Ana menüyü aç

Avet Avetisyan (ErmeniceԱվետ Ավետիսյան 24 November [E.U. 12 November] 1897 - 29 Mart 1971) Ermeni oyuncudur.[1][2][3]

FilmografiDüzenle

  • Zare (1926)
  • Khaspush (1927)
  • Kikos (1931)
  • Zengezur (1938)
  • David Bek (1944)
  • Anahit (1947)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Avet Avetisyan - Armenian Cinema". 29 Eylül 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Kasım 2016. 
  2. ^ "AV Production - Avet Avetisyan". 11 Kasım 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Kasım 2016. 
  3. ^ "Авет Аветисян - КиноПоиск.ru". 21 Aralık 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Kasım 2016. 

Dış bağlantılarDüzenle