Daisy Bevan

Daisy Carmen Bevan (d. 23 Mart 1992), İngiliz oyuncu.[1][2]

Daisy Bevan
Doğum Daisy Carmen Bevan
23 Mart 1992 (1992-03-23) (29 yaşında)
Milliyet İngiliz
Eğitim Bedales Yüksek Okulu
Lee Strasberg Tiyatro ve Sinema Enstitüsü
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1998–günümüz
Akraba(lar)

Tim Bevan (baba)
Joely Richardson (anne)

Tony Richardson
(dedesi)
Vanessa Redgrave
(büyükannesi)
Natasha Richardson
(teyze)
Carlo Gabriel Nero
(amca)
Aile Redgrave ailesi

Film yapımcısı Tim Bevan ile İngiliz oyuncu Joely Richardson'ın kızları; yapımcı ve yönetmen Tony Richardson ile oyuncu Vanessa Redgrave'nin torunudur. Ayrıca ünlü İngiliz oyuncular Liam Neeson ve 2009'da bir kayak kazası sonucu ölen Natasha Richardson'un kuzenidir. [3]

FilmografiDüzenle

  • 1998: Elizabeth
  • 2001: The Affair of the Necklace
  • 2014: The Two Faces of January
  • 2015: The Outcast (Minidizisi, 2 Bölüm)
  • 2016: One Crazy Thing
  • 2017: Sea Sorrow

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Artikel des Independent über Joely Richardson". 25 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Aralık 2017. 
  2. ^ "Artikel des Independent über Daisy Bevan". 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Aralık 2017. 
  3. ^ "Interview mit Daisy Bevan vom Independent". 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Aralık 2017. 

Dış bağlantılarDüzenle