Clement von Franckenstein

İngiliz oyuncu

Clement von Franckenstein (28 Mayıs 1944 –9 Mayıs 2019), İngiliz oyuncu.[1]

Clement von Franckenstein
Doğum Clement St George von und zu Franckenstein
28 Mayıs 1944(1944-05-28)
Sunninghill, Berkshire, İngiltere
Ölüm 9 Mayıs 2019 (74 yaşında)
Los Angeles, Kaliforniya
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1972–2018

KariyeriDüzenle

Oyuncu 1972'de başladığı oyunculuk kariyerini 2018 yılına kadar sürdürdü çeştili televizyon ve sinema yapımlarında yer aldı. Yer aldığı yapımlar arasında; Lionheart (1990), Death Becomes Her (1992), The American President (1995), ve Take Me Home Tonight (2011) vb. sayılabilir.

FilmografiDüzenle

SinemaDüzenle

  • 1990: Lionheart
  • 1990: Brush with Death
  • 1992: Death Becomes Her
  • 1992: Body Parts
  • 1995: The American President
  • 1998: Intimate Lives: The Women of Manet
  • 2011: Take Me Home Tonight
  • 2017: The Matadors
  • 2018: Children of Moloch

Televizyon dizileriDüzenle

  • 1983: Casablanca
  • 1998: Acapulco H.E.A.T.
  • Sorta Supportive

Televizyon filmleriDüzenle

  • 1996: Fugitive X: Innocent Target

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Clement von Franckenstein", obituary in the Dominion Post (New Zealand) of 1 June 2019 page C5 from the Telegraph Group (UK)

Dış bağlantılarDüzenle