Ana menüyü aç

Emily Beecham (d.12 Mayıs 1984; Manchester ) ,İngiliz-Amerikalı aktris. Rol aldığı Tv dizileri The Street ve Into the Badlands ile bilinir.

Emily Beecham
Daphne - Emily Beecham- IFFR 2017-1.jpg
Doğum 12 Mayıs 1984
Manchester, İngiltere İngiltere
Milliyet İngiliz-Amerikalı
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2006-günümüz

2011'de Londra Bağımsız Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülü aldı. Oyuncunun İngiliz pasaportu yanında Amerikan vatandaşlığıda bulunmaktadır. [1]

FilmografiDüzenle

Televizyon
  • 2006 - Afterlife
  • 2007 - The Innocence Project
  • 2007 - Party Animals
  • 2007 - New Tricks
  • 2007 - The Bill
  • 2008 - Lewis
  • 2008 - Tess of the D'Urbervilles
  • 2009 - Unforgiven
  • 2009 - The Street
  • 2009 - Merlin Emmyria
  • 2010 - Silent Witness
  • 2011 - The Runaway
  • 2012 - Case Sensitive
  • 2012 - Damages
  • 2012 - The Fear
  • 2013 - Blandings
  • 2013 - The Village
  • 2014 - The Musketeers
  • 2015 - Into the Badlands
Sinema
  • 2006 - Bon Voyage
  • 2007 - 28 Weeks Later
  • 2007 - Rise of the Footsoldier
  • 2007 - Agatha Christie's Marple
  • 2009 - The Calling
  • 2010 - Basement
  • 2010 - Pulse
  • 2013 - The Thirteenth Tale
  • 2016 - Hail, Caesar!
  • 2017 - Daphne
  • 2019 - Berlin, I Love You
  • 2019 - Little Joe

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "The Film Festival Guild". The Film Festival Guild. 8 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. 

Dış bağantılarDüzenle