Debra Messing

Debra Lynn Messing (d. 15 Ağustos 1968), Amerikalı oyuncu. Grace Adler karakterini Will & Grace Amerikalı sit-com tarzı dizide canlandırmıştır. Ayrıca The Starter Wife dizisinde Molly Kagan'ı canlandırmaktadır.

Debra Messing
Debra Messing 2009.jpg
Doğum Debra Lynn Messing
15 Ağustos 1968 (1968-08-15) (51 yaşında)
Brooklyn, New York, ABD
Meslek oyuncu
Etkin yıllar 1994-günümüz
Evlilik Daniel Zelman (2000-günümüz)

Debra Messing New York'ta doğmuş Polonya-Rusya kökenli bir Yahudi ailesinden gelmektedir. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Güzel Sanatlar bölümünde 3 yıl master yapmıştır.

FilmografiDüzenle

Yıl Başlık Rol Not
1995 A Walk in the Clouds Betty Sutton
1997 McHale's Navy Lt. Penelope Carpenter
2002 The Mothman Prophecies Mary Klein
Hollywood Ending Lori Fox
2004 Along Came Polly Lisa Kramer
Garfield Arlene seslendirme
2005 The Wedding Date Kat Ellis
2006 Open Season Park Ranger Beth seslendirme
2007 Lucky You Suzanne Offer
The Starter Wife Molly Kagan televizyon miniseries
Purple Violets Kate
2008 The Women Edith Potter
The Starter Wife Molly Kagan televizyon dizisi
Nothing Like the Holidays TBA

Dış bağlantılarDüzenle