Beyza Şekerci

Beyza Şekerci (d. 24 Eylül 1988[1], İstanbul), Türk oyuncudur. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Klasik Bale Bölümü mezunudur. İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nde dans etmektedir. ES-ES dizisindeki Dilşa karakteri için de şive dersleri almıştır. 2015'in Mayıs ayında oyuncu Engin Hepileri ile evlenmiştir.

Beyza Şekerci
Doğum 24 Eylül 1988 (1988-09-24) (34 yaşında)
İstanbul
Milliyet Türk
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2005-günümüz
Evlilik
Engin Hepileri (e. 2015)
Çocuk(lar) 1

FilmografisiDüzenle

Yıl Yapım Karakter Tür
2005 Beyaz Gelincik Aslı Dizi
2008 Süper Babaanne Gaye Dizi
2009-2010 ES-ES Dilşa Dizi
2010 Bitmeyen Şarkı Dilara Sinema filmi
2011 Türkan Zehra Sinema filmi
2011-2012 Firar Cemre Dizi
2013 Gelmeyen Bahar Bahar Sinema filmi
2013-2014 İntikam Dicle Aktuğ Dizi
2014 Hayat Ağacı Umut Dizi
2015 Takım: Mahalle Ağacı Sinema filmi
2017 Damat Takımı İpek Sinema filmi
2020-günümüz Kamera Arkası Sunucu Televizyon programı
2022 Hayaller ve Hayatlar Meryem İnternet dizisi

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 22 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Kasım 2015. 

Dış bağlantılarDüzenle