Daisuke Namikawa

Daisuke Namikawa (Japonca浪川 大輔 Namikawa Daisuke; 2 Nisan 1976 Tokyo, Japonya), Japon erkek seslendirme sanatçısı ve şarkıcı.[1] Bazı önemli rolleri Bleach 'te Ulquiorra Cifer, Hetalia: Axis Powers 'da İtalya, Hunter X Hunter 'da Hisoka Morow, Fairy Tail 'de Jellal Fernandes, Gantz 'da Kei Kurono, Kimi ni Todoke 'de Shōta Kazehaya, One Piece 'te Eustass Kid, One-Punch Man 'da Dr. Genus ve Persona 4 'te Yu Narukumi'dir.

Daisuke Namikawa
浪川 大輔
Doğum 2 Nisan 1976 (1976-04-02) (45 yaşında)
Tokyo, Japonya
Meslek Seslendirme sanatçısı, şarkıcı
Etkin yıllar 1985-günümüze
Ajans Stay Luck

FilmografiDüzenle

1993
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle