odasında olduğunu Kamuran'a sorar. Kamuran da eline geçen fırsatı değerlendirir ve Gül'ü kıskandırmak için Cemal'e iftira atar. Kamuran sonunun nereye varacağını düşünmeden Gül'e, Cemal'le birlikte olduğunu söyler. Bunun bir iftira olduğunu farkına varan Gül, Kamuran'dan intikam almak için Kamuran'ın hiç ummadığı bir şey yapar. Gidip bunu Kaan'a söyler. Kaan ise bunu kendisine yediremez ve bu olayı Kamuran'ın ailesinin önünde açıklar.[85]
4444"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciArif Erkin22 Nisan 2015 (2015-04-22)4.71 - 3.44 - 4.05[88]
Kaan’ın planları suya düşüyor. Cemal ve Kaan kavga ediyor. Gül'ün yaptığı plan sonucunda Kaan, Kamuran'la evlenmekten vazgeçtiğini açıklar. Kaan, Gül ve Cemal'in aralarının açıldığını ve ayrılmak üzere olduklarını düşünmektedir. Amacı Kamuran'la sözü atarak tekrar Gül'le barışmaktır. Bununla ilgili Gül'le tekrar yakınlaşmak için ona küçük sürprizler hazırlar. Gül ise bu küçük sürprizleri Cemal'in yaptığını düşünür. Ancak sonuçta bunları yapanın Kaan olduğu anlaşılınca Cemal olaya el atar ve Kaan'la kavga eder. Bu kavga neticesinde Kamuran'ın küpe olayının tamamen bir yanlış anlaşılma olduğu öğrenilir ve Kaan yaptığı hatayı düzeltmek için tekrar Kamuran'la sözlenecektir. Ancak Kaan ve Kamuran barışma aşamasında gizli bir anlaşma yaparlar. Ve bu anlaşma Gül ve Cemal'i zor durumda bırakacaktır.[87]
4545"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA29 Nisan 2015 (2015-04-29)4.48 - 2.98 - 3.47[90]
Sultanana’nın geçmişindeki sır ortaya çıkacak mı? Kaan ve Kamuran, Gül ve Cemal’i rahat bırakmıyor. Kaan ve Kamuran yaptıkları anlaşma üzerine Gül ve Cemal'i huzursuz etmek için harekete geçerler. Gül ve Cemal'in evlerinin bulunduğu ormanda yürüyüş yaparak kendilerini zorla evlerine davet ettirip Cemal'in sürprizini bozarlar. Öte yandan Cemal işletmeye açacakları yerin planlarını hazırlarken Yusuf ve Bünyamin de belediyeye baş vurup aynı yere talip olduklarını söylerler. Ancak bundan Cemal ve Gül'ün haberi yoktur. Sultanana'nın ilk aşkı Firat ise ortadan kaybolurken Sultanana ile ilgili gerçekleri anlatan bir mektup bırakmıştır. Bu mektup Gül ve ablasının kafasını karıştırır ve Nihal, gerçeği öğrenmek üzere araştırmaya karar verir.[89]
4646"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA6 Mayıs 2015 (2015-05-06)4.74 - 3.22 - 3.79[92]
Gül ve Kaan ihaleyi kaybediyor.Gül, Cemal ve Hüsnü belediyenin açtığı ihaleye girerler. İhalede rakiplerinin Yusuf ve Bünyamin olduğunu öğrenince Gül inat ederek ihaleyi almak için arabasını satmaya karar verir. Ancak Kaan'ın yapacağı bir sürprizle ihaleyi Yusuf'lar karşısında kaybederler.Kamuran ve Dudu derede kayboluyor!Öte yandan kadınların eski günlerdeki gibi derede çamaşır yıkaması ise tam bir maceraya dönüşür. Kamuran ve Dudu derede kaybolur. Kamuran'dan umudu kesen aile perişan olur.Sultanana’nın Gül ve Kaan’a kızgınlığı geçiyor.Sultanana Yusuf'ların ihaleyi aldığını duyunca oldukça sinirlenir. Gül ve Cemal'le iyice arayı yumuşatan Sultanana, onların küçük sevimli ahşap evine misafir olmayı kabul eder. Ancak kötü bir sürpriz onları beklemektedir.[91]
4747"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA13 Mayıs 2015 (2015-05-13)4.79 - 2.98 - 4.18[94]
Cemal ve Gül evlerinin yerinde olmadığını görünce şaşırmışlardır. Cemal, küçük bir araştırma sonucunda evlerinin Kaan'ın şikayetiyle ormandan çekildiğini öğrenir. Kaan'a bunun hesabını sormaya giden Cemal kendini tutamaz ve Kaan'la kavga eder. Bütün köy bu şikayetten dolayı Kaan'a tavır almıştır. Bu olayı öğrenen Sultanana ise Kaan'a bunun hesabını sormaya hazırlanır. Öte yandan Nihal'den haber alamayan Niyazi iyice meraklanmaya başlamıştır. Ancak aramayı kendine yediremez ve beklemeye devam eder. Kendini babalığa iyice hazırlayan Bünyamin, hastaneye gittiğinde büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Nurten hamile değildir. Hamile olan kayınvalidesi Esma'dır. Köyde bir hamile daha vardır. Bu hamilelik herkes için sürpriz olur.[93]
4848"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA20 Mayıs 2015 (2015-05-20)4.59 - 3.04 - 3.85[96]
