Bree Olson

Rachel Marie Oberlin (d. 7 Ekim 1986; Houston, Teksas) Amerikalı aktris ve eski pornografik film oyuncusu.

Bree Olson
Bree Olson at AVN Adult Entertainment Expo 2011.jpg
Bree Olson (2011)
Doğum Rachel Marie Oberlin[1]
7 Ekim 1986 (1986-10-07) (34 yaşında)
Houston, Teksas, ABD
Eşi Kayla Banter ​(e. 2019)
Boyu 1,60 m (5 ft 3 in)
Kilosu 47 kg (104 lb)
Göz rengi Kahverengi
Saç rengi Sarışın
Film sayısı 570 (IAFD)
Resmî sitesi
IMDb'de Bree Olson
IAFD'de Bree Olson
Adultfilmdatabase'de Bree Olson
Bree Olson (2008)
Bree Olson (2009)
Bree Olson (2010)

HayatıDüzenle

Rachel Marie Oberlin, 7 Ekim 1986 yılında Ukrayna kökenli bir ailenin kızı olarak Houston, Teksas'ta dünyaya geldi. Çocukluğunda birçok aile bireyinin yanında kalmak zorunda kaldı ancak bu yıllarının büyük bölümünü Indiana'da geçirdi. Kasım 2006 yılında yetişkin film sektörüne girdi. 2007 yılından 2010 yılına kadar "Adam & Eve" ile sözleşmeli performans sergiledi.[2] 16 Aralık 2009 yılında Kentucky'de havaalanı polisi tarafından halka açık bir yerde alkol zehirlenmesi nedeniyle tutuklandı.[3] 2010 yılında Maxim tarafından pornodaki en iyi 12 kadın yıldızdan biri olarak seçildi. 3 Şubat 2011 yılında memleketi Fort Wayne, Indiana'da alkol etkisi altında araç kullandığı gerekçesiyle tutuklandı.[4] 1 Mart 2011 yılında Charlie Sheen ile yaşadığı bildirildi.[5] Nisan 2011 yılında ilişkileri sona erdi. Mayıs 2011 yılında Penthouse dergisinin kapağında yer aldı. Ağustos 2011 yılında Playboy dergisinin kapağında yer aldı. Ekim 2011 yılında sektörden emekli olduğunu duyurdu. 2019 yılında Kayla Banter ile evlendi.

FilmografiDüzenle

Film
Yıl Yapım Rol Notlar
2009 Purgatory Comics Bree
2014 Fat Chance Hailey
Live Nude Girls Chloe
2015 Power/Rangers Divatox
The Human Centipede 3 (Final Sequence) Daisy
2016 Director's Cut Hemşire
Kingdom of Sin Kat
2017 Aliens vs. Titanic Jackie
Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
2007 Keeping Up with the Kardashians Kendisi
2013 King Bachelor's Pad Belle
2015 Shinmai Maou no Testament Seslendirme

ÖdülleriDüzenle

Sonuç Yıl Ödül Kategori Yapım Notlar Kaynak
Kazandı 2007 NightMoves Ödülleri Best New Starlet Yok Editörün seçimi [6]
Kazandı 2008 AVN Ödülleri Best New Starlet Yok [7]
Kazandı Best Anal Sex Scene (Video) Big Wet Asses 10 Brandon Iron ile [8]
Kazandı XRCO Ödülleri New Starlet Yok [9]
Kazandı Cream Dream Yok [9]
Kazandı F.A.M.E. Ödülleri Favorite Female Rookie Yok [10]
Kazandı XBIZ Ödülleri New Starlet of the Year Yok [11]
Kazandı NightMoves Ödülleri Best Female Performer Yok Hayran seçimi [12]
Kazandı Adam Film World Guide Ödülleri Starlet of the Year Yok [13]
Kazandı 2009 AVN Ödülleri Best New Web Starlet BreeOlson.com [14]
Kazandı NightMoves Ödülleri Best Female Performer Yok Hayran seçimi [15]
Kazandı 2010 AVN Ödülleri Best All-Girl Three-Way Sex Scene The 8th Day [16]
Kazandı 2011 NightMoves Ödülleri Best Social Media Star Yok Editörün seçimi [15]
Kazandı 2012 XRCO Ödülleri Mainstream Adult Media Favorite Yok [17]

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Edecio Martinez (7 Şubat 2011). "Bree Olson (PICTURES): DUI Charge for Charlie Sheen's Porn Star Pal, Say Reports". Crimesider. CBS News. Erişim tarihi: 1 Mart 2011. 
  2. ^ Peter Warren (27 Ağustos 2010). "Bree Olson Splits With Adam & Eve". AVN. 31 Ağustos 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ağustos 2010. 
  3. ^ "Mugshot and Arrest of Rachel Marie Oberlin", December 16, 2009.
  4. ^ "Bree Olson: DUI Charge for Charlie Sheen's Porn Star Pal, Say Reports", CBS News, February 7, 2011.
  5. ^ Andrea Canning, Rob Wallace and Lauren Sher (1 Mart 2011). "Charlie Sheen on 'Goddesses,' Family, Hatred for Chuck Lorre in 'ABC News' Interview". abcnews.go.com. 4 Mart 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2011. 
  6. ^ "NightMoves Award Winners Announced", By Peter Warren, October 11, 2007, Adult Video News. Retrieved December 27, 2007.
  7. ^ Jared Rutter (12 Ocak 2008). "2008 AVN Awards Winners Announced". AVN. 4 Nisan 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Ocak 2008. 
  8. ^ "2008 AVN Award Winners". 2008 AVN Award Winners. AVN. 19 Aralık 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2011. 
  9. ^ a b "XRCO". XRCO.com. 18 Ekim 2000 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2008. 
  10. ^ David Sullivan (7 Haziran 2008). "2008 F.A.M.E. Winners Announced at Erotica LA". AVN. 9 Haziran 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2008. 
  11. ^ Sherri L. Shaulis (8 Şubat 2008). "Web, Studio Winners Announced At XBiz Awards". AVN.com. 7 Mart 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Ağustos 2009. 
  12. ^ David Sullivan (14 Ekim 2008). "NightMoves Crowns 16th Annual Award Winners". AVN.com. 27 Mayıs 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Ekim 2008. 
  13. ^ Nelson X (25 Nisan 2008). "Adam Film World Announces Annual Award Winners". AVN. Erişim tarihi: 12 Şubat 2014. 
  14. ^ David Sullivan (11 Ocak 2009). "2009 AVN Award-Winners Announced". AVN.com. 23 Şubat 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ocak 2009. 
  15. ^ a b "NightMoves Online – Past Winner History". NightMoves Online. 22 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ağustos 2015. 
  16. ^ "2010 AVN Award Winners Announced". AVN.com. 10 Ocak 2010. 13 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Ocak 2010. 
  17. ^ Peter Warren (13 Nisan 2012). "XRCO Announces 2012 Winners". AVN. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2015. 

Dış BağlantılarDüzenle