Deeperise

Mesut Yılmaz (d. 4 Haziran 1990, Muğla), Deeperise adı ile bilinen Türk DJ ve prodüktör.

Deeperise
Doğum 4 Haziran 1990 (1990-06-04) (32 yaşında)
Muğla, Türkiye
Başladığı yer İstanbul, Türkiye
Tarzlar EDM
Etkin yıllar 2017-günümüz
Müzik şirketi Universal Music
İlişkili hareketler Jabbar

Kariyerine on altı yaşındayken başladı. Çeşitli mekanlarda DJ'lik yaparak deep house, indie dance ve nu disko türlerine yatkınlığını fark etti. Elektronik müzik üzerinde yaptığı çalışmalarla internet üzerinde tanınmaya başladı. 2017 yılında Jabbar ile yayınladığı single çalışması "Raf" ile ulusal çapta tanındı.[1]

DiskografiDüzenle

  • It's Time Tonight (2014)
  • You Touch (2014)
  • Will Love This (2014)
  • Make Me Alive (2015)
  • Make It Better (Mr.Nu ile) (2016)
  • Alone (2016)
  • Take Your Place (2016)
  • Dreaming (2016)
  • Symbols (Starlike ile) (2016)
  • Bring Me (Juloboy ile) (2016)
  • Paradise (Mr.Nu ile) (2016)
  • Tell Me Who (Deeperise Remix) (Vanotek ve Eneli ile) (2017)
  • Raf (Jabbar ile) (2017)
  • Move On (Jabbar ile) (2017)
  • One By One (Jabbar ile) (2018)
  • Geçmiş Değişmez (Jabbar ile) (2018)
  • Geçmiş Değişmez (Remixler) (Jabbar ile) (2018)
  • Yağmur (Fikri Karayel ile) (2019)
  • Uzun Uzun (Jabbar ile) (2019)
  • Call Me (Jabbar ile) (2019)
  • Nalan (Emir Can İğrek ile) (2019)
  • Bildiğim Gibi (Nilipek. ile) (2020)
  • Güzelliğin On Para Etmez (Jabbar ile) (2020)
  • Nida (Burak Akyol ile) (2020)
  • Unut Geçmişi (Patron ve Yaprak Çamlıca ile) (2020)
  • Kara Toprak (Şanışer ile Cem Adrian ile) (2020)
  • Sol Yanım Ayaz (Pınar Süer ile) (2020)
  • Seni Dert Etmeler (Madrigal ile) (2020)
  • Saman Sarısı (Emir Can İğrek ile) (2020)
  • Attack (Deeperise Remix) (KERIMKAAN ile) (2021)
  • Unuttum Derdimi (Jabbar ile) (2021)
  • Follow Me (2021)
  • Never Do (2021)
  • Aldatıldık (Jabbar ile) (2021)
  • Baby Girl (Vesvese ve JAIoftRise ile) (2021)
  • Uzak Olmasın Aramız (Elyas & Taha ile düet) (2022)
  • Fi Alfarah (Turkish Coffee ile) (2022)
  • Suya Doğru (Deep Mix) (Melis Güven ile) (2022)
  • Dahlia Girl (Eneli ile) (2022)
  • Raf (Space Motion Remix) (Jabbar ile) (2022)

Katıldığı çalışmalarDüzenle

  • İstanbul (Deeperise Remix) (Yalın ve Solanch De La Rosa ile) (2019)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Mesut ve Mücahit olarak çıksaydık bu kadar tutmazdı". Hürriyet. 8 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Ekim 2020. 

Dış bağlantılarDüzenle