Nihal yaptırdığı DNA testinin sonuçlarından dolayı perişan bir haldedir. Gül ve Cemal Nihal'i teselli ederler. Bu konuyu kapatmasını isterler ancak Nihal kendisinin evlatlık olduğunu düşünerek araştırmaya devam etmeye karar verir. Bu konuda da Niyazi'den yardım ister. Hüsnü ve Yusuf baba olacakları haberini aldıktan sonra köyde lokma yapıp dağıtmaya karar verirler. Ancak bu iki ailenin lokma yapma işi bir yarışmaya dönüşür. Bu yarışta Gül'ün müthiş bir önerisi vardır. Meydanda pankek yapacaktır. Dudu, Gül'ün bu fikrine karşı çıksa da Gül kafasına koyduğunu yapar.[95]
4949"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA27 Mayıs 2015 (2015-05-27)4.19 - 2.56 - 3.40[98]
Cemal geçmişinde yaptığı bir hatadan dolayı oldukça zor bir duruma düşmüştür. Köye çocuğuyla gelen kadın Cemal'in askere gitmeden önce tanıdığı bir kadındır. Kadın ısrarla çocuğun Cemal'in çocuğu olduğunu iddia etmektedir. Cemal, Niyazi ve diğer arkadaşlarıyla beraber gerçeği öğrenene kadar kadın ve çocuğu Gül'den saklamaya karar verir. Yusuf ve Hüsnü arasındaki rekabet sahile kafe açma konusunda da devam eder. Yusuf, Gül'ün pankek tarifini almaları için Esma ve Nurten'i Dudu'ya gönderir. Ancak Gül tarifi vermemek için direnir. Öte yandan Sultanana'nın Gül ve Cemal'den habersiz evlerinin etrafını yaptırması herkes için büyük bir sürpriz olmuştur. Her şeyden habersiz olan Sultanana bir eğlence düzenler. Ancak bu eğlencenin beklenmedik konukları vardır.[97]
5050"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA3 Haziran 2015 (2015-06-03)3.97 - 2.27 - 3.25[100]
Gül ve Cemal'in evine kadar gelen Nina ve çocuğu, Niyazi usta bir manevrayla oradan uzaklaştırmayı başarır. Cemal'i kurtarmak için çocuğun kendisine ait olduğunu söyler. Ancak Sultanana'nın vereceği tepkiyi hiç düşünmemiştir. Sultanana küplere biner. Bir biçimde Niyazi Sultanana'yı ikna eder ancak Gül'ün kafası karışmıştır. Kaan ise bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır. Çocuğun Cemal'e ait olduğunu Gül'e ispatlamak için elinden geleni yapacaktır. Öte yandan Yusuf, Hüsnü'nün sahildeki kafesini hemen açacağını öğrenince hemen kolları sıvar ve gece, tüm aile çalışarak kendi kafelerinin açılışını aynı güne yetiştirir. Açılışa bütün köy davetlidir. Gül ve Cemal, kafelerini açılış için hazırlamaya gittiklerinde Yusuf'ların onlara oynadığı oyunlardan habersizdir ve büyük bir sürprizle karşılaşırlar.[99]
5151"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA10 Haziran 2015 (2015-06-10)4.61 - 3.48 - 3.98[102]
Gül, çocuğun babasının Cemal olduğunu öğrenince büyük bir yıkım yaşar. Cemal ise kimseyi dinlemeden, Gül'e bu çocuk meselesiyle ilgili düşüncelerini anlatır. Kaan'dan şüphelendiğini söyler. Gül ve Cemal bu olayın üzerine giderek Kaan'ı köşeye sıkıştırmanın yollarını ararlar. Kamuran ise Kaan'la kesin olarak evlenmeye karar vermiş, bu kararını Kaan'a açıklar. Kaan'ın kafasında hala Gül vardır ve bu düşünce tehlikeli bir tutkuya dönüşmüştür. Sahildeki kafe savaşları giderek artmaktadır. Bünyamin yaptığı reklam kampanyasıyla sahildeki kafeyi doldurur. Gül ve Cemal ise büyük bir yeniliye uğramışlardır.[101]
5252"-"Mustafa Şevki DoğanBaykut Badem & Filiz EkinciTBA17 Haziran 2015 (2015-06-17)4.31 - 2.75 - 3.76[104]
Gül ve Cemal sonsuz aşka yelken açıyor. Rus kadın ve çocuğunun, Kaan’ın komplosu olduğu anlaşılınca Kaan için köydeki günler sona erer.Bu hatadan dönüş yoktur. Zor durumdaki bu kadına ve çocuğuna bundan sonra Güzel Köylüler bakacaktır.Kamuran, yaptığı bir hata sonucu Kaan’ı da elinden kaçırır.Bunun üzerinde Yusuf, küplere biner. Üstelik Sultanana son olaylardan sonra tüm mallarını Hüsnü ve Cemal’e bırakmıştır.Yusuf’un tek güvencesi olan Kaan da artık Kamuran’ı terk etmiştir. Bunun üzerine çaresiz kalan Yusuf Kamuran’ı Konya’ya gelin verir. Köyde bir yıldır her türlü olayın içinde olan Kaan sessiz sedasız köyü terk eder.Hem Kamuran, hem de Kaan’dan kurtulan Gül ve Cemal, hak ettikleri gibi sonsuz aşka yelken açarlar.[103]

