Eyüpspor sezonları listesi

1919 senesinde kurulan Eyüpspor, lig performansları aşağıdaki gibidir.

Geçmiş sezonlardaki Lig performansıDüzenle

Not: 2001'den önce 2. seviye lig olarak oynanan Türkiye 2. Futbol Ligi şu an 1. Lige, 3. seviye lig olarak oynanan 3. Futbol Ligi şu an 2. Lige tekabül etmektedir.

Sezon Lig Sıra Maç G B M AG YG P En Golcü Teknik Direktör
1970/71 3. Lig 12. 28 6 5 17 22 41 23 - -
1971/72 13. 28 10 4 14 24 46 34 - -
1972/73 13. 24 6 7 11 14 22 25 - -
1973/82 Amatör Lig Bu yıllar arasında Amatör Liglerde mücadele etmiştir.
1982/83 1. Lig 16. 30 4 10 16 14 38 26 - -
1983/84 Amatör Lig Bu sezon Amatör Ligde mücadele etmiştir.
1984/85 3. Lig 3. 30 21 5 4 66 21 68 - -
1985/86 3. 20 15 3 2 37 8 48 - -
1986/87 1. 32 21 9 2 48 17 72 - -
1987/88 1. Lig 10. 32 10 12 10 40 36 42 - -
1988/89 13. 34 11 7 16 47 51 40 Raif Öztürk (21) -
1989/90 2. 32 15 7 10 45 39 52 Raif Öztürk (9) -
1990/91 9. 34 11 9 14 27 30 42 Hüseyin Sarıçan (9) -
1991/92 8. 34 12 11 11 41 41 47 Hüseyin Sarıçan (19) -
1992/93 7. 36 14 6 16 33 43 48 Beytullah Ercan (7) -
1993/94 10. 32 5 12 15 22 52 27 Muhammed Yılmaz(6) -
1994/95 3. Lig 2. 26 16 6 4 54 25 54 Muhammed Yılmaz (15) -
1995/96 2. 26 17 7 2 62 22 53 Ali Tepeler (20) -
1996/97 14. 34 13 1 20 43 55 40 - -
1997/98 9. 32 11 8 13 39 42 41 - -
1998/99 2. 34 24 5 5 75 34 77 - -
1999/00 9. 28 10 7 11 38 47 37 - -
2000/01 4. 30 17 6 7 54 35 57 Hasan Beşir (17) -
2001/02 2. 36 21 7 8 76 43 70 - -
2002/03 2. Lig 10. 32 10 9 13 35 47 39 - -
2003/04 14. 32 9 9 14 33 40 36 - -
2004/05 3. 32 17 11 4 60 28 62 - -
2005/06 6. 36 12 14 10 41 36 50 Murat Baytaroğlu (10) -
2006/07 4. 32 14 10 8 42 29 52 Murat Baytaroğlu (13) Nurettin Yılmaz
2007/08 5. 32 15 5 12 44 35 50 Ergün Çakır (8)
2008/09 9. 38 13 15 10 53 44 54 Ergün Çakır (18)
Sezon Seviye Lig Poz. Maç G B M AG YG P En Golcü Teknik Direktör
2009-10 3 2. Lig 1. 36 17 8 11 42 32 59 Ergün Çakır (11) Hamza Hamzaoğlu
PO-F 3 0 2 1 3 4 2
2010-11 3. 34 16 8 10 39 33 56 Ahmet Dursun (6) Cihat Arslan
PO-ÇF 1 0 0 1 0 5 0
2011-12 9. 32 11 11 10 34 35 44 Eser Yayla (7) Turhan Özyazanlar / Bahattin Demircan / Hasan Çelik
2012-13 13. 34 10 8 14 35 50 38 Savaş Esen (7) Eren Koç
2013-14 16. 34 9 9 16 36 61 36 Eser Yayla (6) Mehmet Şanşal / Armağan Turhan / Ümit İnal
2014-15 4 3. Lig 1. 34 21 8 5 50 25 71 Alperen Doğan (7) Hikmet Sevim
2015-16 3 2. Lig 13. 34 11 8 15 39 48 41 Cem Ekinci (10)
2016-17 10. 34 13 5 16 49 64 44 Cem Ekinci (12) Ekrem Al / Erdoğan Yılmaz / Adnan Karayaka
2017-18 12. 34 11 6 17 52 62 39 Mehmet Tosun (10) Ekrem Al
2018-19 9. 34 12 10 12 50 46 46 Kubilay Akyüz (10) Ferruh Özgün / Ekrem Al
2019-20 14. 28 8 5 15 25 39 29 Harun Özcan (7) Mehmet Ali Honca / Zafer Turan
2020-21 Zafer Turan

Türkiye Kupası PerformansıDüzenle

Sezon Sonuç Maç G B M AG YG P

Toplam Maç PerformansıDüzenle

Lig Katılım Poz. Maç G B M AG YG Puan
Süper Lig - - - - - - - - -
1. Lig
2. Lig
3. Lig
Türkiye Kupası
Toplam