Ana menüyü aç

Cascada, bir Alman Euro dance müzik grubudur. Şarkıcı Natalie Horler, DJ Yanou ve DJ Manian tarafından kuruldu. "Everytime We Touch" şarkısı ile çıkış sağlamıştır. Diğer bilinen şarkıları Miracle, Can't Stop The Rain, Bad Boy, Dangerous, Night Nurse ve One More Night'tır.

Cascada
Natalie Horler
Genel bilgiler
Köken Bonn, North Rhine-Westphalia, Almanya
Tarzlar Eurodans, Pop, Trance
Etkin yıllar 2004-günümüz
Müzik şirketi Zooland Records
İlişkili hareketler Siria, Akira, Diamond, Spring Break, Scarf
Resmî site cascada-music.de
Üyeler Natalie Horler
DJ Manian
Yann Peifer

14 Şubat 2013 tarihinde Almanya'nın Hannover şehrinde düzenlenen ve Almanya'nın ulusal finali olan Unser Song Für Malmö'yü kazanarak Almanya'yı 2013 yılında Eurovision'da temsil etmiştir ve 18 puanla yirmi birinci olmuştur.

DiskografiDüzenle

  • 2007: Everytime We Touch
  • 2008: Perfect Day
  • 2009: Evacuate the Dancefloor
  • 2011: Original Me
  • 2012: It's Christmas Time

TurnelerDüzenle

  • 2007: Everytime We Touch Tour
  • 2008: Clubland Live Tour
  • 2008: Perfect Day Tour
  • 2009: Clubland Live Tour
  • 2011: Original Me Tour

Dış bağlantılarDüzenle

KaynakçaDüzenle

Önce gelen:
"Standing Still"
Roman Lob
Eurovision Şarkı Yarışması'nda Almanya
2013
Sonra gelen:
"Is It Right"
Elaiza