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "25 Haziran 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 25 Haziran 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  2. ^ "25 Haziran 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 25 Haziran 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  3. ^ "2 Temmuz 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 2 Temmuz 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  4. ^ "2 Temmuz 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 2 Temmuz 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  5. ^ "9 Temmuz 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 9 Temmuz 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  6. ^ "9 Temmuz 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 9 Temmuz 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  7. ^ "16 Temmuz 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 16 Temmuz 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  8. ^ "16 Temmuz 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 16 Temmuz 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  9. ^ "23 Temmuz 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 23 Temmuz 2014. 27 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  10. ^ "23 Temmuz 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 23 Temmuz 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  11. ^ "30 Temmuz 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 30 Temmuz 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  12. ^ "30 Temmuz 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 30 Temmuz 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  13. ^ "6 Ağustos 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 6 Ağustos 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  14. ^ "6 Ağustos 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 6 Ağustos 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  15. ^ "13 Ağustos 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 13 Ağustos 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  16. ^ "13 Ağustos 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 13 Ağustos 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  17. ^ "20 Ağustos 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 20 Ağustos 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  18. ^ "20 Ağustos 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 20 Ağustos 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  19. ^ "27 Ağustos 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 27 Ağustos 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  20. ^ "27 Ağustos 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 27 Ağustos 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  21. ^ "3 Eylül 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 3 Eylül 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  22. ^ "3 Eylül 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 3 Eylül 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  23. ^ "10 Eylül 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 10 Eylül 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  24. ^ "10 Eylül 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 10 Eylül 2014. 26 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  25. ^ "17 Eylül 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 17 Eylül 2014. 19 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  26. ^ "17 Eylül 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 17 Eylül 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  27. ^ "24 Eylül 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 24 Eylül 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  28. ^ "24 Eylül 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 24 Eylül 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  29. ^ "1 Ekim 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 1 Ekim 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  30. ^ "1 Ekim 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 1 Ekim 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  31. ^ "8 Ekim 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 8 Ekim 2014. 7 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  32. ^ "8 Ekim 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 8 Ekim 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  33. ^ "15 Ekim 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 15 Ekim 2014. 3 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  34. ^ "15 Ekim 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 15 Ekim 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  35. ^ "22 Ekim 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 22 Ekim 2014. 26 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  36. ^ "22 Ekim 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 22 Ekim 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2015. 
