Gül Erda

Türk pop müzik sanatçısı, reklam, televizyon ve sinema oyuncusu

Gül Erda, (d. 1961; Pendik, İstanbul[1]), Türk pop müzik sanatçısı, reklam, televizyon ve sinema oyuncusudur. Asıl adı Gülten Ün olan sanatçı 1980'li yıllarda TRT İzmir Televizyonu'nda sunuculuk da yapmıştır.

Gül Erda
Doğum adı Gülten Ün
Doğum 1961 (58-59 yaşında)
Pendik, İstanbul, Türkiye
Tarzlar Pop
Etkin yıllar 1985-2008

DiskografiDüzenle

FilmografiDüzenle

  • Kırık Hayatlar (1985)
  • Yarın Ağlayacağım / Erkekler de Ağlar (1986)
  • Suçumuz İnsan Olmak (1986)
  • Aşkın İlk Yarısı (1987)
  • Kasırga İnsanları (2004)
  • İnadım İnat (2005)
  • Mavi Kuş (2006)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Mayıs 2014. 

Dış bağlantılarDüzenle