Cris Huerta (26 Ocak 1935 - 28 Kasım 2004), Portekizli aktördür.

Cris Huerta
Doğum26 Ocak 1935[1]
Lizbon
Ölüm28 Kasım 2004 (69 yaşında)
Madrid
MilliyetPortekizli
MeslekOyuncu
Etkin yıllar1961-1998

Filmografi değiştir

  • Ursus (1961)
  • King of Kings (1961)
  • A Nearly Decent Girl (1963) - Kronlick
  • The Secret Seven (1963) - Gular
  • The Secret of the Black Widow (1963) - Slim
  • Los muertos no perdonan (1963) - Doctor
  • Texas Ranger (1964) - Buck
  • Massacre at Fort Grant (1964) - Arthur
  • Aventuras del Oeste (1965) - Steve
  • The Last Tomahawk (1965) - Fat Soldier
  • I quattro inesorabili (1965) - Comisario
  • Cotolay (1965)
  • Seven Guns for the MacGregors (1966) - Crawford
  • Django (1966) - Mexican Officer (uncredited)
  • The Diabolical Dr. Z (1966) - Dr. Kallman
  • Navajo Joe (1966) - El Gordo
  • Residencia para espías (1966) - Willy
  • Fantasia 3 (1966) - Otton (segment "Los tres pelos del diablo")
  • The Desperate Ones (1967)
  • Two Crosses at Danger Pass (1967) - Loud Drunk
  • Bandidos (1967) - Vigonza
  • More Than a Miracle (1967)
  • Amor en el aire (1967)
  • No somos de piedra (1968) - Miguel Dicazo
  • Rose rosse per Angelica (1968) - Paul
  • Los que tocan el piano (1968) - Profesor Sorenson
  • Uno a uno sin piedad (1968) - Lonely Drunkard in Saloon
  • ...e per tetto un cielo di stelle (1968) - Fat man in stagecoach
  • La dinamita está servida (1968) - Tino
  • Long-Play (1968) - Sacerdote
  • White Comanche (1968) - Blacksmith (uncredited)
  • Cemetery Without Crosses (1969) - Hotel Desk Clerk (uncredited)
  • Sundance and the Kid (1969) - James 'Bad Jim' Williams
  • Urtain, el rey de la selva... o así (1969)
  • Il corsaro (1970)
  • Sartana Kills Them All (1970) - Deputy Smithy
  • Arriva Sabata! (1970) - Fuller
  • The Magnificent Robin Hood (1970) - Little John
  • Cannon for Cordoba (1970) - Cordoba officer (uncredited)
  • La Lola, dicen que no vive sola (1970) - Don Federico
  • The Wind's Fierce (1970) - Murdered Priest (uncredited)
  • The Tigers of Mompracem (1970) - Giro Batol
  • Reverend's Colt (1970) - Pat MacMurray
  • Nights and Loves of Don Juan (1971)
  • Black Beauty (1971) - The Commissioner [Spanish prints]
  • The Feast of Satan (1971) - Hotel Guest
  • A Town Called Hell (1971) - Gonzales (uncredited)
  • Una chica casi decente (1971) - Director italiano
  • Captain Apache (1971)
  • Vamos a matar Sartana (1971)
  • Kill (1971) - Nico Bizanthios
  • The Legend of Frenchie King (1971)
  • Un colt por cuatro cirios (1971) - Oswald
  • Simón, contamos contigo (1971) - Director del western
  • Ben and Charlie (1972) - San Diego Bank Manager
  • His Name Was Holy Ghost (1972) - Carezza
  • La liga no es cosa de hombres (1972) - Hans
  • Escalofrío diabólico (1972) - Dr. Badman
  • My Horse, My Gun, Your Widow (1972) - Grasco
  • Ninguno de los tres se llamaba Trinidad (1972) - Bud Wesley
  • Fat Brothers of Trinity (1973) - Bud
  • Holy God, Here Comes the Passatore! (1973) - 'Domandone'
  • My Colt, Not Yours (1973) - Town boss Jefferson
  • Lo chiamavano Tresette... giocava sempre col morto (1973) - Banker McPherson
  • ...e così divennero i 3 supermen del West (1973) - Jake Patch
  • Tutti per uno... botte per tutti (1973) - Portland
  • Storia di karatè, pugni e fagioli (1973) - Buddy Piccolo
  • Cebo para una adolescente (1974) - Onaindía
  • El padrino y sus ahijadas (1974) - Salvatore
  • Di Tresette ce n'è uno, tutti gli altri son nessuno (1974) - Paco
  • Es knallt - und die Engel singen (1974) - Bud / Butch
  • Con la música a otra parte (1974) - Pepito
  • Chicas de alquiler (1974) - Señor
  • Doctor, me gustan las mujeres, ¿es grave? (1974) - Guardia
  • Dick Turpin (1974) - Conde de Belfort
  • El último proceso en París (1974) - Dr. Laporte
  • The White, the Yellow, and the Black (1975) - Robinson Watson 'Grasso'
  • Das Tal der tanzenden Witwen (1975) - Robert Breidlinger
  • Tarzán y el tesoro Kawana (1975) - Christopher Malcolm
  • Bienvenido, Mister Krif (1975)
  • Los hijos de Scaramouche (1975) - Modisto
  • El poder del deseo (1975) - Inspector gordo
  • El colegio de la muerte (1975)
  • Imposible para una solterona (1976) - Juan
  • Storia di arcieri, pugni e occhi neri (1976) - Friar Tuck
  • Las delicias de los verdes años (1976) - Herculano
  • Virilidad a la española (1977) - Marido secuestrador
  • Impossible Love (1977) - Comandante
  • Doña Perfecta (1977)
  • 7 días de enero (1979) - Rubén (uncredited)
  • Rocky Carambola (1979) - Jerry
  • Die Brut des Bösen (1979) - Sumo
  • Mieux vaut être riche et bien portant que fauché et mal foutu (1980)
  • La guerra de los niños (1980) - Padre de Carlitos
  • La patria del rata (1981) - Hombre Gordo Del Coche
  • Una espía enamorada (1984)
  • A Man Called Rage (1984) - Omar
  • The Rogues (1987) - Il fabbro
  • El aullido del diablo (1987) - Zacarías
  • ¡No, hija, no! (1987) - Curro
  • Amanece, que no es poco (1989) - Tirso - el mesonero
  • Aquí huele a muerto... (¡pues yo no he sido!) (1990) - Vecino
  • The Dumbfounded King (1991) - Capuchino
  • El robobo de la jojoya (1991) - Prof. Bardenk
  • Cautivos de la sombra (1994) - Perista
  • La isla del diablo (1994) - Capitán Kraffa
  • The City of Lost Children (1995) - Father

Kaynakça değiştir