Ella Purnell

Ella Summer Purnell (d. 17 Eylül 1996, Londra), İngiliz aktris.[2][3]

Ella Purnell
Ella Purnell 2018.png
Purnell 2018'de
Doğum Ella Summer Purnell[1]
17 Eylül 1996 (1996-09-17) (26 yaşında)
Tower Hamlets, Londra, İngiltere
Milliyet İngiliz
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2010-günümüz

YaşamıDüzenle

Purnell 17 Eylül 1996'da Tower Hamlets, Londra, İngiltere'de doğdu. 2010'da oyunuluğa başladı. Yer aldığı yapımlar arasında; Never Let Me Go (2010), Kick-Ass 2 (2013), Wildlike (2014), ve Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016) sayılabilir.[4][5]

FilmografiDüzenle

SinemaDüzenle

  • 2010: Never Let Me Go
  • 2011: Intruders
  • 2013: Kick-Ass 2
  • 2014: Wildlike
  • 2016: Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
  • 2016: The Journey Is the Destination
  • 2017: Access All Areas
  • 2018: UFO

Televizyon dizisiDüzenle

  • 2018: Sweetbitter

Televizyon filmleriDüzenle

  • 2015: Cyberbully

Video filmlerDüzenle

  • 2012: Who Is Hollowface? - The Making of 'Intruders'

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 16 Mayıs 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Aralık 2020. 
  2. ^ "Asa Butterfield and Ella Purnell Interview at Young Actors Theatre Islington – YouTube". 8 Nisan 2017. 8 Nisan 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Ocak 2020. 
  3. ^ Chang, Mahalia. "Who Is 'Sweetbitter's' Ella Purnell?". ELLE (İngilizce). 20 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  4. ^ "Ella Purnell | Screen". Screendaily.com. 6 Temmuz 2010. 3 Ekim 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ocak 2011. 
  5. ^ "First trailer for 'Never Let Me Go' with Keira Knightley and Carey Mulligan". Moviejungle.com. 16 Haziran 2010. 19 Haziran 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ocak 2011. 

Dış bağlantılarDüzenle