  37. ^ "29 Ekim 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 29 Ekim 2014. 3 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  38. ^ "29 Ekim 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 29 Ekim 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  39. ^ "5 Kasım 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 5 Kasım 2014. 17 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  40. ^ "5 Kasım 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 5 Kasım 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  41. ^ "12 Kasım 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 12 Kasım 2014. 14 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  42. ^ "12 Kasım 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 12 Kasım 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  43. ^ "19 Kasım 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 19 Kasım 2014. 14 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  44. ^ "19 Kasım 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 19 Kasım 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  45. ^ "26 Kasım 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 26 Kasım 2014. 11 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  46. ^ "26 Kasım 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 26 Kasım 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  47. ^ "3 Aralık 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 3 Aralık 2014. 10 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  48. ^ "3 Aralık 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 3 Aralık 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  49. ^ "10 Aralık 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 10 Aralık 2014. 3 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  50. ^ "10 Aralık 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 10 Aralık 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  51. ^ "17 Aralık 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 17 Aralık 2014. 22 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  52. ^ "17 Aralık 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 17 Aralık 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  53. ^ "24 Aralık 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 24 Aralık 2014. 13 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  54. ^ "24 Aralık 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 24 Aralık 2014. 26 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  55. ^ "31 Aralık 2014 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 31 Aralık 2014. 17 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  56. ^ "31 Aralık 2014 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 31 Aralık 2014. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  57. ^ "7 Ocak 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 7 Ocak 2015. 16 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  58. ^ "7 Ocak 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 7 Ocak 2015. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  59. ^ "14 Ocak 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 14 Ocak 2015. 17 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  60. ^ "14 Ocak 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 14 Ocak 2015. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  61. ^ "21 Ocak 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 21 Ocak 2015. 16 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  62. ^ "21 Ocak 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 21 Ocak 2015. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  63. ^ "28 Ocak 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 28 Ocak 2015. 9 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  64. ^ "28 Ocak 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 28 Ocak 2015. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  65. ^ "4 Şubat 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 4 Şubat 2015. 10 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  66. ^ "4 Şubat 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 4 Şubat 2015. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  67. ^ "11 Şubat 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 11 Şubat 2015. 16 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  68. ^ "11 Şubat 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 11 Şubat 2015. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  69. ^ "18 Şubat 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 18 Şubat 2015. 23 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  70. ^ "18 Şubat 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 18 Şubat 2015. 26 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  71. ^ "25 Şubat 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 25 Şubat 2015. 31 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  72. ^ "25 Şubat 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 25 Şubat 2015. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  73. ^ "4 Mart 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 4 Mart 2015. 7 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  74. ^ "4 Mart 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 4 Mart 2015. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  75. ^ "11 Mart 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 11 Mart 2015. 15 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  76. ^ "11 Mart 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 11 Mart 2015. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2015. 
  77. ^ "18 Mart 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 18 Mart 2015. 22 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Mart 2015. 
  78. ^ "18 Mart 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 18 Mart 2015. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Mart 2015. 
  79. ^ "25 Mart 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 25 Mart 2015. 30 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Mart 2015. 
  80. ^ "25 Mart 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 25 Mart 2015. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Mart 2015. 
  81. ^ "1 Nisan 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 1 Nisan 2015. 30 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Nisan 2015. 
  82. ^ "1 Nisan 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 1 Nisan 2015. 17 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Nisan 2015. 
  83. ^ "8 Nisan 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 8 Nisan 2015. 12 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Nisan 2015. 
  84. ^ "8 Nisan 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 8 Nisan 2015. 17 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Nisan 2015. 
  85. ^ "15 Nisan 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 15 Nisan 2015. 18 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Nisan 2015. 
  86. ^ "15 Nisan 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 15 Nisan 2015. 26 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Nisan 2015. 
  87. ^ "22 Nisan 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 22 Nisan 2015. 26 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Nisan 2015. 
  88. ^ "22 Nisan 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 22 Nisan 2015. 26 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Nisan 2015. 
  89. ^ "29 Nisan 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 29 Nisan 2015. 3 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mayıs 2015. 
  90. ^ "29 Nisan 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 29 Nisan 2015. 26 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mayıs 2015. 
  91. ^ "6 Mayıs 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 6 Mayıs 2015. 9 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Mayıs 2015. 
  92. ^ "6 Mayıs 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 6 Mayıs 2015. 18 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Mayıs 2015. 
  93. ^ "13 Mayıs 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 13 Mayıs 2015. 15 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mayıs 2015. 
  94. ^ "13 Mayıs 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 13 Mayıs 2015. 26 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mayıs 2015. 
  95. ^ "20 Mayıs 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 20 Mayıs 2015. 23 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2015. 
  96. ^ "20 Mayıs 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 20 Mayıs 2015. 26 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2015. 
  97. ^ "27 Mayıs 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 27 Mayıs 2015. 30 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2015. 
  98. ^ "27 Mayıs 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 27 Mayıs 2015. 26 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2015. 
  99. ^ "3 Haziran 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 3 Haziran 2015. 30 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Haziran 2015. 
  100. ^ "3 Haziran 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 3 Haziran 2015. 26 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Haziran 2015. 
  101. ^ "10 Haziran 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 10 Haziran 2015. 13 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Haziran 2015. 
  102. ^ "10 Haziran 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 10 Haziran 2015. 13 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Haziran 2015. 
  103. ^ "17 Haziran 2015 Çarşamba tarihli Bölüm". Tvyo.com. 17 Haziran 2015. 21 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Haziran 2015. 
  104. ^ "17 Haziran 2015 Çarşamba tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 17 Haziran 2015. 20 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Haziran 2015.