Ana menüyü aç

Anne-Karine Strøm

Anne-Karine Strøm (d. 15 October 1951, Oslo) Norveçli şarkıcı ve oyuncu. 1971 ve 1976 yılları arasında altı yıl üst üste Norveç Eurovision Şarkı Yarışması seçimi Melodi Grand Prix'de yer alarak en iyi bilinen ve üç kez (iki kez solist ve birlik üyesi olarak) ve Norveç'i temsil 1973, 1974 ve 1976 yıllarında Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil etmiştir.

Anne-Karine Strøm
Genel bilgiler
Doğum 15 Ekim 1951 (1951-10-15) (68 yaşında)
Oslo, Norveç
Uyruk Haugesund, Norveç
Tarzlar
Meslekler Şarkıcı

DiskografiDüzenle

  • 1971: Drømmebilde
  • 1975: Anne Karin
  • 1978: Album
  • 1982: Casablancas Døtre
  • 1986: Landet utenfor

KaynakçaDüzenle